פרק 12

mikej007

New member
והם לגמרי שינו את התוכנית מהpreview

היה גם קטע שרואים את הגב של סטפן כשהוא ואלנה מתנשקים וזה גם נחתך כמו הצהרת האהבה של אלנה

mikej007

New member
../images/Emo58.gifלתגובות שלי וגם preview

לפרק הבא http://www.youtube.com/watch?v=u3TrtuQruLw אגב איזה חדר יפה יש לדיימון מזכיר צימר כזה...

mikej007

New member
../images/Emo58.gifועוד תקדימון יותר ארוך

http://www.youtube.com/watch?v=-jUHAaurrDc&feature=related מי החצופה עם דיימון באמבטיה?????

../images/Emo60.gifאהה../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

דיימון באמבטיהה!! זה כבר הולך להיות פרק טוב
(מעניין מי זו שאיתו...)

עוד בדיקת זיכרון../images/Emo58.gif

איך לעזאזל סטפן מחוץ לקבר? יש לי הרגשה משונה ששידרו לנו פרק לא נכון...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifוואו אני פשוט לא זכרתי כלום!!../images/Emo58.gif

אבל ניסיתי לזרום עם הפרק חחח היה נחמד.. לא יותר מדי חידושים או משו מיוחד.. רוז במילא הייתה מיותרת (למרות שהיא ממש חמודה!) סטפן בקושי היה בפרק 2 דקות (עכשיו גם זמן מסך לא נותנים לו?
טוב נו), דיימון סופסוף מראה רגשות (אבל מצד שני הרבה פחות סרקסטי-סקסי מהרגיל! ומה הקטע שלי עם הסוגריים היום? חחחחח), ואלנה משום מה עצבנה אותי הפרק. לא יודעת למה
אבל קרוליין הייתה מתוקה כהרגלה.
וסה"כ כייף שחזררר, למרות שפרק ממוצע כזה. מה שדי מאכזב כי אם אני זוכרת נכון הפרק שלפני הפגרה גם היה חלש..=/ אבל בכל זאת היה חסר לי זמן איאן אז בסדר.D:

lady blah blah

New member
פרק מדהיייים ../images/Emo23.gif

מראים לנו צדדים אחרים של דיימון .. והפרק הזה פשוט הוכיח לי מחדש כמה שאיאן שחקן טוב
ומממש אהבתי את הקטע עם מאט-קרוליין-טיילר, שישאירו את המצב ככה עוד כמה פרקים

רק לי אלנה כשהיא עם סטפן מזכירה ../images/Emo58.gif

את קטרין????בפרק הזה בהתחלה ההבעות הפנים הביצ'יות ממש הזכירו אותה.. לחילופין עם דיימון היא נראת תמיד ילדה טובה ירושלים

Karina85

New member
זאת הייתה פגרה ארוכה מדי!!!

השתגעתי בלי פרק חדש כ"כ הרבה זמן. היה מדהים. אין על דיימון, הוא הדמות שעושה את הסדרה. והיי, קוראים לי קארין, אני אמנם כבר בת 25, אבל אני מכורה
נעים להכיר!

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

להיות מכורה לסדרה ולהיות בת 25 זה לא כזה מוזר, אל תדאגי...
בכל אופן- אניי איילת, בת 18. נעים להכיר!

YourStarDust

New member
בא לי להשלים כבר את הכלללל

ולראות בקצב שלכם ולהגיב. מצד שני... זה כיף שיש עוד כל כך הרבה לראות (*הלם במחשבה שאין כל כך הרבה, כי אני רואה מהר מידי*).
.

ורדונה2

New member
אל תדאגי מאמי, בסוף תגיעי לשם...

שיואוו את כזאת סקסית, בא לי לעשות אותך

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי... רק חבל לי שעד שהתחלתי לאהוב את רוז- ופתאום מאוד מאוד אהבתי אותה- אז היא כבר מתה... איזה מסכן דיימון. וגם חבל לי על הג'סיקה הזאת מהסוף. אממ... איך דיימון יצר לה את החלום? או שזו הייתה סתם הזייה? או שהוא הבין שהיא הוזה ו"שיתף פעולה". אוךך והדוד ג'ון הזה... מעצבן.

NogLanzani

New member
מין תשובה כזאת ../images/Emo8.gif

זה כמו עם קתרין וסטפן שהיא כל הזמן גורמת לו לחלום שהוא איתה, כנראה זה מין יכולת של ערפדים לגרום לחלומות שנראים אמיתיים.
ודיימון באמת כלכך מתוק, במיוחד שהוא בכה, באמת שזה היה הפרק שלו וסטפן לא היה לי חסר בכלל

למעלה