פרק 305
- תקציר

../images/Emo58.gifפרק 305 ../images/Emo58.gif- תקציר

THURSDAY, NOVEMBER 3 --“THE O.C.”(8:00-9:00 PM ET/PT) CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1 DEAN HESS MEETS HIS MATCH ON “THE O.C.” THURSDAY, NOVEMBER 3, ON FOX Ryan decides to make a life-changing decision that Sandy surprisingly supports, and Marissa turns to her new public school friends for help with Ryan. Meanwhile, Harbor High’s Dean of Discipline, Dean Hess, continues his crusade to ruin Ryan’s future, and Summer and Seth go on their own crusade to reveal Dean Hess’s secret. Meanwhile, Charlotte makes Julie an offer she cannot refuse on “The Perfect Storm” episode of THE O.C. Thursday, Nov. 3 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX. (OC-305) (TV-PG L) Cast: Peter Gallagher as Sandy Cohen, Benjamin McKenzie as Ryan Atwood, Adam Brody as Seth Cohen, Melinda Clarke as Julie Cooper, Mischa Barton as Marissa Cooper, Kelly Rowan as Kirsten Cohen, Rachel Bilson as Summer Roberts Guest Cast: Jeri Ryan as Charlotte, Autumn Reeser as Taylor, Eric Mabius as Dean Hess, Ryan Donowho as Johnny, Kayla Ewell as Casey, Johnny Lewis as Chili, Rich Voll as Flower Guy/aka Glen, Paul Ganus as Sean​
תרגום: שם הפרק: “The Perfect Storm” הסערה המושלמת ראיין מחליט לעשות החלטה שתשנה את חייו, וסנדי באופן מפתיע תומך בהחלטתו בעוד מריסה פונה לחבריה החדשים מבית הספר הציבורי לעזרה לגביי ראיין. בינתיים בתיכון הארבור, דיקן המשמעת, ממשיך במסע הצלב שלו להרוס את עתידו של ראיין. וסאמר וסת' יוצאים למסע צלב משלהם לחשוף את סודו של הדיקן. ובינתיים שרלוט מציעה לג'ולי הצעה שהיא לא יכולה לסרב לה, כל זאת בפרק הבא של האוסי.

טריילרים ל-305 ../images/Emo58.gif

טריילר פוקס http://oc-t.org/vmw/i/305.01.fox.zip טריילר AOL http://oc-t.org/vmw/i/305.02.aol.zip

נשי נש

New member
אתה בטוח?

הורדתי את כל השירים וזה לא השיר הזה... נזכרתי שהיה אותו גם בפרק 302 של מגרש ביתי וגם אז שאלתי רק שלא ענו לי!

נשי נש

New member
תסתכל שוב על הטרילר בבקשה

15-30... כי או שיורדים לי כל הזמן שירים לא נכונים או שאנחנו לא מדברים על אותו דבר בכל מקרה תוד רבה

nir619

New member
הפרק כבר שודר בארה"ב?

הפרק כבר שודר בארה"ב? ראיתי כבר את כול הפרקים של העונה החדשה ולפי מה שהבנתי אווסי יצאה לפגרה של בייסבול לכן זה ניראה לי משונה ששודר הפרק ה5 של העונה השלישית...

GaloshiT

New member
אני בת ו....

זה השיר של הפרסומות החדשות כלומר קולקציית חורף 2006 ... יש עוד שירים שהופיעו בפרסומות של שנים שעברו... תנסה את: special needs-picabo אני לא בטוחה לגבי שם הלהקה...אבל זה השיר..

LOL אני לא בטוחה אבל נראה לי

שהוא התכוון לשיר שהושמע בטריילר של פוקס (פוקס= רשת השידור האמריקאית ולא רשת הבגדים הישראלית
).

GaloshiT

New member
אהההההה חחחחחחחח פדיחות ../images/Emo9.gif

לא נורא.....כשאני שומעת פוקס בדרך כלל לא קופץ לי רשת פוקס האמריקנית.. אלא רשת חנות בגדים....טוב לא נורא... נתגבר.. דרך אגב.. שני השירים האלה יפים בכל אופן!

נשי נש

New member
נו כן.. התכוונתי בשיר שבטרילר ל 305

מישהו יודע איך קוראים לשיר? ואממ אני בת

נשי נש

New member
אתם לא תאמינו מה קרה

מצאתי את השיר מישהי מפורום מגרש ביתי הבינה אותי כי השיר הזה בסוף אחד הפרקים תודה לכולם בכל מקרה ואגב ספישל ניידס שיר מדהים!

תמונות מ-305 ../images/Emo58.gif

אני חושבת שגם התמונה הזאת היא מ-305 אבל אני לא בטוחה...

שלטון

New member
רגע ../images/Emo58.gif

ההחלטה הזאת של ריאן זה לא לקחת עבודה של המון זמן בספינת דייגים ולהפסיק ללמוד? אני לא מבין למה אומרים שסנדי תומך בו. גם בפרומו רואים שהוא מנסה לשכנע אותו לא לזרוק את העתיד שלו.

למעלה