פרק 11 עונה 4

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifפרק 11 עונה 4

עוד לא ראיתי את הפרק במלואו אבל... לפי קטע שכבר שוחרר לרשת - לא להאמין מה חוזר אלינו!!! צירוף מילים שכבר מזמן לא שמענו... כבר לא יכולה לחכות למחר.

XUXA141

New member
והפרק עצמו - לא התאפקתי..

במילה אחת - וואווווו, איזה קנה מידה! זה מתחיל אידאלי - הדוקטור ודונה מטיילים להם בשוק אקזוטי ודונה לא חושדת כשאישה עצבנית מושכת אותה בתירוץ עלוב של "השירות לג'ינג'יות חינם". העלילה מזכירה את הסרט "אפקט הפרפר" או לחילופין "דלתות מסתובבות" שבהם שינוי קטנטן גורם לשינוי ענק. דונה פונה ימינה במקום שמאלה, אבל הכל משתבש. משהו על הגב שלה, כולם מרגישים חוץ ממנה. כל ארועי העונה הקודמת חוזרים אבל בשינוי - כי דונה לא היתה שם בזמן התקפת הכוכב של הרקנוס ולכן הדוקטור מת. רוז מופיעה בפעם הראשונה (היא עשתה משהו בשפתיים? רזתה? משהו שונה ולא מתאים לה). הארועים הבאים - בית החולים שנעלם וחוזר, כשהפעם כולם כמעט מתים, כולל מרתה ג'ונס ושרה ג'ין. רוז חוזרת ומזהירה את דונה להשתמש בכרטיס הלוטו ולברוח מהעיר, וכך היא ניצלת מאסון נפילתה של הטיטאניק מפרק חג המולד שבין עונה שלוש לארבע, וכאן כבר מגיעים אירועי עונה ארבע כמו אטמוס ויצורי השומן הנודדים. מצחיק לראות את האירועים מזווית הראיה של האזרח הפשוט. אמא של דונה, תוך כדי שיחה במעון הפליטים שלהן, מזכירה גם היא את הדבורים הנעלמות. רוז מספרת שכדי שהעולם יינצל מהסיפור של אטמוס , כל החבר'ה של טורצווד ששרדו, כלומר גוון, יאנטו וג'ק מבצעים מעשה התאבדות הירואי. השותף לדירה של דונה מועזב ל"מחנה עבודה" והסבא מבין ש"זה קרה כבר פעם". רמז מצמרר. דונה שואלת את רוז על יחסיה עם הדוקטור ורוז מתחמקת מתשובה. היא גם לא מגלה איך קוראים לה. דונה מצליחה לראות את היצור שעל גבה שניזון משינויים בזמן, ורוז מבאסת אותה כי היא אומרת לה שהיא תמות. הדרך היחידה של דונה לשנות את דעתה של "דונה" המקורית היא להתאבד. באמת מזמן לא ראינו מישהו מתאבד בסידרה הזו למען הדוקטור והאנושות. דונה שוב בוכה. המציאות חוזרת לעצמה, דונה שוב אצל מגדת העתידות, ושמחה מאד לראות את הדוקטור. (הערה - אני הייתי קופצת עליו גם בלי כל הסיפור מסביב..). הדוקטור תוהה איך זה שהוא תמיד פוגש את דונה ואיך זה שדברים תמיד קורים לה. הוא קורא לה "מבריקה" וזה מזכיר לה את מה שרוז אמרה, מה שגורם לה לספר לדוקטור על ה"בלונדינית". כנראה שיש רק בלונדינית אחת בלונדון כי הדוקטור חושד מיד ומנסה לדוג פרטים. ואז - הקטע שהופיע בספויילר למעלה - הוא חזר - באד וולף, וזה הולך להיות קשה. בפרומו לפרק הבא - כולם נמצאים - רוז, מרתה, שרה ג'ין והחבר'ה של טורצ'ווד. ממש כנס מחזור. לא סתם "וואו" - "ווה ווה ווי וואה" לגמרי.

קורה

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

וווווווווווווווואאאאאאאוווווווו כל כך התרגשתי כשהיא אמרה את השתי מילים האלה והפרק הבא צריך להיות מדהים!!!!!!!!!

rose who

New member
לא התלהבתי כ"כ מההתחלה

כאילו המגדת עתידות הייתה משעממת לפני ואחרי היה קצת יותר מעניין שתבינו לראות אותם מסתובבים בשוק עניין אותי יותר טוב מכיוון שציפיתי שמשהו יקרה אבל סה"כ אחרי זה התלהבתי ובמיוחד מהסוף ומהטרילר

Tristana

New member
../images/Emo58.gif לא ראיתי עדיין, אבל...

...תודה על הסיכום המרתק :) ראיתי screeencaps ממה שנראה כמו טריילר לשבוע הבא - דאלקים במשרד של טורצ'ווד! כל הצוות שם! שכחתי עד כמה התגעגעתי לכולם שם...

Lior Knight

New member
אחלה סיכום מה שכן...../images/Emo58.gif

שכחת לציין שרוז אומרת לדונה שהיא מקבלת קריאה כפולה של שינוי מימדי - אחת מדונה עצמה ואחת מהחרק. ושהקריאה מדונה קיימת עוד מאז שהיא נולדה. ואחר כך, הדוקטור תוהה איך זה שכל הקטע עם מציאות חילופית קורה לדונה כל הזמן (בספרייה, ועכשיו) ושכל הזמן נוצר מצב שמשהו מאחד אותו איתה. לדעתי, זה רמיזה לאיזה טוויסט שיעשו עם דונה...אחרי הכל, כשהכותבים מתעקשים להזכיר לנו עד כמה דונה "רגילה" זה רק מחזק את החשש שהיא לא.

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif

אני כמעט משוכנע שדונה היא גבירת זמן שהוחבאה בכדור הארץ מילדות.

Lior Knight

New member
ייתכן או שאולי

זאת רומנה - אחרי הכל כבר נאמר ע"י היוצרים שהיא הייתה הנשיאה של גליפריי בזמן מלחמת הזמן האחרונה. אולי הם בחרו להציל אותה ע"י רג'נרשיין והפיכה לאנושית? בהחלט מסקרן לראות לאיפה ייקחו את זה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif411

וואי פרק מעולה.... בכלל הסוף היה מעולה וממש מצפה להמשך... עכשיו לגבי הבאד וולף- לא הוסבר בעונה ה1 שרוז(תחת הטיים ווטרקס) שמה לה את הרמזים כדי להזהיר אותם מהדאלקים... אז מה היא עשתה את זה פעמיים יפה שעם כל הספוילרים שרצו כמעט אף אחד לא ניחש שזה יחזור.....

alexy13

New member
איזה פרק חזק !!!

לזה אני קורה פרק של דוקטור הו !! זה היה מצויןן כל הכבודדד לתסריטאיםםםם לא יכול לחכות לשבוע הבאה תחלס מתי שרוז אמרה לדונה 2 מילים חשבתי שהי תגיד "רוז טיילר" אז הדוקטור יבין שזאת רוז. למרות שנראה לי שהוא הבין אחרי שהיא אמרה שיער בלונדיני

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif גם אני חשבתי

לרגע לא חשדתי שזה הזאב הרע. ביצוע פשוט גאוני. ואגב, הסינית שטמנה מלכודת לדונה בפרק הזה (עונה 4 פרק 11) הופיעה קודם לכן (בעונה 3 פרק 11) כצ'אנתו או איך שלא קראו לחייזרית הכחולה שעבדה עם פרופסור יאנה/המאסטר. ואיזה פרומו בסיום... וואו. הייתי צריך להריץ אותו בסלואו מושן כדי לגלות מעבר לחשודים הרגילים (הדוקטור, דונה, רוז, מרתה, ג'ק, יאנטו, גוון, שרה ג'יין וקלייד) גם את הארייט ג'ונס.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

הארייט גונס לא מתה? הרי המאסטר הרג אותה לפני השנה שחזרה?

בוביץ

New member
הוא הרג אותה

כשהיא חייטה אצלו וראיינה את אשתו והוא תפס אותה ושילח בה את הקלודפין...

Tristana

New member
זאת הייתה עיתונאית בשם ויויאן...

את הרייט ג'ונס (אחת הדמויות היותר מוצלחות בסידרה) לא ראינו מאז "פלישת חג המולד".

בוביץ

New member
אתם בטוחים?

אני הייתי די בטוחי שזה הרייט גונס( צבעה את השיער) ושם מפוברק(הנרי לא צתגיד שזו הרייט גונס ) הרי גם בוידאו ששלחה אחר כך לטורצווד רואים שזו הרייט גונס...

למעלה