3X15

Eskorbuto

New member
315../images/Emo58.gif

אחלה פרק.. אהבתי את החיבוק בסוף הפרק בין וואהן לסידני..היה במקום. חבל שלא היה כלום שקשור ללורן ולהתגלמות הפרצוף האמיתי שלה..נקווה שבפרק הבא יהיה משהו.. אין לי הרבה מה לכתוב..רק שהיה אחלה פרק, השאיר במתח עד הסוף..מעניין מה יהיה עם סארק עכשיו שהוא תחת הסי איי איי..אולי הוא זה שבעצם יגלה לכולם את פרצופה האמיתי של לורן..אם כן, זה יהיה גדול. 2 ציפורים במכה אחת..

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif3X15../images/Emo58.gif

דבר ראשון פרק מצויין!!! כל כך רציתי בסוף שבמכונית זה יהיה ווהן וזה היה, סיד כזאת מסכנה כל כך לא הייתי רוצה להיות במקומה, היא גדולה מהחיים!!! איזה חיבוק אה?? פרק מדהים, אהבתי את התחפושת של סיד
מתאים לה נזם חחח הקטע שמארשל אומר לווהן לחתוך את החוט האדום ואז אומר לא שלא יחתוך הצחיק אותי, במיוחד כשווהן אמר לו שהוא שונא שהוא עושה את זה...... השחקן הזה ריקי משהו (ברח לי השם שלו) שחקן ענק, אהבתי איך שעבדו עליו ובנו דירת הוטל חדשה, בת'חלס הוא לא היה כזה רע, הוא גם מהנוקמים בקובננט וסיד לצערנו הרבה הייתה זאת שהרגה את אח שלו, למרות הנאום הנוגע ללב שלה וסיפרה לו את כל מה שעבר עליה אפשר בהחלט להבין למה הוא לא רצה לעזור לה....... ג'ק כזה תותח אין עליו!!!! הבנאדם הכי ישיר שקיים שזה מפחיד לפעמים
ודבר אחרון, לא מתאים לווהן משקפיים
ולורן הייתה חסרה נכון?? למרות שמאוד לא רציתי לראות אותה בסצינה האחרונה.....

Eskorbuto

New member
ממ..ספויילר לפרק

הקטע עם הזה שהם בנו את החדר במלון הזכיר לי את הסרט הזה של ג'ים קארי..נו ברח לי השם יעני שזה סדרת טלוויזיה שבנוייה על החיים שלו זה היה נחמד באמת.. ולא נורא..בטח המנהלת כבר תעשה מזה שרשור אחד וזהו :p

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifחחח כן......./images/Emo6.gif

"המופע של טרומן" = "המופע של דניאל ריאן"

dress n glasses

New member
../images/Emo58.gif לא רק

ההשוואה ל"מופע של טרומן" באמת היתה מתבקשת. היה הרבה יותר מושקע מהמופע של סטיב זה בטוח ...חחח אני גם חשבתי על עוד סרט "ספיד" (הראשון) בגלל העניין הפצצה שמופעלת ברגע שמהירות המטוס יורדת מתחת לטווח מהירות מסוים. ואולי די כבר עם סצנות החוטים? זה כבר לא מותח יותר!! (למרות שהיתה הפעם לווהן יציאה טובה שהוא אמר למרשלi hate when you do this ) היתה סצנה טובה כזו באחד הפרקים הראשונים של עונה ראשונה שסידני מנטרלת את הפצצה הגרעינית. ומאז היתה לפחות עוד סצנה כזו (אולי בעונה השלישית?) בלי הפרק הנוכחי. לסיכום אהבתי את הפרק.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifגם בפרק 3X14

ווהן היה צריך לנטרל פצצה אחרי שסארק הפעיל אותה....... בקטע שמארשל אמר לווהן לחתוך את החוט האדום ישר ידעתי שהוא יפסיק אותו באיזשהו שלב כי בהתחלה ההוא שחתך את החוט האדום התפוצץ

../images/Emo58.gif יש לי תגובה אחת!!

פרק מעולה!!!!! כל כך אהבתי אותו!! ויצאתי עם חיוך עצום על הפרצוף!!! שעדין נמצא שם.... החיבוק של סידני ו-ווהן בסוף.. איך שראיתי אותה בוכה על האוטו.. ואוטו מתקרב מאחורה קלטתי שזה ווהן והתחיל לגדול החיוך על הפנים... אהבתי את כל התפיסה של הפרק.. היא היתה שונה מרוב הפרקים.. מרעננת וחדשה.. בפרק הזה היה מעבר ללצאת למשימה ולהשיג משהו כמו בכלל.. גם אני ממש אהבתי איך שמרשל אמר לווהן לחתוך את החוט האדום ואז לא... ואהבתי איך שווהן הרביץ לסארק.. איזה חמוד הוא!! (והן המלך!
)

varty

New member
איך הספקתם להוריד אותו כל כך מהר??

אני אפילו לא מוצאת אותו בכלל...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifכן ......

הריב של ווהן עם סארק באמת היה נחמד, זה קצת שינה את הדעה שווהן קצת חנאן ומראה לנו שגם הוא יודע להלחם, כי בזמן האחרון כל הזמן צריך לדאוג לו וגוברים עליו כל הזמן.....כך ש: GO וווווווווהן!!!!

varty

New member
../images/Emo58.gifראיתי קטעים באליאס מדיה

תודה שעניתם לי על שאלתי למעלה... בכל אופן מכל הקטעים אני חייבת לציין שווהן עם משקפים...עוד יותר יפה, פשוט שיא השלומות. טוב , אני אראה את כל הפרק ואז בטח יהיה לי עוד כל מיני שטויות להגיד. דרך אגב, המחשב שלי היה אצל הרופא כמה שבועות אז די נעלמתי אבל חזרתי. ראיתי שפתחתם פורום של טלנובלה אליאס. אדיר!!! ביי בינתיים

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifשמתם ../images/Emo23.gif ש........

התפקידים של ווהן וסיד טיפה התחלפו?? ווהן היה במבצע וסיד לראשונה דיברה איתו עם האוזנייה מהמשרד חחחח..........וול, עם חיבוק כמו שהיה בסוף הפרק לא הייתי מתנגדת אם ווהן תמיד היה יוצא לפעולות וסיד הייתה נשארת!
ולא יודעת למה, אבל אני לא אהבתי את מייקל עם המשקפיים....אבל ללוק חדש אני תמיד צריכה להתרגל ככה שזה לא רלוונטי חוץ מהלוק המשתנה של סיד

varty

New member
וואלה צודקת ../images/Emo58.gif

התפקידים שלהם באמת התחלפו...חחחחח אוהבת את ווהן האסרטיבי ואחותי, תאמיני לי שאחרי שתתרגלי ללוק החדש של ווהן תתמוססי מרוב חתיכות (אין מילה מתאימה בעברית לHOT?)

varty

New member
חחחחחחחחחח

אבל באמת איזו מילה בעברית משתווה לHOT אולי "שווה" ורטן שווה...לא, זאת לא המילה מדהים?...גם לא הוא "חם" חבל על הזמן...נשמע טוב??? חחחחחחחחחחחחחחח

קרלוצה

New member
אפשר להשוות את HOT ל../images/Emo116.gif

שכן אם נוגעים במייקל זה יעשה רעש של טסססססססססססססססססססססססססס

למעלה