שנשכח

Fairywitch

New member
ומבין האנשים שהיו השבוע הוא היה

צריך להישאר כבר לTOP4... וזה האבסורד.

גם אני אפסיק כנראה לראות..

בשבוע הבא אני אראה רק את ההתחלה לראות אם הם אומרים משהו על קונס אני בעיקרון בעד בו כרגע אז אולי אני אראה רק אותו כי הוא באמת טוב

כנל

אין אף אחד לא מעניין יותר שם אנואר היה מצער שהוא עזב קונסטנטין זה בושה למעריצים שלו שמצביעים בדרך כלל ואני מקווה שבו יצליח עד הסוף

הרשי לי להתערב

"זה[*זו]בושה למעריצים שלו שמצביעים בדרך כלל." גאד,בת כמה את? זה אחד המשפטים המטומטמים יותר ששמעתי. ואגב,לפי הניק שלך,זו גם בושה לעצמך.אז התביישי.

כן כן...

אנשים לא סובלים אותי כבר בפורום הזה וזה באמת היה משפט דבילי והמצב רוח שלי חרא ולקרוא את זה גרם לי להיות יותר בדיכאון ונמאס לי מהחיים

Fairywitch

New member
וגם מה את עושה הכללות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"אנשים לא סובלים אותי"
מי הם הרשעים הללו

Daniella 21

New member
גם אני אוהבת מאוד את קארי

אני ממש אוהבת את קארי אני חושבת שהיא מסוגלת להעביר רגש בשירה שלה כאשר וונזל רק צורחת את השירים שלה... אם לא היא אז בו
כנראה זאת תחרות של בת
בן
בת
בן
...

shalehet

New member
את בו אני דווקא לא אוהבת

וונזל אני כן מחבבת אותה, אני חושבת שהיא שרה טוב ומופיעה טוב, אבל אני עדיין חושבת שקארי טובה פי כמה. אנתוני אהבתי מאוד באודישנים, אח"כ ממש לא סבלתי ובשתי התוכניות האחרונות הוא חוזר להיות טוב כפי שהוא היה קודם. סקוט אהבתי מההתחלה... את הקול שלו.. אבל הוא כבר עלה לי על העצבים בעיקר כשמועמדים הרבה יותר טובים ממנו.. ראה ערך קונסי, אנואר, נדיה וג'סיקה עפו לפניו. וכפי שציינתי את בו מעולם לא אהבתי

סתם שאלה..

עכשיו שקונס כבר לא בתחרות אנשים עדיין מתכוונים לדבר עליו פה? ולשים תמונות שלו ודברים שלו? כי אחרי הכל זה פורום אמריקן איידול ולצערנו הרב הוא כבר לא חלק מהתכנית המכורה הזאת

Daniella 21

New member
מה זה משנה לך../images/Emo4.gif

מה אכפת לך אם הם ישימו תמונות שלו או לא אז מה הוא הלך זה עדיין פורום לאמריקן איידול ואפשר לדבר כמה שרוצים על כל המועמדים לשעבר או קיימים תארי לך אם לא היו מדברים על גבסו?

shalehet

New member
בטח שנמשיך לדבר עליו

הרי עדיין מדברים פה על קליי....

המפ../images/Emo10.gif

אני באמת לא יודעת איך אני אראה את התוכנית בלי קונסי..
אבל בעיקרון עכשיו אני בעד בו וונזל. אתם יכולים לקרוא להם אלה שיעופו בשבועיים הבאים.

למעלה