206

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif206../images/Emo58.gif

פרק מעולה
איזה כיף שהכל יצא החוצה (טוב נו, לא בדיוק הכל.. ג'ולי עוד לא יודעת על הבעיות הכספיות של קיילב..). ג'ולי וג'ימי
הם ממש מצחיקים ביחד
ויפה שריאן וקירסטין מתחברים, לדעתי צריך עוד כמה דיאלוגים ביניהם, מערכת יחסים שיכולה להיות מאוד מעניינת. זהו בעיקרון.. פרק מעולה

איך זה ירד לך מהר

כל כך,אני מורידה משמונה בבוקר בערך וזה הוריד לי בקושי 40 מגה.

../images/Emo58.gif206../images/Emo58.gif

פרק חמוד שכזה. אהבתי את קירסטן בפרק הזה! וג'ולי וג'ימי מאוד מצחיקים גם אותי
.... ולא יודע למה אנשים אומרים שלינדסי מעצבנת... אני דווקא חושב שהיא חמודה.. ונחמד שיוצאים לפגרה בלי קליפהאנגר רציני... באווירה טובה כזאת...

dht160

New member
מה פגרה ? כמה זמן ?!!

לא מספיק אני בלי LOST עד פברואר עכשיו בלי האו סי גם !!

And7

New member
גם אתה אוהב LOST ?

אני רואה באינטנרט joey the oc lost L:)

וואי הרגע ראיתי 102

של לוסט. איזו סדרה מפחידההההה ומת'יו פוקס ממש חמוד שם, הרבה יותר מבשולחן לחמישה.

MeronS

New member
ממממ...

פרק חמוד, לא ברור איך הם מצליחים ליצור peak ריגשי בסוף כל פרק מחדש מאז פרק 127.. too much for me :) חוצמזה, לא יודע למה אנשים מתלוננים, רק אני אשמח לראות את מריסה עם עוד מישהי?? :)))) עד מתי הפגרה?

noy13pour

New member
חח

איזה מיסכנה ג'ולי.. מתחתנת עם כל מי שיש בעיות כספיות...

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif206

פרק ענק!! צחקתי כל כך הרבה בפרק. הכיפה-קלאוס קרע אותי מצחוק. וג'ולי יודעת על הבעיות הכלכליות של כיילב נראה לי אפילו הוא אמר לה בפרק שעכשיו הוא לא יצטרך ללכת לכלא. ועוד היא כועסת עליו שהוא בגד באשתו.. חח אין סוף לכלבתיות שלה. אהבתי גם את השיר בסוף.. חח סת' ממש הצחיק אותי הפרק. גם טוב שלא היה את אלכס די.ג'י וזאק. היה נחמד לראות שהקאסט הישן והטוב יכול לעשות עדין את הסדרה מעניינת. שונא פגרות :/

כן ../images/Emo58.gif

איזו חצופה היא. איזו זכות יש לה לכעוס עליו שהוא בגד באישתו? אני לא חשבתי שהיא תתעצבן כי היא עושה את אותו דבר... והיא ממש מטומטמת יוו.. היא מתגרשת מג'ימי ואז שוכבת איתו.. חחח.. וזה היה טיפי מגעיל -סקס זקנים! P: קיצר, באמת יפה שלא מושכים את זה יותר מדי. הייתי עם יד כזה על הפה מאז שהוא סיפר להם, עד סוף הפרק. לינדסי כל כך מעצבנת
. הכיפה-קלאוס הייתה באמת ממש מצחיקה.. סאמר ממש הפתיעה... עם כל הכריסמקה ספיריט שלה. וואי שמתי לב הפרק במיוחד שסאמר ומריסה ממש כוסיות
רזות מניאקיות! ובאמת זה מוזר כמה המשפחה הזאת גדולה... אשכרה כל שבוע מקבלים אליה ממבר חדש.

•BluEyeS•

New member
אהבתייייי ../images/Emo58.gif 206

אין על כריסמוכה!!!
אהבתי איך שסאמר נכנסה לכל הקטע של כריסמוכה ובסוף כשהיא עודדה את סת' וזה חחח לינדזי עדיין מעצבנת אבל נסבלת... ריאן חמוד כמו תמיד סת' קורעע

SummerBreeze

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo139.gif206../images/Emo137.gif../images/Emo58.gif

פרק ממש חמוד
ממש הופתעתי שכל הקטע של לינדזי התגלה כל כך מהר
הייתי בטוחה שיקח הרבה זמן עד שכולם יגלו... אהבתי את סאמר בפרק! היא היתה ממש חמודה... גם שהיא וסת' הלכו לקנות את העץ וגם כשהיא "הצילה" את כריסמקה
קיצר פרק ממש חמוד
עכשיו צריך לחכות חודש

אהבתי את הפרק../images/Emo58.gif

סוף סוף היתה קצת דרמה,חשבתי באמת שכל העיניין של לינדסי ייקח יותר זמן ושהפרק יסתיים במשהו מותח כדי להחזיק אותנו במתח חודש,מזל שלא היה. עכשיו שהתגלה הקטע של לינדסי מעניין איזו עלילה חדשה ימציאו. ואני לא מבינה למה כולם שונאים את ג'ולי נכון שהיא קצת ביצ'ית,קצת הרבה,אבל זה מה שאני אוהבת בדמות שלה. ובקשר לסאמר לאן נעלם הפוני שלה היתה לו אותו לאיזה סצנה אחת לפני כמה פרקים ונעלם.

../images/Emo58.gif

בהתחלה נראה כי הם חוזרים אבל אז ראיין רואה אותה מתנשקת עם די.ג'י (הגנן של קיילב וג'ולי) אז אחרי דין ודברים... שבהם מריסה מטיחה בראיין את השאלה אתה לא היית פה,חשבת שאני אחכה לך ?? הם נפרדים אבל נשארים חברים. כמו שזה נראה כרגע ראיין התגבר עליה לחלוטין וכבר יוצא עם מישהיא אחרת למריסה היה קצת יותר קשה להפרד מראיין, אבל גם היא כבר ויתרה על הקשר ויצאת עם די.ג'י ומשמועת ששמעתי בפורום כנראה תהיה לה מערכת יחסים לסבית עם הבחורה שיוצאת כרגע עם ס'ת.( חחחח מבלבל קצת אה...) אבל נראה לי שהם עוד יחזרו. בכל מקרה נכון לעכשיו (עונה שניה פרק 6) הם לא ביחד.

FeLiPe Te Amooo

New member
אה תודה ושאלה שוב ספוילר עונה 2

קיילב וג'ולי?? אבא של קריסטין ואישתו של ג'ימי? מה הולך פה?? ולמה עשו את מריסה לסבית....הרסו ת'סדרה...

למעלה