פרק 2 עונה 7- SELFISH

כן, עוד רייצ'ל לסדרה../images/Emo77.gif

חסרים לנם שמות של יהודים??? הם יכולים להשתמש בשם שלי
מסכימה לגבי 13
אני אשמח אם היא תיקח איתה את פורמן גם... מקווה מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שקטעי המרפאה יחזרו... זה ענק!!! כ"כ התבאסתי שהם הופסקו בעונה 4...:-\

M a b e l

New member
לא כל כך אהבתי../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif

אומנם היו כמה חלקים מצחיקים...(אהבתי את כל הסצנה במשרד של וילסון!) אבל... השינוי בהאוס היה גדול מידי... הוא התקפל כ"כ בקלות... ואיך זה שלא אכפת לו מה קרה עם 13 ?! חסרה לי החטטנות חסרת הפשרות בחיים הפרטיים של הצוות, אני מקווה שזה יחזור... וגם את המקרה לא אהבתי - כנראה כי גם הילדה וגם אחיה היו מלאכיים מידי, טובים מידי... לרוב במטופלים יש איזשהי מורכבות - נגיד - אנוכיים אבל מתגלים כאנושיים מתישהו. או "טובים" אבל מתגלה שהם מסתירים איזה סוד אפל... במקרה הזה זה היה כל כך דביק, כמעט הרגיש כמו לראות פרק של "צער גידול בנות" או משהו בסגנון

Day Tripper9

New member
לא מסכימה...

אני דווקא חושבת שהפרק היה חביב... באמת היה חסר קצת האשיות של האוס..אבל אני לא חושבת שהשינוי בו היה גדול כי השינוי לא היה אמיתי כל כך-הוא סתם שיחק נחמד כי הוא לא רצה להיקלע למריבות עם קאדי.ובסוף הוא הבין שזה מגוחך והתפרץ על ההורים. בקשר ל -13 אני חושבת שהאוס יודע משהו ולא אומר.בטח זה סיפור לפרק אחר כי רצו להתמקד ב-האוס יוצע עם קאדי-אני בטוחה שבאחד הפרקים הבאים יתגלה משהו לגביה אני מקווה שתחזור בקרוב היא חסרה=/ מסכימה לגבי המקרה! שנאתי את האהבה הזאת בין האחרים ושלא היה איזה שקר חוץ מזה שהיא מסתירה את העבודה שכואב לה! בטוחה שהפרק הבא יהיה במתכונת רגילה. רק חייבת להגיד שטאוב קרע אותי מצחוק כל הפרק עם האופי העצבני שלו! במיוחד שהאוס ניתק לו את הפלאפון והסצנה אחרי עם המטופלת! כמובן שוילסון היה מצחיק כמו תמיד:) זהווו

Netto

New member
פרק משעשע:)

במיוחד הזוג הקשישים, האב בן ה102 ובנו בן ה82:)

אוקיי מישהו אי פעם שם לב

לידיים של יו? הן פשות מושלמות O_______O והילדה דומה לטאוב. כאילו ממש. בלי קשר פרק מעולה! כאילו ממש. יותר טוב מכל העונה השישית והחמישית ביחד. מזמןןןן לא נהניתי ככה מהאוס.

שיפ1

New member
ספויילר!!!

:) אני לוקחת בחזרה את כל הדברים הרעים שחשבתי ואמרתי על האוס. הפרק הזה היה מקסים והרגיע אותי לגמרי לגבי העונה שתהיה. זה אחלה כיוון שהם זוג, ואהבתי את האוס המשתדל לרצות ומתעצבן והכי הכי את האוס החוזר לעצמו, מתפרץ ומתווכח. מעולה!! וממש נהניתי לראות. מחכה לתרגום כדי להבין קצת יותר אפילו שגיליתי שאני מכירה כבר חלק מהמושגים בגללעונות קודמות... ותגידו, אני יודעת שזה אף פעם לא לופוס, אבל הפעם זה כן היה איזה אספקט של לופוס, לא? זת'ומרת הייתה לה בעיית קרישה ובעיית כליות והיא הייתה צריכה תרומה של מוח עצם...? אולי בעצם לא הבנתי כלום...

miaBaby

New member
זה לא היה לופוס

זה היה אנמיה חרמשית (sickle cell) ... זו בעייה שתאי הדם יש להם צורה חריגה וזה יוצר בעיות קרישה בגוף וכאבים. לא קשור ללופוס (זאבת) בכלל.

טנא לבן

New member
פרק מקסים! ../images/Emo58.gif

גם משעשע וגם מרגש עד חנק מדמעות... החלק שבו האוס משמש כיועץ זוגי
החלק שבו האח של המטופלת מבקש ממנה לתת לו לעזור לה, והיא לא מוכנה ואז נשברת... הריב בין קאדי והאוס אשכרה ריב בריא... האוס משתנה? הוא אפילו רומנטיקן לרגעים... וקאדי אוהבת את החיזור
כייף לצפות בפרק הזה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif פרק מעולהה ../images/Emo13.gif

כרגיל
הכי אהבתי בסוף שהאוס אחרי כל הפרק הזה שהוא היה "מכובה" בפתאום בסוף הוא נדלק והוא כזה: WHAT GIANT CRACK PIPE HAVE YOU BEEN SMOKING!

bali

New member
מנהל
טוב אז הגדלתי לעשות

קודם כל החלטתי שעם כל הסקרנות, אני מחכה לתרגום, אז ראיתי את הפרק רק ביום רביעי. והחלטתי על הדרך שאני צריכה לעצור, לראות את הפרק האחרון של עונה 6 ולהמשיך ברצף לעונה 7, אז ראיתי 3 פרקים ברצף. הפרק השני של עונה 7 באמת היה יותר טוב מהראשון
אהבתי את המאבקים של האוס בעצמו וחוסר הנוחות שלו עם הוותרנות שלו, ושמחתי מאד שבסופו של דבר הוא וקאדי צרחו אחד על השנייה, מריבה טובה ובריאה שהוכיחה להם שכל עוד הם לא שומרים בבטן ומוותרים רק בגלל הזוגיות, הם יכולים להמשיך לעבוד ביחד כמו קודם. מסקנה בריאה. הקטע במרפאה של ווילסון היה גאוני, והצילום של ווילסון ההמום דרך המפשעה של האוס והיד של קאדי היה פשוט.... גאוני כבר אמרתי? המקרה עם האחים היה קצת קיטשי אבל ככה זה לפעמים, ושני הזקנים היו מצחיקים מאד. יהיה טו-אוב! אני אופטימית לגבי המשך העונה.

למעלה