206

קודם כל ../images/Emo58.gif

אתה יכול להזהיר אם אתה שם ספוילר להמשך עונה, אפילו שזה סתם שמועות. דבר שני לעשות את מריסה לסבית לא יהרוס את הסדרה, מה זו ההומופוביות הזאת? לסביות שליטה

FeLiPe Te Amooo

New member
דרוסילה1 כנסי+ספוילר

אני בת .. ואני רשמתי ספוילר בכותרת- לא שמתי ת'סימן שלא אבל כתבתי ספוילר. ודבר שלישי זו דעתך שעשו את מריסה לסבית זה לא הורס לדעתי זה כן הורס....זה הכל.. וכן אני הומופובית אז? תהרגי אותי על זה?..... ואמרתי את זה בלי קשר בכלל פשוט לדעתי זה הורס ת'סדרה כי יכלו להביא לה בנים שיהיו איתה ולא בנות... ואם היא אמורה\ צריכה להיות אם ריאן בסוף (נראה לי שככה יהיה לא?) אז מה? יהפכו אותה לסטרייטית ולא יודעת מה זהו....

../images/Emo58.gif תשובה

קיילב וג'ולי יתחתנו בסוף עונה ראשונה, בפרק הבא ביס (פרק 10) נזכה לראות את מריסה "חושפת" את הקשר בינהם ( כי הם מסתירים אותו בהתחלה) במסיבה שג'ולי עורכת. בעונה השנייה הם נשואים טריים וקיילב בונה לג'ולי בית ענק ממש ארמון וג'ולי הופכת להיות האישה הכי חזקה בניופרט, בהמשך היא גם מקבלת מקיילב את השליטה בחברה שלו ( כאשר הוא מואשם בפלילים וצריך מישהו שינהל במקומו את החברה...אבל זה כבר סיפור אחר ). לגבי מריסה, גם אני חושבת שזה טיפשי שהופכים אותה ללסבית ולא בגלל הומופוביה אלא בגלל שלדעתי זה לא מתאים לדמות. הבחורה הכי יפה בבית הספר שיש לה הכול וכל יום יוצאת עם בחור אחר פתאום יוצאת עם בחורה.....פליז....זה נשמע לא אמין !! ולדעתי קו העלילה הזה נקבע רק משיקולים של רייטינג אבל אם את שואלת אותי, נראה לי שזה לא יימשך הרבה זמן הם ישנו את התסריט כך שזה יהיה משהו כמו התנסות של מריסה שבסופו של דבר היא תגלה שהיא לא כזו.

FeLiPe Te Amooo

New member
ספוילר ושאלה

נכון אני גם לא אומרת את זה מהומופוביה.פשוט זה לא מתאים לדמות שלה . אבל לא הבנתי... למה קיילב, אבא של קריסטין התחתן עם ג'ולי?? היא שיכנעה אותו? עשתה איתו הסכם או משו? הוא זקן!

../images/Emo58.gif

גם אני לא כ"כ מבינה למה הוא התחתן איתה, וגם לא ממש מסבירים את הסיבה בהמשך, אבל אני מניחה שהוא הרגיש בודד וגם היא נראית דיי טוב אז אולי זו הסיבה. ובקשר לג'ולי: היא התחתנה איתו בגלל הכסף שלו, לא נראה לי שהיא אוהבת אותו. אהה ונכון שהוא זקן, אבל זה לא עצר אותו בעבר לצאת עם צעירות יותר

למעלה