2X21 עכשיו, זה פרק כמו שפרק

Hieros Gamos

New member
גאד מה זה לא!

לגבי הקראש על מורים. אני אוהבת את כל המורים שלי אבל לא כל כך לא ככה חח איכס *cringe* *shudder* יאייקס. בלי שומקשר אבל יש לי את המורים הכי חמודים (גם כאלה שכולם מפחדים מהם כמו המורה (בת) שלי לאנגלית) ומסטולים. באתי לאחד המורים ואמרתי לו תראה, ניסרו לי את הרגל (כי יש לי חתך מסביב לרגל מזה שאח שלי ניסה להוריד לי אותה בעזרת ארון. סיפור משעשע משהו) והוא עושה לי- חבל שלא עד הסוף
אה והמחנך שלי בפרנויה ממני ומחברה שלי. הוא בטוח שאנחנו כועסות עליו אז כל דבר שאנחנו אומרות או עושות הוא מפרש כמשהו נגדו
לומשנה. אממ תראי, זה חוזר כי בתכלס זה הרעיון- להראות כמה האוס חכם
זה ברור לך שהאוס בסופו של דבר יצליח לגלות מה זה, חוץ מבפרקים שלא. והיו פרקים שלא. ויש פרקים שהוא מגלה ואין מה לעשות והחולה בכל זאת מת או נניח ב1X14 אין שם כזה oh-such big a mystory הסיפור הוא מה שקורה אחרי. אני לא מסתכלת על התבניתיות כי יש תבנית, יש קו מנחה. כמעט לכל סידרה ולא משנה אם היא תבניתית או מבוססת על הדמויות יש תבנית כלשהי (בדמויות אז יש אהבות-פרידות-מתח מיני-פלירטוטים וכו' ואתה יודע שבסוף השתי דמויות יהיו ביחד...). מה שצריך לראות זה איך הם משחקים עם התבנית ושימי לב שהם כן משחקים עם התבנית. הרבה. ואני לא מורה
למרות שאני אלמד בכיף אנגלית ילדים קטנים (אני צריכה כסף!!!)

למעלה