השאלה היא מה יהיה הקשר בינהם?
P python 4 New member 11/3/04 #11 מיגגגגגגללללל!!!! איך יראו חיינו בלי המיג? האחד והיחיד? הלופז פיצג'רלד האמיתי?
B backstreet girl New member 11/3/04 #17 פייטי......איזה חתימה יש לך..... אני דורש שוקו............ חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי........
פייטי......איזה חתימה יש לך..... אני דורש שוקו............ חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי........
P Principesa Reut New member 12/3/04 #30 אבל אבל אבל../images/Emo70.gif פייתון, נו באמת. אני דורשת שתחליף את החתימה (בגלל זה)
P python 4 New member 12/3/04 #34 אה.. כן... אני כבר לא יכול להחליף את החתימה.. בגלל זה אבל אל דאגה, רעות. אני מוקיר את השוקו שלך - אפילו עוד לא שתיתי אותו, כרגע מיסגרתי אותו ושמתי מעל לפסנתר.
אה.. כן... אני כבר לא יכול להחליף את החתימה.. בגלל זה אבל אל דאגה, רעות. אני מוקיר את השוקו שלך - אפילו עוד לא שתיתי אותו, כרגע מיסגרתי אותו ושמתי מעל לפסנתר.
ב בנסיכה עם שערות זהב New member 12/3/04 #19 עכשיו הייתי באתר של תשוקות וחיפשתי תמונות של איתן והיה שם מישהו והוא בכלל לא היה דומה לו!!! משנים את איתן?!
עכשיו הייתי באתר של תשוקות וחיפשתי תמונות של איתן והיה שם מישהו והוא בכלל לא היה דומה לו!!! משנים את איתן?!
I I n n u e n d o New member 12/3/04 #26 באתר הרישמי יש מלא מלא ספוילרים כולל סרטונים מתוך הסדרה[קטעים מהעתיד. האתר
כ כיפה אדומה והזאב New member 13/3/04 #35 שאלה עם בקשת ספויילר עוד כמה פרקים איתן יבטל את החתונה שלו עם גוון ויכריז על זה שהוא אוהב את תרזה, נכון שהוא הודה על משהו כזה, אבל אני רוצה באמת בפני כולם
שאלה עם בקשת ספויילר עוד כמה פרקים איתן יבטל את החתונה שלו עם גוון ויכריז על זה שהוא אוהב את תרזה, נכון שהוא הודה על משהו כזה, אבל אני רוצה באמת בפני כולם