יש rbuu@walla.com
P pink panther 8 New member 8/1/06 #26 אני לא מוצאת בביטורנט... חיפשתי תחת הכתורת HOUSE HOUSE M.D HOUSE-THREE STORIES-1X21 כל זה לא עובד זה לא מוצא אולי זה לא אותה תוכנה...?????
אני לא מוצאת בביטורנט... חיפשתי תחת הכתורת HOUSE HOUSE M.D HOUSE-THREE STORIES-1X21 כל זה לא עובד זה לא מוצא אולי זה לא אותה תוכנה...?????
א אן בל New member 11/1/06 #30 דדוקא מצאתי באימייול כמעט את כל הפרקים!.. וזה הוריד תוך יומיים..תנסי שוב, לפעמים זה עושה בעיות, אבל יש שם הרבה פרקים
דדוקא מצאתי באימייול כמעט את כל הפרקים!.. וזה הוריד תוך יומיים..תנסי שוב, לפעמים זה עושה בעיות, אבל יש שם הרבה פרקים
P pink panther 8 New member 8/1/06 #18 מזה ?,תעזרו ליייי אני ניסיתי באי מיול וזה מייאש זה אחרי יומיים וזה עדיין אל התחיל להוריד את זה אפילו אני מתייאשת אני רוצה להוריד את הפרקים אבל אין לי את התוכנה המתאימה.... עם התוכנה הזאתי עובדת טוב את/ה יכול/ה לשלוח לי אותה?? תודה מראש!
מזה ?,תעזרו ליייי אני ניסיתי באי מיול וזה מייאש זה אחרי יומיים וזה עדיין אל התחיל להוריד את זה אפילו אני מתייאשת אני רוצה להוריד את הפרקים אבל אין לי את התוכנה המתאימה.... עם התוכנה הזאתי עובדת טוב את/ה יכול/ה לשלוח לי אותה?? תודה מראש!
מ מאוהבת לנצח New member 8/1/06 #22 ../images/Emo10.gif אני לא רואה את זה!!..ואם אני יוריד את זה אני לא אבין כלום! אני לודעת אנגלית בכלל
• •°• נעמה•°• New member 8/1/06 #23 ../images/Emo58.gif פרקי עונה שניה ../images/Emo58.gif כל ביקורת על הפרקים אפשר לשרשר לשרשור הזה בתוספת האייקון ספוילר.
../images/Emo58.gif פרקי עונה שניה ../images/Emo58.gif כל ביקורת על הפרקים אפשר לשרשר לשרשור הזה בתוספת האייקון ספוילר.
1 14PeAch New member 11/1/06 #31 וואי הפרק עם הילדה שחולה בסרטן, הקטע שצ'ייס נישק אותה :| והיה נורא עצוב בסוף איך שהיא חיבקה את האוס, והוא כזה: O___O אין אין אין על העונה השנייה.
וואי הפרק עם הילדה שחולה בסרטן, הקטע שצ'ייס נישק אותה :| והיה נורא עצוב בסוף איך שהיא חיבקה את האוס, והוא כזה: O___O אין אין אין על העונה השנייה.
T TauraMan New member 14/1/06 #34 עזבי את זה,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif על הנשיקה היתה הדבר המצחיק, איך שכולם ירדו עליו... פשוט נקרעתי כל הפרק
עזבי את זה,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif על הנשיקה היתה הדבר המצחיק, איך שכולם ירדו עליו... פשוט נקרעתי כל הפרק
D dalida1988 New member 14/1/06 #35 ../images/Emo58.gif210../images/Emo58.gif וואי פרק חזק! פרק מצוין להתחיל איתו אחרי החופשה...