פרק 2 עונה 7- SELFISH

miaBaby

New member
../images/Emo58.gif פרק 2 עונה 7- SELFISH

פרק ענק! הדינמיקה בין האוס לקאדי הייתה מעולה, ואהבתי את הקטעים שהאוס היה רכרוכי וזה הציק לו
השני זקנים קרעו אותי מצחוק! והCASE היה מעולה. הכי אהבתי בסוף שהאוס אחרי כל הפרק הזה שהוא היה "מכובה" בפתאום בסוף הוא נדלק והוא כזה: WHAT GIANT CRACK PIPE HAVE YOU BEEN SMOKING! ממש צווחתי : "יש!!! האוס חזר!" היה מצויין, וטוב שכך!
עם כל העונה תהיה ככה אני אהיה מבסוטה, היה מעניין ומצחיק ורומנטי וחמוד, הזכיר את העונות היותר מוקדמות בהרגשה, זה היה אדיר. אוי! והקטע שהאוס וקאדי במיטה והוא אומר לה שהוא נתן לבייביסטר עוד ארבעים דולר שתשאר עד עשר. וקאדי עושה: REALLY? והאוס עושה לה: REALLY בשעשוע כזה..
לא יודעת להסביר אפילו למה, אבל ממש ממש אהבתי את זה. הממ האם אני נהיית בעד האדי? אולי... בכל מקרה הכימיה שלהם חזרה!

ריקי100

New member
שלום!

אני קוראת שקטה של הפורום כבר כמה חודשים (מאז שהתחלתי לראות את האוס) והחלטתי להצטרף. איך היה הפרק? קודם כל, מאוד יפה ומעניין מה שהיה חסר קצת ב 1- שהוא היה קצת מאכזב אך כנראה תרם לעלילה של הסדרה. דרך אגב, הכותבים לא רצו לעשות עוד סדרה של בית חולים רק קצת שונה, אחרת הם היו קוראים לשם של הסדרה 'בית חולים משהו'.... ולא האוס. אלא לעשות סדרה על האיש שהוא במקרה רופא מגעיל וכו' ולכן הם עושים הכל כדי שנוכל לראות כמה הבטים על הדמות הזו ולא על מקרים רפואיים( לאור התגובות הרבות שהכותבים כבר לא עושים מקרים פואיים מעניינים). בכל מקרה אהבתי מאוד את הפרק אבל לצערי בגלל שזה היה בלי תרגום היה לי קשה להבין עד הסוף את כל התמונה מה שפגע קצת באיכות אבל לא נורא זה היה חמוד ביותר. עוד דבר אחרון, וסליחה שזה ארוך... אהבתי כשהם היו במיטה והאוס הרים את השמיכה להסתכל על קאדי, זה שכנראה היא הייתה בלי חזייה, וליסה עשתה כזה פרצוף עם גיחוך טיפשי שזה היה מצחיק.. כנראה היא הייתה נבוכה מזה או משהו כזה. בכל מקרה שמחתי להצטרף וסליחה על האורך.

הוא עשה לה את זה גם בפרק הראשון../images/Emo77.gif

הציץ לה מתחת לשמיכה... הם היו עירומים לגמרי... שובבים! ואכן, זה היה משעשע... ואני מסכימה איתך, היה קצת קשה להבין בלי התרגום מה בדיוק הלך שם... אבל לא נורא, נראה כמובן שוב תפרק עם התרגום

הסצנת סיום../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif

כשהאוס תפס לקאדי בתחת (מסכן, 20 שנה הוא מנע זאת מעצמו, עכשיו הוא משלים פערים).. ואז היא לקחה לו תיד ושילבה אותה בשלו... איזה מדליק זה היה! אחרי הסיום פרק הקצת פסימי של פרק 1, אני הרבה יותר רגועה עכשיו

יעלי22

New member
לגמרי!

קודם כל היא היתה מעולה הסצנת סיום, וכאילו הפרק הסתיים בבום כזה, לא צפוי קצת ואין ספק שכשהאוס חזר לעצמו, היה הרבה יותר קשר להבין בלי תרגום... בפרק הראשון הבנתי הכל כי לא היו הרבה מונחים רפואיים ובעיקר כי האוס וחבריו לא דיברו כ"כ מהר.. אבל עכשיו זה חזר להיות מאתגר מאד אני די אהבתי את הפרק.. זה לא ייאמן כמה מערכת היחסים שלהם עבדה על איזונים ובלמים הדדים... התגובות שלהם אחד לשני תמיד היוו מדד לנכון ולא נכון.. ופתאום כשזה חסר הם קצת מאבדים את יכולתם הרפואיות- וגרוע מכך - את המשיכה אחד לשני. הרי זה מה שהיה מאז ומעולם הבסיס שלה. גם זה שקאדי הבוסית.. להאוס הכי מתאים להתאהב רק במישהי שיכולה להיות עליו.. לא בעובדת שלו למשל...

נכון, היא חייבת להישאר הבוסית שלו../images/Emo77.gif

אחרת יהיה להם משעמם... וואו זה היה ממש קשה להבין.... בעיקר בסצנה כשהם היו במיטה והצוות התקשר להאוס.. חוץ מהשטויות שהאוס הוציא מהפה, לא הבנתי שום דבר ממה שהלך שם

../images/Emo45.gif גם אני ממש אהבתי את סצנת הסיום במעלית

הלוואי והכותבים לא יהרגו את זה. הוא כל כך "אדורֶבֵל" כשהוא מאושר. הייתי מוכנה לוותר על קצת על הציניות ולראות יותר את המבט הרך של יו לורי. אין על השחקן הגאון הזה

איזה כיף שחזרו הפרקים של../images/Emo77.gif

המרפאה... שני הקשישים האלה, עאלק "הוא לא חבר שלי, הוא אבא שלי"
והקטע הזה
הורסססססססססססססססססס

Freemee

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif

נהנתי מאוד מהפרק ואני שמח שהעונה חוזרת לקצב טוב ושתמשיך כך אני מרוצה. היה לנו קייס מעולה כשהשיא היה בויכוח של האוס וקאדי על החלטת ההורים, ממש התרגשתי שם. בכלל אני אוהב את הכימיה והדינמיקה החדשה שנוצרה בין השניים ואמנם הם עדיין מגששים קצת ומצחיק לראות את האוס מתרכך מקאדי אבל אין ספק שהם מבססים את הקשר והכיוון הוא נכון וטוב. בכלל היה פרק טוב ואמנם זה נראה שהאדי עכשיו זה מרכז הסדרה אבל מקווה שיהיה שיתוף פעולה מלא עם שאר השחקנים. שני הזקנים היו תוספת מצחיקה לפרק :)

יוקאס

New member
../images/Emo7.gif הושיעוני, אנשים, הושיעוני! ../images/Emo7.gif

אני לא מצליחה למצוא את הפרק בשום מקום,, עד עכשיו הייתי רואה בצפיה ישירה. אבל אני לא מוצאת את הפרק בכלל! I'm going crazy here!!!!!

ANGELUSPIKE

New member
דעות האוס 702../images/Emo58.gif

דבר ראשון תמיד טוב לראות את אליסון סטונר, אז זה כבר עשה לי ספתח טוב לפרק. אהבתי את הפרק הזה כשהאוס לא בדיוק יודע מה צריך לעשות, כי תכלס זו המערכת יחסים השניה הרצינית שלו, וגם עבר הרבה זמן מהמערכת היחסים האחרונה שלו (11 שנים), אהבתי את זה שהוא מוחל על כבדו, רק כדי שהלא יהיו שום סדקים בקשר, הוא היה כזה חמוד בפרק כשהוא ניסה להוכיח לוילסון שהוא באמת עם קאדי. כמובן שאין האוס בלי קצת צלחוקים וקטעים עם הזקנים היו ממש קורעיןם מצחוק, וגם הקטע עם הסלט היה ענק. בכלל אחלה פרק, אחרי הפרק הקודם שהיה קצת פסימי הפרק הזה היה הרבה יותר אופטימי.

Thumpers

New member
אכזבה מטורפת

אני רואה פה רק תגובות אוהדות... אבל ממש לא נהניתי מהפרקים הראשונים. לקראת הסוף האוס קצת התאפס על עצמו, אבל אני ממש מקווה שהוא יחזור להיות סרקסטי ומניאק. אחרת זה פשוט.... לא הוא.

miaBaby

New member
הוא חזר בסוף הפרק...

עם המשפט על הCRACK PIPE וזה היה כל הקטע המצלחיק בפרק, שראית שהוא מנסה לא להיות הוא והוא נהיה מתוסכל יותר ויותר ובסוף פתאום הוא כזה דוחף את המשפט הזה
ואז פתאום "האוס חזר!!!" ועכשיו הוא ימשיך להיות מניאק, כי זה היה המוסר השכל של הפרק הזה

צודקת../images/Emo77.gif

הוא ניסה להיות נחמד לקאדי כדי שזה יצליח להם... והיה מוטרד מזה כל היום, וכשבסוף הוא השתחרר הוא הבין שטוב לו עם עצמו ולנו טוב איתו
ואם האדי גם

מרי42

New member
אני איתך...

לראות את האוס מכשכש בזנב אחרי קאדי היה פשוט פתטי. ולצד הטוב, הקטעים עם וילסון מצילים את המצב. היה חביב לחזור למרפאה, אין ספק שאלו הקטעים הכי משעשעים בסדרה. מקווה שהם חוזרים אליהם וזה לא משהו חד פעמי "כדי לרצות את עוד מעלתה, קאדי". 13 לא היתה! ואפילו לא התעכבנו לגלות למה?!!!!!! ישששששש! טאוב סוף סוף קיבל כמה שורות משעשעות, לא מבינה למה הם לא מנצלים את הדמות, היא די חביבה (ולא, התעסקות איתו ועם אשתו/חברותיו זה לא מעניין).

למעלה