פרק 3X12

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifפרק 3X12../images/Emo26.gif

מישהו כבר ראה?? אני מצאתי אותו רק עכשיו אז עד שהוא יירד יקח איזה יומיים שלושה
באליאס-מדיה יש סרטונים מתוך הפרק ויש שם קטע מ-ד-ה-י-ם, אבל מי שלא רוצה להרוס לעצמו שלא יסתכל
תמונות מהפרק

אני לא מצליחה למצוא

איפה מצאת? ואולי כדאי שתשלחי לי תשובה במייל, כדי לא לעבור על חוקי הפורום. תודה.

varty

New member
ראיתי ../images/Emo58.gif

זה היה פרק רומנטי רק של סידני ווהן.
איזה חמודים הם היו על הג'יפ והמשפט שווהן אמר לסידני בכלא " את האישה היחידה בשבילי בעולם הזה" וואו!!! כאלה בובים ויפים .

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי את הסירטון
כי הפרק לא ירד אצלי עדיין
והוא אמר לה יותר מזה אפילו, שהיא הבנאדם היחיד בחייו לא רק האישה
ותגידי, איך זה היה בסוף כשהם חזרו למשרדים? הוא הסתכל על לורן מוזר ושונה? כי בתמונות ראיתי שהוא הלך לחבק אותה

varty

New member
../images/Emo58.gif

כן. בסוף היה סצנה שלמה של חיבוקים .מרשל כזה בובי, חיבק את שניהם בכזאת אהבה. הוא מת על שניהם. הוא השיפר הכי גדול שלהם בסידרה
בקשר לווני בסוף ...כן, הוא הלך וחיבק את אשתו המפגר בעוד סיד מדברת עם מרשל אבל העיניים שלה על ווהן ולורן מתחבקים. אבל נראה לי שדברים יזוזו לכוון טוב (חסר לג'י ג'י אם לא! יש לו מזל שהוא לא יודע לקרוא עברית
) פרק הבא יהיה רק עוד שבועיים כי אני חושבת שיש את הגולדן גלוב ואולי הפעם ג'ניפר תביא את ורטן. יאללה ביי

קרלוצה

New member
בטוח שעוד שבועיים? כי........

לפי אליאס-מדיה פרק 13 "after six" ישודר רק ב 15/2

varty

New member
למה אין כאן EDIT

בכל אופן לפי מה שכתוב שם הפרק הבא יהיה יותר משבועיים , שלש שבועות ובדרך יהיה עוד הפסקות כי יש את הטקס של האוסקר.

prophecy girl

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

פרק יפה!! טוב, אז ההתחלה - היה דיי צפוי שהם שוב הולכים להשתמש בזה. די, כבר לעוס ומאוס. לורן כלבה יותר מתמיד, אהבתי את הקטע שזה בדיוק כמו שאירינה עשתה לג'ק... היה פרק נחמד, יכול היה להעשות בצורה טובה יותר. חבל שרק לקראת סוף העונה ווהן יגלה על לורן (זה לא ספוילר, לפי דעתי הוא פשוט יגלה את זה מתישהו שם...)

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאת יכולה אולי.....

לפרט יותר לגבי מה שהיה בפרק? כי לא ראיתי אותו עדיין
מה זאת אומרת היה צפוי שהם שוב הולכים להשתמש בזה? במה? ולגבי הגילוי לגבי לורן, שמעתי שזה יתגלה בפרק 14 אבל השאלה אם גם לווהן למרות שזה לא משאיר אפשרות אחרת, כי לפי מה שהבנתי היא תנסה להרוג את סיד ווהן....אבל נחיה ונראה

inbal145

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

גם אני שמעתי שבפרק 14 לורן תנסה להרוג אותם אז נראה לי שאת צודקת

prophecy girl

New member

אז הם השתמשו בקטע הזה שהם שמים בתחילת הפרק קטע לא מובן ואז כותבים נגיד 72 שעות מוקדם יותר.. כמו שהיה בפרק 2x13... היה דיי ברור שזה מה שהולך להיות.. כבר נמאס שהם שמים את זה כל שנייה.. וגם הפרק הזה היא ניסתה להרוג את סיד ווהן. הם היו אמורים לטוס למשימה בקוריאה ולורן אמרה לקבננט מאיזה שדה תעופה הם טסים, הם ירו בטייס (הקבננט) אבל זה השפיע עליו רק באמצע הטיסה (עליו ועל טייס המשנה) בינתיים ווהן לא דבר עם סיד (פעל על פי ההוראות של ג'ק), ואז המטוס התרסק כי בזמן שסיד ווהן ניסו להטיס את המטוס ירו עליהם מן טילים כאלה (עזבו...) סיד ווהן ניצלו (כמובן) ומצאו רכב. הם נסעו לפגוש את האדם שהם היו אמורים לפגוש, אבל סארק הגיע אליו לפניהם. תפסו את סיד ואת ווהן והאדם שהיה איתם גילה לשוטרים שהם מהסי איי איי. סיד ווהן התנשקו (!) ואמרו אחד לשני עד כמה באמת הם אוהבים אחד את השני. בדיוק כשהעמידו את סיד ווהן להוצאה להורג אחד מהיורים ירה בכולם. למה הוא עשה את זה? כי ג'ק שוב יצר קשר עם אירינה. אירינה שלחה את אחותה שתעזור לג'ק והיא באמת עזרה לו. מקווה שעזרתי, למרות שאני ממש נגד ספויילרים...

prophecy girl

New member
וגם../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

אני לא בטוחה שכל הפרטים מדויקים, ראיתי את הפרק בצהריים והיה לי יום ארוך אז אני ממש ממש עייפה...

varty

New member
אני אוסיף...

אחותה של אירינה אמרה לג'ק שהיא תעזור לסיד ווהן רק אם הוא יהרוג את סלוהן בתמורה. כשהוא הגיע להרוג את סלוהן היא התקשרה לסלוהן ואמרה לו שגם לאנשים שהוא חושב שהוא יכול לסמוך שישים לב ושיזהר ואז היא התקשרה לג'ק ואמרה לו שינוי בתוכנית, אל תהרוג את סלוהן. מכוון שהוא היה כבר במשרד של סלוהן אז לא היתה לו ברירה והוא נכנס לסלוהן וקישקש לו משהו כדי לצאת לידי חובה. אבל בשורה התחתונה כל המע' היחסים הטובה שנבנתה כל העונה הזאת נפלה ושוב יש בינהם מתח. ואת הקטעים עם סיד ווהן את כבר יודעת. יש דו שיח בין ווהן לסיד כשהם מתקנים איזה ג'יפ שהם מוצאים וגם ווהן חתיך שם לאללה שאני אשאיר לך לראות.

prophecy girl

New member

שכחתי גם להגיד את הקטע עם הג'יפ.. שסיד מספרת לווהן שהיא שכבה עם וויל ווהן מגיב לא כל כך טוב.. חיחי.. רק מראה עד כמה הוא אוהב אותה!@!!

אני ראיתי עכשיו את הפרק..../images/Emo58.gif

וזה היה כל כך כיף.. בעיקר אחרי היום הארוך שהיה לי... אוף אני שונאת את לורן!!!!!!!!!!!! ואיך ווהן יכל לחזור אליה ככה ולחבק אותה אחרי כל מה שהוא דיבר עם סידני?! כוס עמק... שיהיו כבר ביחד שוב!! ובאמת.. אם הוא כל כך אוהב את סידני איך הוטא יכול לחזור ככה ללורן?... אה היה עצוב איך שסידני רצה וחיבקה את אבא שלה בקטע של התנחמות יותר מגעגוע.. (אני לא זוכרת מי אמר את זה אבל אני מסכימה איתו..) אני גם חושבת שקצת מאוס הקטע של להראות משהו שקורה ואז לחזור 72 שעות אחורה... וגם זה לא היה כל כך הכרחי בפרק הזה.. בפרקים האחרים שעשו את זה הרבה יותר התאים.. ואני רק רוצה לציין שכל כך נהנתי מהפרק... כל הפרק היה סידני והן ביחד... ובכלל כל הפרק ראו את והן...

varty

New member
כן ../images/Emo151.gif../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo127.gif../images/Emo58.gif|

מה פתאום הוא מחבק את לורן וכל כך בחום אחרי שהוא אומר לסידני משפטים כל כך משמעותיים. מעניין מה יהיה בפרק הבא בינהם. ומעניין מתי ווהן ידע על העבר של סיד (השנתיים) ושהיא יודעת מה קרה לה וגם מעניין מתי ווהן ידע שלורן היא &^%$@. אם ווהן וסיד יחזרו (זה בטח יהיה בסוף העונה השלישית) מעניין איך ג'י ג'י ימשיך את העונה הרביעית. אם זה יהיה כמו העונה השניה שהם ביחד, בתור זוג ... חוץ מזה מעניין אותי איך ורטן וגרנר (ורנר
) מרגישים שהם עושים סצנות של נשיקה וכו'.

למעלה