פרומו ל 3X13

מווותק

New member
../images/Emo58.gif אתן טועות לגבי סארק

שימו לב, בפרק 3X12 הוא לא ידע את זהות הסוכן המושתל של הקובננט ואף ניסה לחקור אודותיו/יה את נהג המונית הקירח. כל זה מוכיח שסארק לא ידע על כך כשנשלח לאיים על לורן במכוניתה, ובאמת רואים אותו עושה זאת בלב שלם. לורן לעומת זאת "שיחקה" אותה יפה מאוד, גם כשסידני היתה כלואה במתקן של ה - NSA בפרק הכי מעצבן של העונה ה - 3 בנתיים (לדעתי לפחות...). לדעתי היא סייעה בהצלתה של סידני לא בגלל שיטותיו האכזריות של לינדזי, אלא בגלל שהיא רצתה שסידני תישאר בחיים במקרה שהקובננט יזדקקו לה (אם כי לאור המקצוע של סידני...כל יום בו היא נשארת בחיים זה נס...אבל עיזבו את הויכוח הזה
). מה אתם אומרים?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifוואלה נכון....

שכחתי מהקטע של המונית......אבל בפרק 11 כשגילו בסוף הפרק שלורן היא הרעה, זאת לא הייתה היא שדיברה איתו בפלאפון שתירה באבא של סארק??

מווותק

New member
../images/Emo58.gif איך החלטת שזה היה סארק?../images/Emo8.gif

אנחנו לא יודעים עם מי היא דיברה. כל מה שאנחנו יודעים הוא שהיא הרגה את אבא שלו (שהוא התעלל בו בצורה מעוררת מזעזעת). שימי לב שהוא ניסה לומר לסידני באמבולנס משהו על "another passenger". מעניין למה הוא התכוון... אוף...אני שונאת את תקופת הפרסים המעצבנת.

קרלוצה

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo58.gifנכון.....

יכול להיות שזה שסארק דיבר איתו היה בכלל ה"נהג מונית" שתיפעל את לורעעעעעעעען.... גם אני שונאת את זה, מרוב טקסי הפרסים האלה אני לא מבינה מה ההבדל בין פרס כזה לשני.....לא מספיק פרס אחד, באמתתתתתתתתת!!!!

למעלה