פרק 3

../images/Emo60.gifפרק מצויין!../images/Emo58.gif

כ"כ התאכזבתי בסוף מאלנה שלא נתנה לדיימון עוד הזדמנות ועל כך שניצלה אותו
(למרות שזה די מגיע לו..חח) לגבי קרוליין- אני ממש מקווה שהיא תלמד לשלוט בעצמה ושלא תיתן לקת'רין לשלוט בה..אחרי הכל זה מה שנראה לי הולך לקרות!! האנשי זאב מתחילים פתאום לעניין, נראה מה יקרה בהמשך

Shiri from the block

Active member
אחלה פרק!../images/Emo58.gif דיימון... כזה מתוק.. אבל הוא גם כזה רע. כמו שכבר כתבו מעלי, הוא לא ידע שלג'יימי יש את הטבעת ובקלות הוא היה יכול לגרום למוות שלו. מין הסתם שאלנה תחפור לו על זה, הוא טכנית הרג את אח שלה!! אני גם לא הייתי סולחת למישהו שהיה הורג לי בן משפחה טפו טפו טפו. זה רק מזל שג'יימי נשאר בחיים אבל זה לא אומר שצריך לסלוח כל כך בקלות לדיימון על זה. סטפן וקרוליין- אהבתי את כל הסצינות שלהם ביחד! חח ממש חמודים. וקרוליין עם הקטע עם הארנבים../images/Emo6.gif רק באמת חבל שהיא נשכה את מאט../images/Emo10.gif לדעתי אם היא באמת תחבור לקת'רין, ובאמת נראה שזה מה שיהיה, אז היא כן תמות בשלב כזה או אחר.. חבל. הקטע עם בוני והטבעת.. כשהיא דיברה עם סטפן היא אמרה שהיא בכלל לא יודעת איך לעשות את הלחש הזה ואולי היא לא תצליח, ואז אחר כך היא פותחת את הספר, מקריאה איזה חצי משפט וזהו?? הזוי לגמרי! חשבתי שזה יהיה קצת ארוך יותר, לחש ארוך יותר, לא יעבוד בפעם הראשונה וכו'.. ובקשר לאנשי זאב, אותי זה לא הפתיע או הפריע שהוא כזה קטן. עד כמה שזכור לי, חוץ מבדמדומים כל האנשי זאב היו באמת בגודל של... זאב. ודווקא בדמדומים חשבתי שזה מוקצן מידי.

HADARYY1

New member
../images/Emo58.gifטוב כנראה שרק אני לא כל כך אהבתי תפרק

היתה התפתחות בפרק הזה,כל הקטע עם הזאבים מתחיל להתבהר אבל משומה הפרק הזה שעמם אותי קצת לעומת הפרקים הקודמים שהיו מעולים!! מה שכן,אהבתי את הקטעים של סטפן וקרוליין.חוץ מהם שאר הפרק קצת שעמם אותי,לא היה בו יותר מידי מתח.

mikej007

New member
מישהו יכול להסביר לי

מה הקטע של דיימון ואלנה? למה הוא כ"כ חייב שתהיה ידידה שלו? ממש לא אמין. וכל הכבוד לה שהיא לא סולחת לו..סופסוף קצת אופי

Shiri from the block

Active member
לדעתי../images/Emo58.gif בגלל שהוא מאוהב בה, אז הוא מעדיף שאם לפחות היא לא תיהיה איתו אז שתיהיה ידידה שלו..

ketrina

New member
../images/Emo58.gifלדעתי

מלבד שהוא מאוהב בה, זה קטע באופי שלו- להיות אובססבי לגבי מישהי. הוא היה אובססבי כל כך לקתרין,ואחרי שהיא נעלמה עוד חיכה לה 100 ומשהו שנה..קשה להתנתק מהרגל. זתורמת,אדם רגיל היה מנסה פעם פעמיים ,מתגבר ומחפש אהבה אחרת, אבל דיימון רומנטי מדי-יש את האחת והוא לא יוותר.

your avalanche

New member
../images/Emo58.gif

אם עד עכשיו הייתי מאוהבת בדיימון ,אחרי הפרק הזה אני עוד יות מאוהבת בו . הוא מושלם! הקטע שלו בסוף עם אלינה היה מושלם
לגבי השאר - קייטלין ,יאללה תפרדי ממאט תעברי לסטפן
והקטע שטיילר אמא למייסון - זה היית אתה ,היה חזק

TeenageDream

New member
פרק מעולה../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

אז ככה, לעומת הפרק הקודם שהיה משעמם רצח הפרק הזה היה מרתק
גילינו שהשם של קת'רין הוא פטרובה, והיא במקור מאירופה. ואת כל הסיפור של אנשי הזאב והקללה והעניין של הערפדים. אלאריק חזר
הוא כל כך חתיך
. לא סבלתי את אלנה הפרק
היא באמת נעשית דומה ודומה לקת'רין. דיימון היה חמוד
קתרין בסוף הפרק:-O

IkMfNiY

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אני ממש אוהבת את הדמות של קרוליין, היא ממש אמיתית עם הרגישות וחוסר הביטחון שלה. שמתי לב שהרבה שונאים את בוני ועד עכשיו לא היה לי משהו נגדה, אבל היחס שלה לקרוליין היה מגעיל. דיימון מאמם, אבל הוא הרג את ג'רמי, איך אלנה יכולה לסלוח על דבר כזה? יעל

../images/Emo58.gifפרק 3

יאיייי אלאריק חזר ! אם כי הדמות שלו קצת עייפה משו, טוב שהיתה נשיקה בסוף..... לא ממש התלהבתי מהפרק, אני היחידה שנראה לי שהעונה הזו קצת חלשה לעומת הראשונה? אז ככה במהירות: אלנה- צדקנית ןבכיינית יאללא שחררי את המקל שנעוץ לך ב*** , סטפן- חזר לתפקיד הגיבור הטוב שחייב לשמור ולהגן על כולם- מתחיל לשעמם... בוני- ע"ע אלנה וחוצמזה שהתאכזבתי מהכישוף, אפילו אני יכולה להטיל "שחור" יותר בדרמטיות.... קרוליין מתוקה ואמיתית, אני מחכה בקוצר רוח להמשך קת'רין- בקושי ראינו ממנה קמצוץ! תנו לנו עוד ועוד קת'רין! ולסיום- יותר ויותר אני מתאהבת בדמות של דיימון ובמשחק של איאן. הוא פשוט כובש הוא שחקן מ-ע-ו-ל-ה! (למרות שאני יותר אוהבת את המראה של פול!)

lady blah blah

New member
וואו אחד הפרקים ../images/Emo23.gif

ואוו אני מתה על כל הסצנות דיימון-אלנה האלה, זה כלכך שקוף שמתישהו יהיה ביניהם משהו.

../images/Emo58.gif

מצטערת שזה לא באנגלית ואם זה לא מדויק גם מצטערת פשוט הציטט הזה כל היום בראש שלי סטודנטית לאלנה: הוא יכול לשמוע אותנו דיימון: לא זה יהיה מוזר סטודנטית לאלנה: הוא גם יכול לקרוא מחשבות? דיימון: לא אבל א את רוצה לראו אותי ערום את רק צריכה לבקש XD

למעלה