שנשכח

Juliann

New member
לדיעתכם-הדיסק של קונס מקום 2 באמזון

קפץ תוך יומיים ממקום 400 למקום 2.... הדיסק כמובן של הלהקה לא רק של קונס. וממה ששמעתי, הדיסק ממש פצצה!!

shalehet

New member
תמיד הייתי קרי

אבל קונסי היה מקום שני אז נשארתי עם קרי, וגם אהבתי מאוד את אנואר... שניהם שבוע אחרי שבוע... אחותי למשל אמרה לי שהיא מפסיקה לצפות בתוכנית עכשיו.. אחרי שגם אנואר וגם קונסי הלכו, היא לא מתה על קרי, רק על הקול שלה.

וזאת לא סיבה מספיק טובה?

וחוצמזה. מה רק בגלל שהוא עף? אם לא היה שם כשרון, הלהקה הזו לא הייתה מקבלת חוזה ולא הייתה מוציא דיסק ובטח שלא מגיעה למקומות כאלה אמאזון. כ''כ קשה לפרגן לבנאדם?!

14מתן

New member
לא אמרתי שלא...

זה בגלל הבאזז סביב ההעפה שלו ואת לא יכולה להגיד שלא... זאת לא להקה מוכרת שמשמיעים את השירים שלה ברדיו או בMTV וכמו שיפית אמרה על הדיסק יש תמונה רק שלו אני בטוח שעד לפני התוכנית שהוא עף הדיסק היה במקום פחות טוב בצורה משמעותית ורק להבהיר לפני שאני מקבל תגובות מלאות בפרצופים כאלה -
לא אמרתי שום דבר שפוגע בו אעההההההההה והינה כל הכבוד לו שהוא מקום שני עם הלהקה שלו אבל את לא יכולה להפריד את מה שקרה מהמיקום שלו

ששוניקו

New member
זה שלא משמיעים את השירים שלו

ברדיו וב-MTV זה דבר רע? אני חושב שצריך לשמוח בשבילו שזה מה שעזור לו לקדם את הדיסק, אבל להיות עצובים בשביל עצמנו שלא נוכל לשמוע עוד ביצועים מעניינים

בדיוק../images/Emo45.gif

וכמו שאמרתי קודם אני כן מסכימה שההעפה שלו מהתוכנית גרמה לקידום של הדיסק שלו אבל זה הדבר הנכון ביותר שיכול לקרות! העיפו אותו שלא בצדק, והגיע לו להמשיך בתוכנית אולי לא לנצח(רק אולי) אבל כן להגיע לשלבים יותר גבוהים אז אני לא רואה שום דבר רע בזה שעכשיו האמריקאים קלטו כמה הם טיפשים והם קונים את הדיסק של הלהקה ומביעים תמיכה!

14מתן

New member
אמרתי שזה דבר רע...../images/Emo10.gif

כולם מתנפלים עליי
מה לעשות אבל רדיו וטלווזיה אלה דרכים להחשף למוזיקה מה רע בזה ?

אני מצטערת..../images/Emo4.gif

לא התנפלתי נמ. אם זה פגע בך לא הייתה כוונה לזה.. אבלאבל. באמת שמגיע לו העיפו אותו מהתחרות אז לפחות שייקנו את הדיסק שלו בהמונים.

Fairywitch

New member
הנקמה הכי טובה היא להצליח../images/Emo13.gif

והמעריצים עוזרים לו לנקום

../images/Emo45.gifאיידול עוד יצטערו../images/Emo42.gif

הם לא היו צכים לתת לו ללכת שימציאו איזה סיבוב החזרה או אנערף.

Fairywitch

New member
בכלל הוויילדקארד חסר השנה../images/Emo4.gif

יכולנו להחזיר את אלוהה, ג'אד ואחרים עוד קודם ולהיפטר מכמה אחרים... (אהמ, יודעים לאיית לינדזי/מיקיילה/סקוט?)

Fairywitch

New member
דווקא צודק- אבל זה מה שמראה שרוב

האנשים יודעים שהוא לא צריך היה לעוף (כולל מי שלא אוהב אותו). למשל, אתה- תודה שסקוט ואנתוני (ואת אנתוני אני דווקא אוהבת עוד מהאודישנים- הוא פשוט לא ממש התפתח במהלך התחרות כמו אחרים, למשל- וונז)היו צריכים ללכת קודם?

14מתן

New member
ממממ...נכון

לדעתי מקום שישי זה מכובד והוא היה צריך להפסיק כאן או בפיינל 5 הבעיה היא שסקוט ואנתוני לדעתי היו צריכים לעזוב עוד בפיינל 8 או 9

למעלה