פרק 12

TwilightFan

New member
../images/Emo58.gif פרק 12 ../images/Emo58.gif

סוף סוף הסדרה שלנו חוזרת מפגרה
היה פרק מדהים!! כ"כ אהבתי את דיימון בפרק הזה
במיוחד איך שהוא בכה כשהוא הרג את רוז! בסוף קיוויתי שהוא לא ינשך אותה.. אבל מה לעשות. אז מה דעתכם??

דידושה94

New member
פרק מדהיםםםםם ../images/Emo58.gif

סופסוף פרק!!!! דיימון היה ממש הכוכב של הפרק וקרוליין עם ה"everyone needs to stop kissing me "XDDD ושונאת את הידידה/חברה של מייסון הזאת... ולא מוצא חן בעיני המשולש המוזר הזה מאט-קרוליין-טיילר... למה יש לי תחושה שעומדת להצטרף עוד אחת/אחד??? ודיימוןןןןןןןןןןןןןןןןןן :'( אני ממש הייתי עצובה בשבילו... הוא הרג את רוזזז... והוא בכה.... עוד רגע שממשרציתי לחבק אותו... נכון דיימון דורש חיבוק??? בקיצור, חסר להם שפרק הבא לא מעניין...

אהה! אחד הפרקים!! מסכימה איתך ../images/Emo58.gif

דיימון יצא כזה חמודדדדד אבל שאלה לי מה זה היה החלום ?!

לפי מה שאני מבינה

זה כמו המניפולציה שקט עשתה לסטפן -לכאורה שכבו במערה,סוג של מציאות מדומה,סוג של חלום אבל לערפד יש אפשרות לנווט את הערפד השני בו.

דידושה94

New member
../images/Emo58.gif

החלום זה בקטע שהם סופרים עד שלוש, בקטע שהיא עם שער ארוך... אני ממש בכיתי.... :'((( דיימון ורוז היו ממש חמודיםםםםםםםםם שונאת את הזאבה החדשה...

שאלה../images/Emo58.gif

מישהי זוכרת אם הקטע שרוז אומרת לאלנה "it's ok to love them both" אמור להיות בפרק הזה? כי כרגע אני חושבת על 3 אופציות: א. הוא היה בפרק אחר ולא זכרתי שראיתי את זה (איך???
) ב. הוא היה בפרק הזה ומרוב לחץ לא שמתי לב (איך??????
) ג. ירד בעריכה (איייייייייייייייייייךךךךךךךךךך??????)

TwilightFan

New member
יוואו ../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי על זה!!!!!!!!! זה בטוח לא היה בפרק קודם! ובהתחשב בעובדה שרוז מתה זה לא יהיה בפרק הבא! נראה לי זה היה בפרק הזה ופספסנו את זה
אפשר בכלל להוריד משהו בעריכה אחרי ששמים את זה בפרומו?

../images/Emo58.gif

אז אני לא היחידה שלא ראתה את זה??? אני בהלם! חיכיתי לזה כלכך
אוף אלנה חייבת לשמוע את זה!!!!! טוב הפרק בטעינה עוד מעט נעשה צפייה חוזרת
(הכל כדי לא ללמוד למבחן
)

../images/Emo58.gifביזיון

מילא שזה היה קורה בארץ,אבל בארה"ב??אני בעד שיגישו תביעה ייצוגית על בסיס הונאה!!
אבל עכשיו ברצינות....אומנם הרגשתי שזה קצת מוקדם מדי שדבר כזה ייאמר לאלנה,כי זה לא הכי מתאים לשלב שהסדרה נמצאת...אבל להראות ואז לחתוך???ממש הזוי.. מעניין מה זה אומר על העתיד:/

עבדו עלינו!!! זה לא היה בפרק!! ../images/Emo46.gif

ראיתי עכשיו, וממש ניסיתי לשים לב... אוף!!!! חארות.

NogLanzani

New member
בקשה :)

אפשר בבקשה קישור לצפייה ישירה של הפרק ? ואם אסור לפרסם בפורום אז במסר ? תודה רבה !

../images/Emo60.gifפרק מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

אחח דיימון שבר לי את הלב
עצוב שהוא הרג אותה אבל נו טוב... אגב,טיילר וקרוליין נראים יותר טוב ביחד מאשר מאט וקרווליין

mikej007

New member
סופסוף חזרו!!

היה פרק מעלף של דיימון כמובן, אהבתי את כול הרגשות שפרצו ממנו וכשאלנה חיבקה אותו זה היה כאילו הוא רוצה לחבק אותה חזרה אבל בסוף הוא עצר את עצמו...התעצבנתי כשהוא הרג את האישה בסוף הפרק זה לא בסדר בכלל..... מעניין מה הקטע עם כול האנשי זאב שהולכים להגיע...שלא יהרגו את דיימון, קרוליין
או סטפן בטעות...

למעלה