Hieros Gamos
New member
../images/Emo58.gif2X21 עכשיו, זה פרק כמו שפרק
של האוס צריך להיות!! אחד מהפרקים היותר טובי םהעונה לטעמי. פרק מצויין. היה בו הכל- גם משחק מצויין של כולם (עומאר אפס, ליסה אדלשטיין בכמה סצינות שלה נתנה משחק ענק וג'ניפר מוריסון הייתה מצויינת. אני לא מדברת על יו כי הוא תמיד מצויין), גם מספיק הערות "האוס" שכאלה שנתנו לנו להיזכר ב...האוס, אתם יודעים (ההערה של i make it look oh-so-sexy...LOL
) , הסצינות האוס ווילסון שהיו נהדרות (כרגיל. הכימיה ביניהם מצויינת. חבל שאין יותר כאלה אבל RSL לא רוצה
) והיו גם סצינות שהיו מעבר. לראות את האוס נואש וכל כך... לא יודעת. נכון בthree stories ובhoneymoon יש את הקטעים שסטייסי אומרת לו שאם זה היה כל חולה אחר הוא היה עושה את הדבר הזה והזה? אז היו את הקטעים האלה שמראים יותר על האישיות של האוס...המשפט של ווילסון שהאוס לא רוצה להתקרב לחולים כי אם הוא יראה אותם יהיה לו אכפת כל כך נכון. היה לו אכפת מפורמן כמו שהיה לו אכפת ממה שיעשו לו בthree stories. זה מראה את הצד היותר...אנושי כביכול של האוס. הסצינה שלו ושל פורמן כשהם דיברו על כל הקטע של הכאב כשהוא נתן לו את האנטיביוטיקה היא אחת הסצינות הטובות. בכל מקרה, התקווה שלי התממשה. פרק מצויין רק חבל שהרייטינג שלו אתמול היה יחסית ממש נמוך (17 מיליון איש. אני יודעת שזה המון אבל זה לא הרבה לעומת ה24.5 של שבוע שעבר וזה גם פחות מה20 מיליון של אתמול. אני חושבת שהיום היה בעייתי). הפרק מומלץ בחום לכל מי שעוד לא ראה
של האוס צריך להיות!! אחד מהפרקים היותר טובי םהעונה לטעמי. פרק מצויין. היה בו הכל- גם משחק מצויין של כולם (עומאר אפס, ליסה אדלשטיין בכמה סצינות שלה נתנה משחק ענק וג'ניפר מוריסון הייתה מצויינת. אני לא מדברת על יו כי הוא תמיד מצויין), גם מספיק הערות "האוס" שכאלה שנתנו לנו להיזכר ב...האוס, אתם יודעים (ההערה של i make it look oh-so-sexy...LOL