2X21 עכשיו, זה פרק כמו שפרק

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif2X21 עכשיו, זה פרק כמו שפרק

של האוס צריך להיות!! אחד מהפרקים היותר טובי םהעונה לטעמי. פרק מצויין. היה בו הכל- גם משחק מצויין של כולם (עומאר אפס, ליסה אדלשטיין בכמה סצינות שלה נתנה משחק ענק וג'ניפר מוריסון הייתה מצויינת. אני לא מדברת על יו כי הוא תמיד מצויין), גם מספיק הערות "האוס" שכאלה שנתנו לנו להיזכר ב...האוס, אתם יודעים (ההערה של i make it look oh-so-sexy...LOL
) , הסצינות האוס ווילסון שהיו נהדרות (כרגיל. הכימיה ביניהם מצויינת. חבל שאין יותר כאלה אבל RSL לא רוצה
) והיו גם סצינות שהיו מעבר. לראות את האוס נואש וכל כך... לא יודעת. נכון בthree stories ובhoneymoon יש את הקטעים שסטייסי אומרת לו שאם זה היה כל חולה אחר הוא היה עושה את הדבר הזה והזה? אז היו את הקטעים האלה שמראים יותר על האישיות של האוס...המשפט של ווילסון שהאוס לא רוצה להתקרב לחולים כי אם הוא יראה אותם יהיה לו אכפת כל כך נכון. היה לו אכפת מפורמן כמו שהיה לו אכפת ממה שיעשו לו בthree stories. זה מראה את הצד היותר...אנושי כביכול של האוס. הסצינה שלו ושל פורמן כשהם דיברו על כל הקטע של הכאב כשהוא נתן לו את האנטיביוטיקה היא אחת הסצינות הטובות. בכל מקרה, התקווה שלי התממשה. פרק מצויין רק חבל שהרייטינג שלו אתמול היה יחסית ממש נמוך (17 מיליון איש. אני יודעת שזה המון אבל זה לא הרבה לעומת ה24.5 של שבוע שעבר וזה גם פחות מה20 מיליון של אתמול. אני חושבת שהיום היה בעייתי). הפרק מומלץ בחום לכל מי שעוד לא ראה

במבי 14

New member
פרק מעולה!

נהנתי נורא. חבל שאין עוד תרגום. הסוף היה קצת תקוע. וואי אני לא יכולה לחכות עד הפרק הבא...

fire storm

New member
הסוף מעולה!

לא חשבתי שאפשר ליצור מתח כזה בסדרת דרמת רפואה. גם עכשיו בטח פורמן יעביר את קמרון 7 מדורי גיהנום. גם יש מצב שבפרק הבא רואים את ההמשך, ואז הוא אומר כזה: "whats worng? you dumbass, i m kidding, i m lifting my left arm, i just messing around with you" או משו בסגנון.

במבי 14

New member
משום מה,

נראה לי שזה לא הוריד לי את הפרק עד הסוף. זה נגמר ככה שהוא מרים את שמאל במקום את ימין? (או להפך, לא זוכרת כבר)?

ראיתי סוףסוף ^^ ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

פרק מעולה באמת. לא ידעתי שעומאר אפס יכול לשחק כלכך טוב ^^ כשפורמן שאל את קמרון אם היא תסלח לו, חשבתי שאני הייתי אומרת לא, אבל היא תגיד כן רק כי הוא עומד למות, ואז היא הפתיעה אותי עם הלא שלה, אבל בסוף כשהיא חשבה שהוא כן ימות היא אמרה כן! איזה חלשת אופי :X אני שמחה שסטיב לא מת
. והיה מגניב לראות את אבא של פורמן ולשמוע משהו על המשפחה שלו... אבל אני לא מאמינה שהם השאירו את הסוף פתוח! ועוד אחרי פרק כפול... כלומר, הוא משותק בשתי הרגליים, או רק באחת? הוא יהיה בכיסא גלגלים? הוא יצטרך לעזוב את המחלקה? (טוב, האחרון די ברור...) (אגב, אם למישהו יש את התשובות, אלו היו שאלות רטוריות, אל תספיילרו לי :X)

fire storm

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הוא לא משותק, סך הכל יש לו בעייה מוטורית, שהוא חושב שהוא מזיז את ימין, אבל הוא מזיז את שמאל בעצם. נו כמו במשחקים שעושים CONVERT XY וכל השיט הזה.

ועכשיו לאנקדוטה ../images/Emo58.gif ../images/Emo29.gif

לפני שראיתי את פרק 10 בטעות ספיילרתי לעצמי את הנשיקה של האוס וסטייסי, כשנכנסתי לאתר שהיתה בו תמונה של זה (אני מניחה שזה הרס לעוד אנשים, כי עכשיו הם העבירו את התמונות למקום אחר כך שיודעים שעלולים להיות שם ספויילרים). סיפרתי לחברה שלי שספיילרתי לעצמי והיא ישר ניחשה שזה סטייסי והואס מתנשקים... אז אמרתי לה "מאיפה את יודעת? אולי ספויילר הוא שפורמן הוא החולה השבועי?", והרי לכם, מישהו הקשיב לי! ועכשיו, אם מישהו יספיילר לעצמו את הפרק ויספר למישהו והמישהו הזה יחשוב שהספויילר הוא שהאוס וקמרון התנשקו (כי סטייסי כבר הלכה, אז זה לא יכול להיות היא), זה לא יהיה נכון ^^.

EPRT

New member
../images/Emo58.gif

זה לא אופי חלש, זה חמלה. הבנאדם עמד למות, זה לא שהוא איבד את הדובי שלו.נכון הוא היה חרא ביותר, אפילו פחות רחמתי עליו בגלל זה. ליודעת האמת שהסצנות ה"מרגשות" לא עשו לי משהו מיוחד חוץ מהמחשבה של- אוי נו...תביאו בדיחות
באמת מעצבן שהם שוב שומרים על מתח
בטח כי זה סוף עונה.. חשבתי לכמה שניות אולי פורמן ימות.. לא נראה לי שהוא נחה , לול האמת בהתחלה חשבתי- אוי נו גם אני מתבלבלת בין ימין לשמאל, ביג דיל
אבל אני מניחה שאתה רופא זה קריטי. בכ"א הדעה שקאדי והאוס היו יחד יותר מתחזקת אצלי, אני מחבבת אותה
. היא האוס ווילסון היו משעשעים יחד בבית אבות. מה שהפריע לי קצת שבכל פרק יש תבנית חוזרת של- איש חולה, תעלומה, האוס מבין מה הבעיה, הוא מחלים סוף פרק, וכאן כאילו אמרו הו טופ, נו הצלנו את פורמן, השוטר לא קריטי.אבל זה בקטנה.

Hieros Gamos

New member
אם הייתי קוראת את אחת הכתבות שהבאתי

לא מזמנת היית לומדת משהו על התבנית...

EPRT

New member
שהיה, אני אכה את עצמי אח"כ על זה

שלא הכנתי שעורי בית מיס
למה יש לי את ההרגשה שאת מגלמת את תפקיד המורה המסתורית של האוס?
*אם היית מקשיבה בשיעור היית יודעת* את יכולה גם לספר לי ככה.. או שזה סוד?(זה נשמע כמו סגנון במספרים של אבודים)

EPRT

New member
אה

ואהבתי גם את הקטע עם הילדה, זה היה כ"כ חמוט
(או שזה היה בפרק 20?), האוס מביא כייף.. הההוו, אבא לדוגמא.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif יש לזה עכשיו לינק פה למעלה

איפשהו (כבשה מייללת לירח פרסמה את זה. אוף אנחנו חייבים לעבור לfirst name basis אני שונאת לקרוא לאנשים בניק שלהם). Am no teacher!! אני סתם בנאדם מתחכם עם נטייה לשים לב ולזכור יותר מדי פרטים לא חשובים בעליל. בכל מקרה, יש שני סוגים של תוכניות- תוכניות של procedural- שהם בעצם תבניתיות (למשל Law and Order) שזה תוכנית שמתמקדת במקרה...בראיון שם הם מגדירים את זה בערך ככה- אם שואלים אותך על תוכנית כלשהי: "אתה חושב שלX יש רומן עם Y?!" ועונים לך-"למי אכפת? תן לראות מי רצח את Z" זו תוכנית פרוסידורלית... לעומת זאת יש תוכניות שמושפעות בעיקר מהדמויות (לא זוכרת איך קוראים להם שם). אלו תוכניות למשל כמו האנטומיה של גריי שמה שקורה בבית חולים שם הוא באמת מישני יחסית למה שקורה שם בין הדמויות. האוס, או ככה הם אומרים (אני מסכימה) היא תוכנית שמשלבת את שניהם באופן כמעט שווה ומה לעשות, אחד לא יעבוד אם השני לא יהיה. יש לך תבנית כי צריכה להיות תבנית כלשהי כי שומדבר ממה שקורה לדמויות עצמן לא היה מתרחש אם לא היה קורה את ה"אירוע המכונן" הזה. אממ בערך. אני מתנגדת לכל קישור ביני לבין מקצוע ההוראה. אז אני אוהבת את המורים שלי אז מה?! גם אתם הייתם אוהבים את המורה שלכם להיסטוריה אם הוא היה מתחיל שיעור על יהדות תוניסיה ומסיים אותו על הכמות קלוריות בארוחת מקדונלדס (כשבדרך עברתם דרך ג'יימס בונד, אוסטין פאוורס וחיקוי מצחיק ברמות לערסים
)

EPRT

New member
אוקיי, ריכוז..שש

אוקי אבל זה עדיין לא פוסל את מה שאמרתי.. כלומר אני יכולה להבדיל בין תבנית של נגיד טלנובלה נורמטיבית לתבנית של האוס (היי השוואה נחמטה!).. ונכון שהתבנתיות בהאוס מזיזה את הדמיות וכ"ו וחושפת דברים אבבבבבל הפואנטה היא שבכל פרק ברור לך כמעט במאה אחוזים שהאוס יפתור את התעלומה, אז נכון, הפתרון הוא רק דרך להציג דברים, כלומר בניגוד לתבנית "פופלרית" שאין כלום מחוץ ללופ החוזר בהאוס יש תוכן ודמיות קצת יותר עם עומק ועגלגלות. האמת בהתחלה מאוד עצבן אותי גם הדנימיקה החוזרת למשל עם הצוות אבל זה התעמעם עם הזמן ונהיה טוב. ג'ימס בונד
גם זה תבניתי ביותר
. האמת שאם תחשבי על זה כמעט כל סדרה וסרט ספר נבנו ע"פ מודל מסוים. קיצר לא רק שאת מורה יש לך גם קראש על מורים
שזה חמור ביותר.(תסביך רמוס קראי לזה)

EPRT

New member
ועוד אה

אני מחבבת את חוק וסדר דווקא, סדרות פשע זה טופ (כל עוד לא טוחנים אותן).

למעלה