פרק 3

TeenageDream

New member
../images/Emo58.gif פרק 3 ../images/Emo58.gif

היום אני אחכה לתרגום
כי תמיד מתרגמים את זה יום אחרי מהר מהר (הקבוצת תרגום מעולה ! ) וכשאני מסימת לראות אני רואה בול העלו תרגום ורואה שוב את הפרק
צפיה נעימה אני מזכירה לכולם, בכותרת שמים
- לא להרוס לאנשים בקצב של הוט.

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

אעהאהעהאעה אנשי זאב..
סופסוף טיילר יודע בוודאות מה ה"קללה" שעוברת במשפחה שלו, ואם סטפן לא הפנט אותו אז הוא יודע שסטפן וקרוליין כנראה לא באמת בני אדם. לפי איך שקרוליין פיצצה את היחסים שלה עם מאט אז נראה לי שהיא באמת תהיה סוגשל חיילת של קת'רין, אבל לא תסכים לזה מההתחלה. עוד אני חושבת קדימה ונראה לי שקת'רין תעשה משהו למאט. דיימון לא באמת מצפה מאלנה שתסלח לו נכון?! הוא לא שולט ברגשות שלו אחרי 160 שנה, בעיה. כ"כ רציתי בעונה שעברה שיהיה בניהם משהו אמיתי אבל זה כבר לא יקרה, נראה לי. סטפן וקרוליין היו ממש חמודים הפרק, הוא מתוק אמיתי, ובעונה הקודמת רציתי לחנוק אותו. וונסה!!אהאה! אני בספק אם היא נתנה להם את כל החומר על אמא של אלנה, בספק גדול. אלאריק נראה טוב כמו תמיד
אניוואי פרק מעולה, מעניין מה אלנה תגלה בספר שדיימון נתן לה על קתרינה מאירופה

../images/Emo60.gifאז מה הציטוט שלכם מהפרק?../images/Emo58.gif

שלי- Elena: "And this is Damon Salvatore, the one who you just shot." Damon: "I'd be extra nice at me right now." ועוד אחד- Caroline: "Matt finally told me he loved me, and now you want me to eat bunnies and I'm kinda freeking out!"

../images/Emo58.gif לפרק החדש

אלנה?" "נופ תנסי שוב" "קת'רין!" אוקי החלק הזה די הצחיק אותי יש הם השיאור אותי במתח D: ...למה הם השאירו אותי במתח? Y_T פרק די מעצבן אבל גם חמוד במידה מסויימת אלאריק נישק את ג'נה UPA חמודיזנים שכמותם D: בהתחלה מה שאלנה עשתה היה די מרושע אוקי עכשיו מחכים לתרגום כדי להבין יותר למי שראתה מה לדעתכן יקרה בפרק הבאה?

hodaya96

New member
משפט שאהבתי..

אני לא כל כך יודעת לרשום באנגלית אז ארשום בעבריתP: דיימון: "יש לך כל זכות לשנוא אותי, אני מבין. שנאת אותי בעבר והפכנו להיות ידידים.. זה יהיה מבאס אם זה יאבד לנצח.. אז.. זה נאבד? איבדתי אותך לנצח?"

ketrina

New member
אני ממש אהבתי את הקטע עם דיימון וונסה

ונסה: אז וורנה באמת עובד דיימון: לא,בכלל לא ונסה (בלחש): הוא יכול לשמוע אותנו? דיימון: (בלחש) לא!זה יהיה ממש מוזר!

morani871

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את המסע של דיימון, אלנה ואלאריק לחפש מידע על הזאבים, דיימון היה מצחיק כהרגלו, אלנה קצת חפרה עם הקטע של ג'רמי, בכל זאת הוא התנצל מיליון פעם. הזאב מאוד מפחיד.. מכוער... שסטפן התקרב לג'יפ, צעקתי לו "תעוף משם!! אתה משוגע!!? אלנה אמרה לך שהם הורגים ערפדים!!!!!!" וכנראה שהוא לא הקשיב לי אם הוא התקרב עוד יותר לג'יפ. ומסכן דיימון שלי... אחרי שגם הציל את אלנה מחץ, גם הביא לה מידע לגבי השושלת שלה, גם אמר לה את האמת על ג'רמי והטבעת, גם ביקש סליחה ובסוף הבחורה לא סולחת.. רואים שהיא צאצא של קת'רין... וראיתן את הטריילר לפרק הבא?? http://www.youtube.com/watch?v=uuolvSJfKHE

StayAwake

New member
../images/Emo58.gif אבל..

אני לא חושבת שסטפן ידע שזה זאב
כי הם לא היו בטוחים ובגלל זה הם נסעו לחקור את זה... הם לא ידעו בוודאות שהוא זאב
סטפן פשוט שמע קולות אז הוא הלך להסתכל
אוי ואני כל כך מסכימה בקטע של אלנה ודיימון! אני לא אוהבת את הדמות של אלנה

IkMfNiY

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הוא ה-ר-ג את אח שלה. איך אפשר לסלוח על דבר כזה? יעל

hodaya96

New member
וואו.. ../images/Emo58.gif

פשוט פרק.. אין לי מיליםXD אהבתי את הזאב
למרות שהוא קצת קטן ממה שחשבתי שיהיה.. לא האמנתי שקרוליין נשכה את מאט.. ואני חושבת שהיא תצטרף לקת'רין... ודיימון
כשהוא הסתכל על אלנה מתנשקת עם סטפן במבט מיוסר כזה אמרתי לעצמי בואא אני רוצה לנשק אותךךךך!XDD וכל הקטע שסטפן התקרב לג'יפ אמרתי תסתלק זה מסוכן מדיי! ואלנה.. מה, היא לא יכולה לסלוח לדיימון? הוא כל כך התנצל:/ פרק מדהיםםם עכשיו צריך לחכות עודד שבוע עד לפרק הבאXD

ketrina

New member
אהבתי את הזאב בפרק ,הוא נראה אמיתי

חבל שאת השינוי מה-שמו לוקווד (איך קוראים לו?) עבר בתוך הגיפ, מעניין אם כל התוכנית הם יצליחו להתחמק מלהראות לנו את השינוי.

vitachka

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק מצויין! כמעט בכיתי כשאלנה אמרה לדיימון שהוא איבד אותה לנצח
ובכל זאת אני חושבת שאלנה צודקת, אם לא הייתה לג'רמי טבעת הוא היה מת וזה שדיימון התנצל זה טוב ויפה אבל זה לא מכפר על מה שהוא עשה. וקרוליין נשכה את מאט?! די, ציפיתי ממנה ליותר ובטח עכשיו מרוב תיסכול היא תצטרף לקת'רין. גם מאנשי הזאב ציפיתי ליותר, רציתי שמייסון יהפוך לשעיר וענק והוא סתם הפך לזאבון קטן אבל הקטע שקדם להפיכה שלו (עם השרשראות)- סקסי! מוזר שטיילר לא הפך לזאב... אני כבר מתה לדעת מה כתוב בספר על קת'רין! מעניין אם הייתה לה משפחה ואיך היא עצמה הפכה לערפד ואיך היא בכלל הפכה להיות מרושעת
שמתם לב שקרוליין וסטפן מתחילים להתקרב? אולי התחזית שלי באמת תתגשם בסוף
תאוריה שלי- קרוליין תתפתה להפוך למרושעת ואז סטפן ינסה לעצור אותה ויהיה להם תהליך של הידלקות ואז אלנה תהיה עצובה ותלך לדיימון
הציטוטים שאהבתי: Elena (to Damon): I forgot that I was speaking to a psychotic mind that snaps and kills people compulsively. Caroline: Why are you looking at him with your Serious Vampire look? It’s different from your Worried Vampire look. Neither of which strays too far from your Hey It’s Tuesday look.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif "ובכל זאת אני חושבת שאלנה צודקת, אם לא הייתה לג'רמי טבעת הוא היה מת וזה שדיימון התנצל זה טוב ויפה אבל זה לא מכפר על מה שהוא עשה."

ketrina

New member
../images/Emo58.gif

אולי טיילר לא הפך לזאב בגלל שהאבן ירח היתה אצלו בכיס, או בגלל שהוא עדיין לא בוגר-הוא רק בגיל ההתבגרות. מעניין איך טיילר הצליח להשתלט ולהרגיע את הזאב.. אהבתי את התיאוריה שלך לגבי קרוליין וסטפן ואלנה ודיימון..הלוואי.אלנה וסטפן ביחד צדקניים מדי מדי.

למעלה