פרק 305
- תקציר

../images/Emo58.gif305

זה תקציר של "טיוי גייד" שאמור לגלות לנו קצת אבל להשאיר אותנו במתח, אם אתה קורא את ה"סיידס"( שהם הרבה יותר מפורטים) נראה שסנדי מתנגד בהתחלה ואז הוא מחליט על תוכנית שתגרום לראיין להתחרט. הם לא מציינים מה התוכנית בדיוק, אבל ניתן להבין מהסיידס שסנדי מבין שלהגיד לראיין לא יגרום לו לרצות את זה יותר, ולעומת זאת להגיד לו כן יגרום לו לפקפק בהחלטה שלו לעזוב.

dht160

New member
נשמע מעניין ../images/Emo58.gif

רגע. קרסטין החליטה בסוף למכור את החברה או להציל אותה? אני כבר לא זוכר. רז

../images/Emo58.gif עונה שלישית

כעקרון, נכון לפרק האחרון היא מחליטה למכור אותה. אבל...
המשך ההודעה-ספוילר לעונה 3 פרקים שלא שודרו בארה"ב
בכמה הפרקים הבאים- אנחנו נראה את סנדי נכנס למשא ומתן למכירת החברה לאיש עסקים מקומי והשותף שלו. הוא מבקש מאיש העסקים בתמורה לחברה שלא יפגע באיזה פרויקט מגורים או משהו כזה שקיילב בנה, והוא מבטיח לו שהוא יעשה זאת. מאוחר יותר השותף של אותו איש עסקים ניגש לסנדי ומספר לו כי השותף שלו שיקר, הוא מציע לסנדי לא למכור את החברה אלא לנהל אותה, ושהוא יעזור לו לנהל אותה. ככה שבסופו של דבר החברה לא נמכרת- סנדי ינהל אותה.

הו אני מתגעגעת../images/Emo70.gif

היה היום פרומו (בהפסקת פרסומות של פול האוס...
התמכרתי מחדש) עם קטעים ששודרו עד עכשיו מהעונה השלישית ואז הקריין אומר "the oc coming next month" אבל הוא לא אמר מתי אז מזל שאני עוד כאן כדי לדעת בדיוק.

הפרק הבא ב-3/11 וגם ../images/Emo58.gif305

גם אני ראיתי את הפרומו החדש, איזה חמוד שסנדי מחבק את ראיין וראיין אומר למריסה "אני לא יודע איפה העתיד שלי- אבל אני יודע שהוא איתך" Awwwwwww

תשובה../images/Emo58.gif

אז ככה הגיע מנהל משמעת חדש והוא העיף את מריסה בגלל שהיא ירתה במישהו (טריי) ואז היה את הקרנבל פתיחה ומריסה הגיעה עם ראיין אז טיילור שהיא הילדה הזבל והרעה הלכה ואמרה למנהל משמעת והוא הגיע וסילק את מריסה בכוח אז ראיין הכניס לו גרוף ואז גם ראיין סולק

יש לי לינק לפרק

אם אתה משתמש באמיול או ביטורנט, יש לי לינק בשבילך תשלח לי מסר אם איזה תוכנה אתה משתמש ואני אשלח לך לינק.

למעלה