איזה שכונה.. את אשכרה מכוערת כפרה, אני מדבר איתך דוגרי נשמה,עיניים,כבד,גבה.. ציון 3
R randu New member 18/7/06 #45 איזה שכונה.. את אשכרה מכוערת כפרה, אני מדבר איתך דוגרי נשמה,עיניים,כבד,גבה.. ציון 3
A Access M New member 17/7/06 #5 ../images/Emo58.gif מתמודדת מס' 4../images/Emo58.gif קים גיל:21 עיר מגורים: נו יורק תוכנית טלויזיה:בוורלי הילס 90210 מגזין:השבוע שלנו,כלכלה,כוכבים,ווג סרט:הדבר הטוב הבא אוכל:מק גדול
../images/Emo58.gif מתמודדת מס' 4../images/Emo58.gif קים גיל:21 עיר מגורים: נו יורק תוכנית טלויזיה:בוורלי הילס 90210 מגזין:השבוע שלנו,כלכלה,כוכבים,ווג סרט:הדבר הטוב הבא אוכל:מק גדול
M mmmbam New member 18/7/06 #27 זאת בת?!?!../images/Emo2.gif אלוהים ישמרני!!! היא נראה לי תהיה הטיפשה של העונה
R randu New member 18/7/06 #46 מדהימה!!../images/Emo99.gif היא כ"כ יפה לדעתי, אני מקווה שהיא תגיע לשלבים גבוהים! [ואל תגלו!] ציון 9 וחצי!
מדהימה!!../images/Emo99.gif היא כ"כ יפה לדעתי, אני מקווה שהיא תגיע לשלבים גבוהים! [ואל תגלו!] ציון 9 וחצי!
F Fergie7 New member 18/7/06 #70 היא כל כך מכוערת!!! העיינים שלה מוזרות, השפתיים מכוערות, היא נראית כמו בן. כל כך מכוערת.
M Mp3 GiRl New member 18/7/06 #88 באמת דומה לבן../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif כמה שהיא מכוערת היא גם לסבית
R randu New member 19/7/06 #117 אווווחחח! למה נראה לך!? בגלל שהיא נראית ככה? או שהיא אמרה!? היא ממש יפה, אז כמו שמונטי אמר-תנוחי! **נכון שזה כיף להגיד את זה, מונטי!?
אווווחחח! למה נראה לך!? בגלל שהיא נראית ככה? או שהיא אמרה!? היא ממש יפה, אז כמו שמונטי אמר-תנוחי! **נכון שזה כיף להגיד את זה, מונטי!?
M Mp3 GiRl New member 20/7/06 #121 איזה עניין עשיתם מזה..../images/Emo122.gif|ספוילר זה לא בגלל איך שהיא נראית אמרתי שהיא לסבית. היא באמת לסבית! אתה תראה כשהעונה תתחיל ולפי דעתי היא לא משהו כמו שכתבת שליסה לא משהו כיבדתי את דעתך אז תכבד גם את זה שלי גם אם היא אחרת
איזה עניין עשיתם מזה..../images/Emo122.gif|ספוילר זה לא בגלל איך שהיא נראית אמרתי שהיא לסבית. היא באמת לסבית! אתה תראה כשהעונה תתחיל ולפי דעתי היא לא משהו כמו שכתבת שליסה לא משהו כיבדתי את דעתך אז תכבד גם את זה שלי גם אם היא אחרת
M MeetLofe New member 20/7/06 #122 ../images/Emo58.gif ראיתי כבר את העונה ואני יודע והיא מדהימה את רשמת "והיא לסבית" כאילו זה מחלה וזה מגעיל שימי לב איך שאת מדברת/כותבת
../images/Emo58.gif ראיתי כבר את העונה ואני יודע והיא מדהימה את רשמת "והיא לסבית" כאילו זה מחלה וזה מגעיל שימי לב איך שאת מדברת/כותבת
J JULI4561 New member 21/7/06 #125 אויי לא נראה לי שהיא התכוונה לזה במובן כזה , של מחלה או משהו לפעמים בכתב זה נשמע שונה מבדיבור והרוב כותבים איך שהם מדברים ....
אויי לא נראה לי שהיא התכוונה לזה במובן כזה , של מחלה או משהו לפעמים בכתב זה נשמע שונה מבדיבור והרוב כותבים איך שהם מדברים ....
R randu New member 19/7/06 #118 אווווחחח! למה נראה לך!? בגלל שהיא נראית ככה? או שהיא אמרה!? היא ממש יפה, אז כמו שמונטי אמר-תנוחי! **נכון שזה כיף להגיד את זה, מונטי!?
אווווחחח! למה נראה לך!? בגלל שהיא נראית ככה? או שהיא אמרה!? היא ממש יפה, אז כמו שמונטי אמר-תנוחי! **נכון שזה כיף להגיד את זה, מונטי!?