תודה על כל התמונות לא ראיתי כי אני לא רוצה להרוס לעצמי
D darklighter New member 12/10/07 #15 תודה על כל התמונות../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif לא ראיתי כי אני לא רוצה להרוס לעצמי
מ מאוהבת בסטייל New member 13/10/07 #21 ../images/Emo58.gif תמונות מפרק 307 ../images/Emo58.gif יש כאן (באיכות גבוהה) וגם פה (עוד כמה תמונות באיכות גבוהה ביניהן תמונה של גורדון למי שהתגעגע..)
../images/Emo58.gif תמונות מפרק 307 ../images/Emo58.gif יש כאן (באיכות גבוהה) וגם פה (עוד כמה תמונות באיכות גבוהה ביניהן תמונה של גורדון למי שהתגעגע..)
• •°D a N u § h°• New member 14/10/07 #22 פאקקק ../images/Emo58.gif WTF IS HE DOING? למהה היה חייב לעשות חתך?! זה מה זה לא עושה לי טוב ואיככככ הגורדון הזה...סתם פסייכו! שיהרגו אותו וזהו...
פאקקק ../images/Emo58.gif WTF IS HE DOING? למהה היה חייב לעשות חתך?! זה מה זה לא עושה לי טוב ואיככככ הגורדון הזה...סתם פסייכו! שיהרגו אותו וזהו...
D darklighter New member 14/10/07 #23 תודה../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif נראה פרק חזק, אבל למה הגורדון הזה עוד פעם אני שונאת אותו ולא הבנתי מה הבלונדינית הזאת ומה קורה שם...נחכה ונראה...
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif נראה פרק חזק, אבל למה הגורדון הזה עוד פעם אני שונאת אותו ולא הבנתי מה הבלונדינית הזאת ומה קורה שם...נחכה ונראה...