פרק 3X12

varty

New member
כן ../images/Emo79.gif../images/Emo127.gif../images/Emo58.gif

מה פתאום הוא מחבק את לורן וכל כך בחום אחרי שהוא אומר לסידני משפטים כל כך משמעותיים. מעניין מה יהיה בפרק הבא בינהם. ומעניין מתי ווהן ידע על העבר של סיד (השנתיים) ושהיא יודעת מה קרה לה וגם מעניין מתי ווהן ידע שלורן היא &^%$@. אם ווהן וסיד יחזרו (זה בטח יהיה בסוף העונה השלישית) מעניין איך ג'י ג'י ימשיך את העונה הרביעית. אם זה יהיה כמו העונה השניה שהם ביחד, בתור זוג ... חוץ מזה מעניין אותי איך ורטן וגרנר (ורנר
) מרגישים שהם עושים סצנות של נשיקה וכו'.

varty

New member
../images/Emo58.gifציטוט מהפרק

זה המשפט שאני הכי אוהבת שסיד אומרת לווהן - Disrupting the perfect little life you had going on חחחחחחח הנה כל הדיאלוג- Syd: (to Vaughn) What are you reading? Vaughn: Calvino Syd: Have you reviewed the file? Vaughn: (snippy) Of course I reviewed the file. Syd: Okay. This isn't going to work. Vaughn: What is it? Syd: What have I done to you? Vaughn: Nothing. I don't have a problem with you. I don't have anything with you. Syd: Have I offended you in some way? By doing what? Coming back? Disrupting the perfect little life you had going on? Vaughn: What are you talking about? I'm just sitting here reading a book. I haven't said anything --- Syd: You haven't said anything in weeks. We're suppose to be working together---- Vaughn: Hey, look - if you want to work with someone else we can make a switch. Is that what you want? Syd: I've done everything I can to try and make this ridiculous situation work, you, me, and Lauren working in the same office--- Vaughn: Yeah, and I have tried to walk around with this fake smile on my face, pretending everything is fine - just the way it use to be - that's not working for me anymore. Syd: This is it. When we get back, one of us has to go.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifוווואי תודה.....

תודה לכל מי שכתב פירוט על מה שהיה, אגב אני אשמח אם תעשו את זה מהיום והלאה לגבי הפרקים הבאים כי לי לוקח זמן עד שאני רואה את הפרק וכשאתם כותבים דברים אז לפעמים זה לא הכי מובן, המון תודה
ת'אמת אי אפשר לצפות מווהן למשהו אחר בסוף הפרק חוץ מלראות אותו הולך לחבק את לורן כי בסה"כ הוא לא נפרד ממנה והוא לא יכול להיות קר אליה בין לילה, מה שכן אני בטוחה שלורן לא הכי שמחה לראות אותו שכן היא ציפתה שימות.... סיד מסכנה ואני מקווה שהם יחזרו להיות ביחד ברגע שווהן יגלה שלורן רעה כי מגיע לסיד קצת שלוות נפש ואושר כי היא הדמות שהכי מגיע לה!!! לגבי הקטע של 72 שעות קודם וכו', לי אין הכי בעייה עם זה אבל אולי באמת כדאי שישנו בעונה הראשונה זה לא היה..... VART את יכולה לכתוב את הציטוטים אחד לשני כשווהן אמר לסיד שהיא האישה היחידה בחייו ואת הקטע שהיא אמרה לו שהם תמיד ימצאו אחד את השני?

varty

New member
בטח שאני יכולה

ודרך אגב את צריכה לראות את ג'ניפר ומייקל הם עושים את הסצנות שלהם מ-ד-ה-י-ם!!! הם גם קיבלו ביקורות ממש טובות. פשוט מקסימים הנה הציטוט - Vaughn: We're not gonna make it outa here. (long pause) There's something I need you to know. Syd: Vaughn--- Vaughn: In my life, there is only one person--- Syd: (teary) Don't do this---- Vaughn: Look at me Syd: Vaughn--- Vaughn: The only reason I pushed you away---- Syd: Please--- Vaughn: The only reason I didn't know how to be around you---- Syd: (hearing soldiers) They're coming! Vaughn: Sydney--- Syd: I know, Vaughn, I know. (whispers and kisses him) We'll find each other. We always find each other... וזה אחרי שמרביצים להם בכלא וסידני קוראת לווהן,היא רוצה שיחבק אותה Syd: Vaughn.... Vaughn: Sydney, come here. Come here, Sydney. אהההההההה...איזו אהבה!!!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif

תודהההההההה!!! אוווווווף מתה לראות את זה כבר

למעלה