תוצאות

darklighter

New member
../images/Emo58.gifתוצאות../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif

אני אשרשר לפה כדי שזה לא יראה את הספויילרים שזה יתכווץ...

darklighter

New member
הבוטום 3 הם../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif

סקוט, בו ונדיה!!! מתוכם נדיה עזבה וסקוט ובו נשארו... וואי אני לא מאמינה שבו הגיע לבוטום 3
זה כל כך לא הוגן!!! הוא אחד ההכי טובים שם!!!! סקוט היה צריך לעוף!!!
אמרו משהו על זה שכשבישרו לו שהוא עדיין SAFE ונשאר בתחרות הוא היה מבואס משום מה כאילו הוא לא רוצה לנצח... מוזר... ואמרו שאמרו לסקוט שהוא נשאר הוא הגיב בצורה מאוד שחצנית...אני לא מופתעת הוא סוציופט... מחכה לראות מחר מה באמת היה שם...ולמה זה היה שעה... הנקודה החיובית- קונס נשאר

תגובתי:

טוב, לגבי בו, אני לא יודעת למה אבל הייתה לי הרגשה שאולי הוא יהיה שם. לא שאני חושבת שהגיע לו או משהו... כנראה שהמעריצים שלו מבלים יותר זמן בהצבעה בסקרים דביליים כמו של AOL מאשר בתכנית. סקוט - טוב נראה לי שזהו, בשבוע הבא הוא עף כי שאר המועמדים יותר חזקים ממנו. תיארתי לי שיכול מאוד להיות שנאדיה תעוף לפי הפורומים האמריקאיים. נאדיה - טוב, שלום ולא להתראות. אני מה זה לא הולכת להתגעגע. הממ ורק שני מועמדים כרגע אף פעם לא היו בבוטום 3 - can you spell finals? *טאץ' ווד*

Veganiny J

New member
אל תשכחי שרובן ופנטזיה

דווקא כן ביקרו בבוטום 3 - וניצחו.

shalehet

New member
אני בשוק... ממש בשוק

והכי אני בשוק מזה שסקוט נשאר... עדיין.... העיקר אמרו שנאדיה לוקחת קולות מקארי... מסתבר שלא... אבל חבל ממש ממש אהבתי אותה... היא פרופורמנית מצויינת, מקווה שהיא תצליח בהמשך

נועה167

New member
אוף :/../images/Emo58.gif

זה היה צפוי אבל אוףףףף יש אנשים שאמורים לעוף לפניה! ובו בבוטם 3?? מה עובר עליהם?!

../images/Emo6.gif שוב הברזתי מהעבודה כדי לצפות

ואני חייבת להגיד שבו היה סופר קול לגבי זה שהוא בבוטום 3!!! *פרופס טו בו* כולם צריכים ללמוד ממנו!! והכי טוב היה שקונסטנטין קיבל מלא זמן מסך, פלירטט מלא עם המצלמה he was to die for!!!

Juliann

New member
וואי וואי זה רק אומר שאחוזי הקולות

ששמתי מקודם היו נכונים... חח אז קונס מפגר אחרי קארי רק בכמה אחוזים... WOOHOO ובאמת חבל לי על בו, לא הגיע לו להיות שם למרות שהוא לא נתן הופעה מדהימה... אבל שחושבים על זה, חוץ מסקוט כולם היו ממש טובים. זה כבר לא קל לבחור בוטום 3...

SHTRUDIDI

New member
אני המומה...

האמת שלנדיה הגיע לעוף אתמול,ההופעה הכי חלשה של הערב. אבל סקוט ואנתוני היו צריכים להיות בבוטום 3 ולא בו. בו נפלא לדעתי,אני מאוד נהנית לראות אותו כל שבוע ואני חושבת שהמצב הופך להיות כזה שפתאום הסיכויים מצטמצמים לחלק מהמועמדים סתם כי כך הקהל החליט מראש. אחרי ההופעה של וונזל אתמול ציפיתי לראות אותה הרבה יותר גבוה,ובו ואנואר הופיעו מעולה והיו אמורים להיות למעלה,כך גם קונסטנטין אבל קארי לטעמי לא הבריקה אתמול,ואנתוני פשוט לא היה גרוע אבל זה לא הופך את ההופעה לטובה. אני ממש מתחילה להתאכזב מהתוכנית,לא ייתכן שעוד מישהו יעוף לפני סקוט ואנתוני.מה הם עוד עושים שם?!

Incredibles

New member
למה, לעזאזל,

אנתוני עדיין נשאר! אני בשוק שהמון טובים כבר עזבו לפניו, והוא עשרות פעמים בבוטום, תמיד חוזר... כמו ג'וק... וזה לא משהו אישי הוא פשוט ל-א י-ו-ד-ע ל-ש-י-ר... הסיבה היחידה שאני יכול לתאר לעצמי זה ילדות קטנות

מה אתה סח?!

הוא בכלל לא היה עשרות פעמים בבוטום אלא בדיוק פעמיים, הוא זמר פופ טוב, הוא מתוק, אני בעדו ואני לא ילדה קטנה, מגיע לו להיות שם וזהו!!!

Johanna1

New member
זמר פופ כזה כבר לא מוכר. הוא משעמם.

בין כל זמרי ההיפ-הופ והרוק שקיימים היום, הוא כמו טפט..

Fairywitch

New member
ממש לא נכון-

הוא יודע לשיר מצויין. הוא פשוט צעיר וחסר-ניסיון, ולכן נוטה קצת לשעמם, לא לחדש, ולא לקחת סיכונים. בעונות אחרות הוא היה נחשב הרבה יותר טוב.

נועה167

New member
אני גם חושבת

לא מבינה איך הוא וסקוט עדין שם.. לדעתי היו כאלה שעפו שהיו הרבה הרבה יותר טובים מהם.

shavitlavi

New member
חבל חבל

נדיה פרפורמרית ענקית והיא הוכיחה את זה שוב הרגע. טוב נראה לי שכולנו בקונצנזוס על מישהי אחת: וונזל מקוה שהיא תיקח.

MoGanC

New member
למה? למה בו אמר את זה?!?

למה הוא נתן את הנאום הזה על איך שכל העניין זה התערבות עם אמא שלו ולא ממש אכפת לו מה יקרה לו?? הרגע הוא איבד איזה 50 אחוז מהמעריצים שלו נראה לי.זה אולי היה מצחיק אבל רבאק אתה אומר בעצם למעריצים שאתה לא בתחרות כי אתה רוצה לנצח וגם לא אכפת לך,תהיה לזה השפעה!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifגם אני חשבתי על זה../images/Emo4.gif

אני מקווה שאנחנו טועים...

למה זה דווקא היה ממש מתוק בעיני!!

הוא פשוט שם הכל בפרופורציות, ואם זה לא כזה קריטי לו לנצח אז זה בסדר גמור, זה מי שהוא. אני ממש הערצתי את התגובה שלו!!!

למעלה