תוצאות

Johanna1

New member
נראה לי משמע שאנחנו שמים דברים

בפרופורציה... באמת, לישראלים אין פוזה כמו לאמריקאים..

נועה167

New member
למה שלא יגיד?

להיפך זה מראה שהוא לא כזה לוקח את זה קשה כמו כולם.. לא חושבת שזה מה שישנה.

ladydaniel

New member
יוווו אני מה זה מאוכזבת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל הבוטום 3 ?? וואט דה הל?? כאילו מה קורה פה ??? מה בו עושה שם לכל הרוחות אני לא אומרת שהיתה לו הופעה טובה אתמול אבל בין זה לבין להיות בבוטום3.... ממש לא ברור!!!??? וסקוט אוווווף איזו אכזבה יאללה שיעוף כבר!!!
כבר היו לי ממש ציפיות לזה וכבר ממש היה לי חיוך ענק על הפנים
כשראיתי את היצור המגעיל הזה בבוטום 3 (ותסלחו לי על ההתבטאות...) ונדיה אתמול במקרה הביצוע שלה והשיר שהיא בחרה היו פחות טובים מהפעמים הקודמות אבל עדיין אני לא הייתי מעיפה אותה!!!!! כי ההופעה שהיא נותנת על הבמה מראה שהיא ממש נולדה לזה (פרופורמרית מלידה!!) וממש לא מגיעה לה
זהו וזו דעתי בקשר לתוכנית של היום תהיו חזקים עד לתוכנית הבאה
שהלוואי וסקוט ואנתוני יעפו בה
אמן מאו...

whatever4

New member
רשמית-

אני א-ו-ה-ב-ת את בו. פשוט אוהבת את הבן אדם הזה. הצניעות, האדישות, הרוגע והחיוך הפשוט והמקסים עושים אותו הבן אדם הכי אהוד עליי בתחרות. באשר לעובדה שהוא היה בבוטום שלוש- אני חייבת להודות שדי ציפיתי לזה. לא שאני חושבת שהוא היה צריך להיות שם- ממש לא!!!! אבל לעומת כל האחרים, ההופעה שלו הייתה יותר נשכחת ופחות בולטת. אם אני צריכה להביא לו עצה הייתי מייעצת לו ששבוע הבא פשוט יעלה לבמה וייתן את ההופעה של החיים שלו. כי בסך הכל יש לו מעריצים אבל הוא רק צריך לעורר אותם קצת. באשר לנדיה- חבל, אבל זה היה בלתי נמנע.

darklighter

New member
כנ"ל-בו שולט../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

טוב מייד אחרי קונס... השבוע הוא באמת נתן הופעה יחסית נשכחת מקווה ששבוע הבא הוא יראה להם מה זה והמעריצים שלו לא יהיו כל כך אדישים...(הרבה אנשים הודו בפורומים שחשבו שגם ככה אין סיכוי שהוא יעוף אז לא הצביעו לו אבל יצביעו לו שבוע הבא)

•BluEyeS•

New member
אררג

למה הם ממשיכים לענות אותי? אני רוצה את סקוט ואנתוני בחוץ :( נדיה לא כל כך משנה לי ממנה אבל לא הגיע לה לעוף לפני שניהם. אהבתי שהראו את הסדר יום שלהם בשבוע... :)

שניש

New member
האמת,די נמאס ממנה.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

בהתחלה היא הייתה ממש טובה,אבל היא נשארה באותה רמה וכולם כאילו עקפו אותה. *מסבירה לעצמי עם הידיים*
ארררררג.תקוותי היחידה כרגע היא שסקוט יקבל התקף לב באמצע שיר וימות :X

Belle401

New member
מה? |:

לא ראיתי לא את התוכנית ולא את התוצאות, בטעות נכנסתי להודעה על הדעות האובייקטיביות וראיתי שנאדיה עפה. OMG. אין מילים שיוכלו לתאר כמה שאני חושבת שסקוט חייב ללכת! מהר! הוא היה צריך ללכת לפני שלוש תוכניות לפחות. הוא תופס מקום של איידולים מצוינים שלא היו צריכים ללכת - ג'סיקה, ניקו ונאדיה. נאדיה הייתה צריכה להגיע לפיינל 5. היא הייתה הפרפורמרית הטובה ביותר שם (בין הבנות) בלי שום תחרות. גם ג'סיקה הייתה צריכה להיות שם לדעתי, בזכות הוואקלז המדהימים ועם הרבה יותר likability מאשר קארי, שנראית כמו בובת ברבי כשהיא שרה.. יותר מדי מושלמת בשבילי, אפילו פלסטיקית. אבל לעניין - נאדיה. היא לא הייתה צריכה ללכת. ובטח שלא לפני אחרים כמו סקוט (אוי.) או אנתוני (חמוד חמוד, אבל שילך לשיר עם בריטני.. הוא לא בליגה של כולם שם). האמריקאים מאכזבים אותי שבוע אחרי שבוע הפיינל 2 מסתמן כבר מתחילת העונה, אני לא חושבת שיהיו הפתעות, אפשר פשוט להפסיק לראות עד הגמר. ההעפות של האמריקאים פשוט צפויות ואין שום סיכוי שקארי וקונסטנטין לא יהיו שם. בשבוע הבא סקוט יילך. כי די? כמה אפשר לשמור אותו שם בלי שום סיבה? אם לא הוא - ואני מאוד מקווה שזה לא יקרה - אנתוני יילך, או אולי אנואר. אם לא סקוט או אנתוני, אז וואו האמריקאים טיפשים. רק חסר לי שוונזל או בו ילכו שבוע הבא ואז באמת איבדתי כל עניין בתוכנית הזו.

MoGanC

New member
חח,שמתי לב עכשיו

כשנדיה בכתה היא נגבה את הדמעות עם העניבה של ריאן. איזה נחמד מצידו :]

y a ® d e n

New member
מהההה../images/Emo7.gif

מה נדיה מה?! למה סקוט הזה לא עף כבר? מעצבן אותי.
בהתחלה חשבתי שהוא חמוד, ומתישהו התחלתי כבר ממש לא לאהוב אותו.. הוא מעלה לי את הסעיף! והוא לא מיוחד בכלל בכלל והוא שר רגיל ררר חבלל על נדיההה
אנואררר איזה חמודייי
התפלאתי שבו היה בבאטם3.. מוזר

למעלה