רגע לפני סיום עונה 10...

למה צריך ספוילר ליד שם כלשהו? ../images/Emo181.gif

זה רק שם, לא אומר כלום לאף אחד. חוץ מזה שכל מי שבפורום הזה עוקב אחר הסדרה, אז בעצם אני לא הורסת לאף אחד.
 

NP16

New member
לא חמודה.

אני,ועוד כמה -כמו למשל קוראים סמויים, לא עוקבים אחרי עונה 10. ולהגיד שם של מתחרה נחשב ספויילר, בעיקר כשרואים שזה שרשור על הפיינל 3 ושאת אומרת "אתה בעד אניה?" זה די ברור שיש אניה בפיינל 3 של עונה 10,אז תודה.
 

NP16

New member
ספוילר למעלה אולי ^^^ ואגב,

אפילו המנהלת לא עוקבת אחרי העונה הזאת.
 

JoNy Boi

New member
סורי היא ממשיכה להגיד לי גם בפרטי שזה בסדר =(

אם זה יקרה עוד פעם אז זה לא באחריותי! אני כבר הזהרתי
 
חח טוב. ה"חמודה" עדיין פה. ../images/Emo181.gif

ואף אחד לא ביקש מג'וני ה"חמוד" לקחת אחריות. ולא אמרתי שזה בסדר, רק השוויתי בין המקרה הזה לבין מקרה אחר שאתה יצרת.
 
למוטי יהיה הרבה מה לומר בעניין..../images/Emo58.gif

אנו חברי הפורום כבר מהתמונת סטילס הראשונה שלנו שיערנו שהיא תזכה, ובעיני, יש לה כרגע עם אניה את הפוטנציאל הכי גבוה לזכות. אגב, לפי שמועה ששמעתי עוד בעונה 9, אומרים שעונה 10 הייתה אמורה להיות עונה רק לפלוסייז, וככל הנראה, בגלל שזה לא קרה, טיירה באה בקטע של פיצוי.
 

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אתם צדקתם!../images/Emo58.gif

אין מה להגיד.לפני שראיתי את העונה,בכל התמונות סטילס לא התלהבתי מאף אחת כמעט.ומסתבר שזאת אחת העונות עם הבנות הכי יפות לדעתי ויש המון המון עם פוטנציאל אדיר להיות דוגמניות. בקשר לוויטני,אני חושב שהיא מדהימה ומלכה ושהיא יפיפייה אמיתית.האם מגיע לה לזכות ולנצח את אניה?ממש לא.
 
היא יכולה לזכות בזה בקלות, אבל!../images/Emo58.gif

תהיה לה בעיה רצינית עם הקאבר גירל בגלל המבטא שלה. כולנו יודעים, שבסופו של דבר, זה מה שקובע.
 

iqiqiq

New member
אז מי לדעתכם תנצח?../images/Emo58.gif

אניה ,פטימה או ויטני
 

Miss Murder

New member
הממ../images/Emo58.gif

נראה לי שפטימה. אני רוצה את אניה מקום ראשון,וויטני מקום שני.
 

JoNy Boi

New member
לדעתי? ../images/Emo58.gif

העונה יש סימן שאלה גדול.. טירה כ"כ מתחנפת לפטימה.. אבל ג'זלין, סליישה, ועכשיו פטימה? כ"כ הרבה שחורות ברצף .. מה גם שפטימה לא כזאת מציאה אז הקרב שייתכן הוא בין וויטני לאניה וויטני יפה מאוד..ייתכן שטירה תרצה לסגור את 10 עונות עם זוכה פלוס סייז.. יהיה המון רעש סביב התכנית אם היא תזכה, אניה יפה.. אבל לדעתי אניה תיקח מקום שני. זכרו מה אמרתי!
 
כפי שניתן לקרוא...../images/Emo58.gif../images/Emo11.gif

תמיד הייתי צינית כלפי פטימעעעע.
בהתלהבות מהכוסיות הבהירות (אניה, איימיס, איימי) והכי חשוב, התגובה של נדב
: "באמת יש לי הרגשה חזקה שויטני היא הזוכה ושדווקא זה שהיא פלוס סייז רק ידחוף אותה כי יש לה את התמונת סטילס הכי יפה שראיתי ,בדרכ הסטילס זה תמונה חמודה בעיקר כשאתה רואה את הסטילס אחרי כל הפרוטפליו של המתמודדת. באמת השחורות לא משהו אבל בטוח יחזיקו אותן מעל המותר"
 

JoNy Boi

New member
וגם מה שהוא אמר על פטימה!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

"היא תהיה המקום השלישי שכולם ישנאו" הוא יודע לקרוא את העתיד!!
 
למעלה