אני,ועוד כמה -כמו למשל קוראים סמויים, לא עוקבים אחרי עונה 10. ולהגיד שם של מתחרה נחשב ספויילר, בעיקר כשרואים שזה שרשור על הפיינל 3 ושאת אומרת "אתה בעד אניה?" זה די ברור שיש אניה בפיינל 3 של עונה 10,אז תודה.
למוטי יהיה הרבה מה לומר בעניין..../images/Emo58.gif
אנו חברי הפורום כבר מהתמונת סטילס הראשונה שלנו שיערנו שהיא תזכה, ובעיני, יש לה כרגע עם אניה את הפוטנציאל הכי גבוה לזכות. אגב, לפי שמועה ששמעתי עוד בעונה 9, אומרים שעונה 10 הייתה אמורה להיות עונה רק לפלוסייז, וככל הנראה, בגלל שזה לא קרה, טיירה באה בקטע של פיצוי.
אין מה להגיד.לפני שראיתי את העונה,בכל התמונות סטילס לא התלהבתי מאף אחת כמעט.ומסתבר שזאת אחת העונות עם הבנות הכי יפות לדעתי ויש המון המון עם פוטנציאל אדיר להיות דוגמניות. בקשר לוויטני,אני חושב שהיא מדהימה ומלכה ושהיא יפיפייה אמיתית.האם מגיע לה לזכות ולנצח את אניה?ממש לא.
העונה יש סימן שאלה גדול.. טירה כ"כ מתחנפת לפטימה.. אבל ג'זלין, סליישה, ועכשיו פטימה? כ"כ הרבה שחורות ברצף .. מה גם שפטימה לא כזאת מציאה אז הקרב שייתכן הוא בין וויטני לאניה וויטני יפה מאוד..ייתכן שטירה תרצה לסגור את 10 עונות עם זוכה פלוס סייז.. יהיה המון רעש סביב התכנית אם היא תזכה, אניה יפה.. אבל לדעתי אניה תיקח מקום שני. זכרו מה אמרתי!
: "באמת יש לי הרגשה חזקה שויטני היא הזוכה ושדווקא זה שהיא פלוס סייז רק ידחוף אותה כי יש לה את התמונת סטילס הכי יפה שראיתי ,בדרכ הסטילס זה תמונה חמודה בעיקר כשאתה רואה את הסטילס אחרי כל הפרוטפליו של המתמודדת. באמת השחורות לא משהו אבל בטוח יחזיקו אותן מעל המותר"