פרק 229

Mugen bla

New member
כל מה שחרטטם למעלה

בכלל לא היה בפרק :| ולא ראיתי את קנפצ'י בכלל באימונים :| על מה לעזאזל דיברתם?

ketty the sheep

New member
אנשים, אתם לא קוראים את הפרק נכון!!

מה נסגר איתכם? החולצה של קן-צ'אן סינוורה אתכם?

Mugen bla

New member
סתם רשמתם את זה בשביל

שהדיון יתכווץ :| ואני נלחצתי ולא הבנתי מה לעזאזל קורה עם העלילה הזאת.

S.Riddle

New member
לא ברור מה נסגר באמת o.o

נראה לי ההלם של הארנקר הבישי עם הקוקיות גרם לכולם להדחיק את הפרק האמיתי.

מ-מ-מה? O_O

לא הבנתי כלום! הסריקה (בבליץ' 7, לפחות) היא אחת מהיותר ממזעזעות שראיתי עד עכשיו, וזה לא דבר שהולך ברגל. >< מישהו מוכן לשלוח לי במסר לינק למקור הורדה עם סריקה ש_לא_ נראית כמו סמוכתה אפורה? (חנ - בקטנה... גם רנג'י ניסה להרוג את ביאקויה. P: במקרה הזה זה אפילו היה הדדי. ^_^ ופרק 16 של מאי הימה, אהמ. הייתה שם כוונה כזאת, גם אם היא לא הייתה ממומשת בכלמקרה. XP |איןכוח לסמן ספוילר ורווח|) ו, לא סוכם בסוף שצריך לסמן ספוילר?

Hinamori

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo181.gif

הרגע השוות את אקיטאקו לביאקורנ. אמן תפלי מצוק ומשאית תדרוס אותך, ואז שיהו תתעלל בגופה שלך כשצביקה פיק שר ורוקד טנגו עם דליה איציק ברקע.

הרגע

הרגע נתתי דוגמה לעוד שני שיפים שאחד הצדדים ניסה או התכוון פחות או יותר להרוג את השני. =_= זה בסדר! לכולנו הקשרים בין הנוירונים התרופפו קצת בגלל החום. יש צוק טוב איפושהו באיזור חדרה, לתת לך הוראות הגעה? יש שם אפילו סלעים, גלים סוערים וכל העסק למטה. חוץ מכרישים. רדוד מדיי שם בשביל כרישים.

Hinamori

New member
סליחה, אבל,../images/Emo181.gif

אקירה אולי ניסה לגרום לעצמו לעשות את זה, אבל הוא בסוף לא עשה לו כלום, לעומת ביאקורנ שבאמת באמת רצו להרוג אחד את השני וזה לא היה בגלל שמישהו אמר להם לעשות את זה.

לא סולחת. P:

עדיין. בגלל זה גם ציינתי בעצמי שמקרה של אקירה ממילא הוא לא היה עושה את זה. והייתה כאן אולי הערה לגבי ההרג לכאורה של ראנגיקו את אוריהימה והקשר שלו לביארנ ואקיטאקו, אבל הוא הרג לכאורה וכזה גם יישאר. וזהוזהו. אלא אם ראנגיקו תהפוך את אוריהימה לאלכוהוליסטית ואוריהימה תמות מהרעלה בכבד, או משהו.

Fay Wood

New member
.... XDDDD ../images/Emo168.gif

|מתאפקת| גיאוני. ענק. XDD |אפרתתסתוםאתהפה| XDDDDD *הולכת להרגע בפינה חשוכה*

למעלה