אבל קונסי היה מקום שני אז נשארתי עם קרי, וגם אהבתי מאוד את אנואר... שניהם שבוע אחרי שבוע... אחותי למשל אמרה לי שהיא מפסיקה לצפות בתוכנית עכשיו.. אחרי שגם אנואר וגם קונסי הלכו, היא לא מתה על קרי, רק על הקול שלה.
וחוצמזה. מה רק בגלל שהוא עף? אם לא היה שם כשרון, הלהקה הזו לא הייתה מקבלת חוזה ולא הייתה מוציא דיסק ובטח שלא מגיעה למקומות כאלה אמאזון. כ''כ קשה לפרגן לבנאדם?!
זה בגלל הבאזז סביב ההעפה שלו ואת לא יכולה להגיד שלא... זאת לא להקה מוכרת שמשמיעים את השירים שלה ברדיו או בMTV וכמו שיפית אמרה על הדיסק יש תמונה רק שלו אני בטוח שעד לפני התוכנית שהוא עף הדיסק היה במקום פחות טוב בצורה משמעותית ורק להבהיר לפני שאני מקבל תגובות מלאות בפרצופים כאלה -
לא אמרתי שום דבר שפוגע בו אעההההההההה והינה כל הכבוד לו שהוא מקום שני עם הלהקה שלו אבל את לא יכולה להפריד את מה שקרה מהמיקום שלו
וכמו שאמרתי קודם אני כן מסכימה שההעפה שלו מהתוכנית גרמה לקידום של הדיסק שלו אבל זה הדבר הנכון ביותר שיכול לקרות! העיפו אותו שלא בצדק, והגיע לו להמשיך בתוכנית אולי לא לנצח(רק אולי) אבל כן להגיע לשלבים יותר גבוהים אז אני לא רואה שום דבר רע בזה שעכשיו האמריקאים קלטו כמה הם טיפשים והם קונים את הדיסק של הלהקה ומביעים תמיכה!
האנשים יודעים שהוא לא צריך היה לעוף (כולל מי שלא אוהב אותו). למשל, אתה- תודה שסקוט ואנתוני (ואת אנתוני אני דווקא אוהבת עוד מהאודישנים- הוא פשוט לא ממש התפתח במהלך התחרות כמו אחרים, למשל- וונז)היו צריכים ללכת קודם?