../images/Emo58.gif 4X11
אוקי, זה רשמית הפרק הכי טוב העונה עד עכשיו! בכלל לא שמתי לב שהדוקטור לא שם! * ג'וקים! מגעיל... למה זה חייב להיות ג'וק? יש לי עדיין סיוטים מ-"38 דקות" ב"אטלנטיס"... * זו לא האישה מ"אוטופיה"? וזה מצחיק שדווקא *חרקים* הם החברים הכי טובים שלה... * החייל החמוד מ-UNIT עדיין בחיים... * שרה ג'יין אמא? מגניב. * רוז תמיד באותם הבגדים, עוד מהפרק הראשון... מעניין. אולי מבחינתה עבר רק יום אחד, אם היא בחיים בכלל... פתאום יש ל תחושה של data-ghost - she's a footprint on the beach. And the tide's coming in. * סוף סוף מזכירים את האבא של דונה. * אנגליה פוסט-אטומית! פינויים! חיים ברחובות! מושלם!! שמעתי (או קראתי) איפשהו שהאנושות היא במרחק שתי ארוחות מאנרכיה. * אני מתה על דונה! לא משנה מה קורה, היא תמיד אמיצה, סקרנית, לוחמנית ואף פעם לא מוותרת... * המפגשים של דונה ורוז הם הדבר הכי יפה בפרק... אף פעם לא חשבתי שאתגעגע לרוז טיילר, אבל הנה... * labor camps, indeed... ווילפרד המסכן... וזה כל כך מתאים לדונה, לא לדעת היסטוריה... * ומסכנה רוז... החיים לא חייכו אליה אם היא מתנהגת ככה, קשוחה רצינית... * Bad wolf! וואו! דאלקים שוב, מזמן לא ראינו אותם באמת... הפרק הבא נראה נהדר! פלישה חוצנית! דאלקים! כל הדמויות המגניבות מהעבר! can't wait! יהיה נחמד לראות את התאוריה שלי על no Torchwood for kids הולכת קעקן...