מה? |:
לא ראיתי לא את התוכנית ולא את התוצאות, בטעות נכנסתי להודעה על הדעות האובייקטיביות וראיתי שנאדיה עפה. OMG. אין מילים שיוכלו לתאר כמה שאני חושבת שסקוט חייב ללכת! מהר! הוא היה צריך ללכת לפני שלוש תוכניות לפחות. הוא תופס מקום של איידולים מצוינים שלא היו צריכים ללכת - ג'סיקה, ניקו ונאדיה. נאדיה הייתה צריכה להגיע לפיינל 5. היא הייתה הפרפורמרית הטובה ביותר שם (בין הבנות) בלי שום תחרות. גם ג'סיקה הייתה צריכה להיות שם לדעתי, בזכות הוואקלז המדהימים ועם הרבה יותר likability מאשר קארי, שנראית כמו בובת ברבי כשהיא שרה.. יותר מדי מושלמת בשבילי, אפילו פלסטיקית. אבל לעניין - נאדיה. היא לא הייתה צריכה ללכת. ובטח שלא לפני אחרים כמו סקוט (אוי.) או אנתוני (חמוד חמוד, אבל שילך לשיר עם בריטני.. הוא לא בליגה של כולם שם). האמריקאים מאכזבים אותי שבוע אחרי שבוע הפיינל 2 מסתמן כבר מתחילת העונה, אני לא חושבת שיהיו הפתעות, אפשר פשוט להפסיק לראות עד הגמר. ההעפות של האמריקאים פשוט צפויות ואין שום סיכוי שקארי וקונסטנטין לא יהיו שם. בשבוע הבא סקוט יילך. כי די? כמה אפשר לשמור אותו שם בלי שום סיבה? אם לא הוא - ואני מאוד מקווה שזה לא יקרה - אנתוני יילך, או אולי אנואר. אם לא סקוט או אנתוני, אז וואו האמריקאים טיפשים. רק חסר לי שוונזל או בו ילכו שבוע הבא ואז באמת איבדתי כל עניין בתוכנית הזו.