אחלה פרק!../images/Emo58.gif דיימון... כזה מתוק.. אבל הוא גם כזה רע. כמו שכבר כתבו מעלי, הוא לא ידע שלג'יימי יש את הטבעת ובקלות הוא היה יכול לגרום למוות שלו. מין הסתם שאלנה תחפור לו על זה, הוא טכנית הרג את אח שלה!! אני גם לא הייתי סולחת למישהו שהיה הורג לי בן משפחה טפו טפו טפו. זה רק מזל שג'יימי נשאר בחיים אבל זה לא אומר שצריך לסלוח כל כך בקלות לדיימון על זה. סטפן וקרוליין- אהבתי את כל הסצינות שלהם ביחד! חח ממש חמודים. וקרוליין עם הקטע עם הארנבים../images/Emo6.gif רק באמת חבל שהיא נשכה את מאט../images/Emo10.gif לדעתי אם היא באמת תחבור לקת'רין, ובאמת נראה שזה מה שיהיה, אז היא כן תמות בשלב כזה או אחר.. חבל. הקטע עם בוני והטבעת.. כשהיא דיברה עם סטפן היא אמרה שהיא בכלל לא יודעת איך לעשות את הלחש הזה ואולי היא לא תצליח, ואז אחר כך היא פותחת את הספר, מקריאה איזה חצי משפט וזהו?? הזוי לגמרי! חשבתי שזה יהיה קצת ארוך יותר, לחש ארוך יותר, לא יעבוד בפעם הראשונה וכו'.. ובקשר לאנשי זאב, אותי זה לא הפתיע או הפריע שהוא כזה קטן. עד כמה שזכור לי, חוץ מבדמדומים כל האנשי זאב היו באמת בגודל של... זאב. ודווקא בדמדומים חשבתי שזה מוקצן מידי.