פרק 11 עונה 4

Yaki J

New member
קצת מגוחך שראש ממשלה תצבע את השיער וכבר אף

אחד לא יזהה אותה. וזו לא היתה היא, לדמות קראו ויויאן רוק ושיחקה אותה שחקנית אחרת.

Tristana

New member
../images/Emo58.gif 4X11

אוקי, זה רשמית הפרק הכי טוב העונה עד עכשיו! בכלל לא שמתי לב שהדוקטור לא שם! * ג'וקים! מגעיל... למה זה חייב להיות ג'וק? יש לי עדיין סיוטים מ-"38 דקות" ב"אטלנטיס"... * זו לא האישה מ"אוטופיה"? וזה מצחיק שדווקא *חרקים* הם החברים הכי טובים שלה... * החייל החמוד מ-UNIT עדיין בחיים... * שרה ג'יין אמא? מגניב. * רוז תמיד באותם הבגדים, עוד מהפרק הראשון... מעניין. אולי מבחינתה עבר רק יום אחד, אם היא בחיים בכלל... פתאום יש ל תחושה של data-ghost - she's a footprint on the beach. And the tide's coming in. * סוף סוף מזכירים את האבא של דונה. * אנגליה פוסט-אטומית! פינויים! חיים ברחובות! מושלם!! שמעתי (או קראתי) איפשהו שהאנושות היא במרחק שתי ארוחות מאנרכיה. * אני מתה על דונה! לא משנה מה קורה, היא תמיד אמיצה, סקרנית, לוחמנית ואף פעם לא מוותרת... * המפגשים של דונה ורוז הם הדבר הכי יפה בפרק... אף פעם לא חשבתי שאתגעגע לרוז טיילר, אבל הנה... * labor camps, indeed... ווילפרד המסכן... וזה כל כך מתאים לדונה, לא לדעת היסטוריה... * ומסכנה רוז... החיים לא חייכו אליה אם היא מתנהגת ככה, קשוחה רצינית... * Bad wolf! וואו! דאלקים שוב, מזמן לא ראינו אותם באמת... הפרק הבא נראה נהדר! פלישה חוצנית! דאלקים! כל הדמויות המגניבות מהעבר! can't wait! יהיה נחמד לראות את התאוריה שלי על no Torchwood for kids הולכת קעקן...

XUXA141

New member
גם לי זה הזכיר...../images/Emo58.gif

גם לי מגדת העתידות הזכירה את הכחולה ההיא. בצורת הדיבור.

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif לגבי שרה ג'יין סמית'

בסדרה שלה (המומלצת אגב, למרות שהיא לילדים) "The Sarah Jane Adventures" היא מאמצת בן בשם לוק והוא זה שרואים בטריילר. במהלך הפרק כשמזכירים את הבניין ואת זה ששרה ג'יין מתה, מזכירים גם את לוק וגם את מריה וקלייד, שני הכוכבים האחרים לצידה בסדרה. וטורצ'ווד מן הסתם הוכנסה לפרק משום שהעונה הבאה תשודר בBBC1 מה שאומר שהיא תהיה יותר לכל המשפחה ופחות "למבוגרים".

Tristana

New member
../images/Emo58.gif

זה מסביר את זה... תודה! וחבל שהם הורסים את טורצ'ווד...

Tristana

New member
../images/Emo58.gif הטריילר של 4x12

ראיתי אותו ב-slow motion... נראה יותר טוב ככה.... פחות מלחיץ... רק עכשיו שמתי
להרייט ג'ונס... ומי זו האישה המפחידה עם הג'ודון? ויש גם את השחקן הזה, במדי ג'נרל, אמריקאי נראה לי, אני זוכרת הוא עשה מספר מערכונים מצחיקים עם קת'רין טייט בסידרה שלה (האישה עם החזה המוגדל).

Yaki J

New member
האישה היא ../images/Emo58.gif

ככל הנראה "ארכיטקטית זמן", אחת מחברי השאדו פרוקלמיישן.

Tristana

New member
אה, ואני כמעט בטוחה ש... ../images/Emo58.gif

...הדאלק הזה שמתגלגל לכל מקום ורואים רק את החלק התחתון שלו זה דאברוס.

stavoonia

New member
אעאעאעאעעההה!@$#@#$

למען האמת הכי התחרפנתי ממה שיהיה בפרק הבא... ואוו איזה שילוב!! יש לי כבר סרטים בראש על הפגישות של כולם... מעניין אם יאנטו ישכנע אותם לנייקד הייד אנד סי
ואו. היו קטעים שהייתי על סף דמעות... לראות מה היה קורה בלי הדוק, וכששלחו את האנשים למחנה.. מצמרר. אין לי מה לחדש אז אני אכתוב שוב - ואו.

stavoonia

New member
מה שמעלי ומה שפה ספויילר ../images/Emo58.gif

אני היחידה שחושבת ששרה ג'יין ודונה ממש דומות? ועוד משהו - נראה לכם שיחזירו את גם את ג'ני, הבת שלו מהעונה הזאת, או שאין מצב?

sirexrv

New member
"פאק!!!" איזה סדרה ענקית!!!!!!

ואיזה פרק ענק!!!! לא ניתן לתאר את גודל ההתלהבות מהפרק! ואאאו. אני בטוח שדנו בכל הנושאים אז אני רק משתף את ההתלהבות..

Lightning9

New member
../images/Emo58.gifווואו!!!!

איזה פרק מדהים!!!~ אני עדיין בשוק ממנו. אני לא ארחיב כי כבר די אמרו הכל... אבל אני רק אומר שאני לא יכולה לחכות לפרק הבא!! מה שכן, אני מאוד מקווה שג'ני תחזור... פשוט אני רוצה שהיא תהיה שם!

../images/Emo58.gif

בלע, לחצתי אנטר בטעות מוקדם מידי.. כל מקרה כן וואו חתיכת פרק.. בין הפרקים הטובים שזה פרק ללא הדוקטור כמעט. אין לי מה להוסיף כ"כ על מה שאמרו לפני למרות ש- 1) מה שרוז אמרה לדונה איכשהו הבנתי דיי מהר שזה BAD WOLF וכשדונה באמת אמרה את זה בשיחה עם הדוקטור ממממממש רוגשתי. באיזה שהוא מקום חששתי שהיא תשכח מזה והכל היה כזה FOR NOTHING.. אבל לא סוף סוף בדוקטור הו מגיעים קצת לביזנס. 2) החרק הזה- אע.. מבחינה אומנותית הוא נראה מאוד מעפן לפי דעתי.. ולא הבנתי למה חלק מהאנשים יכולים לראות וחלק לא.. 3)
אוקיי החזרה של רוז כבר עוכלה לי- אז אני יחסית אדישה לזה- אבל יאאאאאאא רוז איז באק. במאחורי הקלעים של הדוקטור שראיינו את בילי והיא אמרה שהיא שיקרה לכתבים ואפילו למעריצים ולא אמרה שהיא חוזרת.. הכוונה בזה שהיא "חוזרת" האם היא חזרה נצחית או רק חזרה בתור ביקור בסדרה ואז תחזור לדרכה? ממש ממש תוהה בנושא הזה. 4) חזרה של כל ה TEAM TARDIS הווו כמה שאני מחכה, ויודעת שאהיה על סף דמעות בפרק הבא. 5)נתנו יותר מידי מוטיבים העונה שאיןלי מושג איך יתקשרו אחד לשני בסוף העונה ואני ממש סקרנית.. אז אם למישהו יש מושג או ניחוש שיגיד.. המוטיבים: דונה ספיישל ויוצרת מציאות וזה. יש משהו בזה שאולי היא אדונית זמן אבל, סורי.. בהתחשב במאסטר ובדוקטור גם כשהם היו בני אדם היה להם מנת IQ דיי גבוהה, ולא מדברת על האומץ שיש לדונה.. אז לא יודעת איך זה מסתדר לגבי דונה. פלוס אם היא הייתה אדונית זמן לא היה צריך להיות לה פלאשבאקים או משהו? משהו שיסגיר? חוץ מהעובדה שהיא "מיוחדת" שנאמר כל הזמן. היעלמות הדבורים- חשבתי שזה יעבור בפרק עם אגתה כריסטי.. מעניין מה הקטע של זה עכשיו.. וטוב שכחתי את שאר המוטיבים

FFman

New member
יהיו דאלקים חדשים

אדומים, עם 3 "אוזניים" ונשק חדש... לא יכול לחכות

Tristana

New member
../images/Emo58.gif קראתי איפשהו ש....

... דאברוס לקח
-ים והשתמש בגנטיקה שלהם ליצירת צבא דאלקים חדש (בגלל זה הדבורים נעלמו), אבל זה נשמע לי מטורף מדי.

Tristana

New member
../images/Emo58.gif של כל ה-../images/Emo58.gif-ים לסוף עונה 4

לפי ויקיפדיה דאברוס אכן חוזר לשני פרקי סוף העונה! והוא היוצר של הדאלקים.

למעלה