3X15

sprqy

New member
../images/Emo58.gif3X15

פרק מצויין! מסכים אם כל מה שאמרו כאן.. רק שאלה אחת - ווהן עלה למטוס שבו נמצא סארק ולפי התכנון המקורי סארק לא היה אמור לפגוש את ווהן במטוס - אז איך זה שווהן לא מתחפש או משהו? (מה הוא חושב שהוא סופרמן - שם משקפיים ולא מזהים אותו
)

קרלוצה

New member
חחחחחחח כן../images/Emo58.gif

בת'חלס ווהן יכל פשוט לא להראות את עצמו והמשקפיים באמת היו מיותרות אלא אם כן הוא באמת לא רואה
ואם זה היה באמת במטרה להתחפש אז למה שלא ישים פאה כמו סיד???

קרלוצה

New member
והכי חשוב שיהיה לו../images/Emo26.gif

ליפסטיק (שמארשל יכין במיוחד!!!) שישמש כמצלמה!!!
אגב, לא הייתי מתנגדת לראות את מייקל עם חליפת עור צמודה!!!

Moreiro

New member
אהם. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

"he would look cute and teddy" כמו שסידני אמרה לו פעם

varty

New member
תיקון קטן ../images/Emo13.gif

he would look cute IN A teddy
מעניין לראות אותו באמת עם חליפה צמודה !

מווותק

New member
../images/Emo58.gif 315

קודם כל פהרק באמת היה טוב. בקושי היו שם רגעי סיד ווהן אבל הסצינה בסוף בהחלט היתה שווה את זה.
אני רציתי שהדניאל הזה יבקש לדבר עם מנהלת התא הצפון אמריקני...לורן ריד ולא עם מר סארק...אבל נו טוף, הרי אנחנו נסבול עוד קצת. מעניין באמת מה יקרה עכשיו כשסארק יהיה במעצר. אולי מישהו יעלה על איזו שיחה בינו לבין לורן או משהו כזה...אם כי זה פחות מרגש ומעניין... קטע מצחיק נוסף היה כשסידני נכנסה בטעות לשיחה של ווהן ווייס, ששוחחו על נישואיו ללורן - הקטע בו היא הסתובבה במבוכה היה מעולה
(כבר אמרתי לכם שאני חולה על ווייס?) אגב - אף אחד מכם לא הגיב על סצינת המיטה של סלואן וד"ר בארנט...
לא שזה בא לנו בהפתעה - זה היה צפוי, אבל בכל זאת - פויה ו- shame on her. (אולי בעקבות הגילוי האחרון שלו בדבר הרומן עם אירינה דרבקו - גם היא רוצה שתצא לה איזה "סידני" קטנה). בכל מקרה - אני חייבת לציין שבפרק הזה היה קצת מהאווירה הטובה של העונה שעברה. נכון?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifזה ספויילר גם לגבי 316 אז..

לפי פרק 316 הילדים של דיקסון יחטפו ע"י סארק כך שלא נראה לי שהוא ישאר הרבה במעצר, או שאולי בדרך כלשהי יראו אותו בורח כך שהרבה מידע ממנו הם לא יקבלו....... צודקת, לא דיברתי על הקטע של סלואן ובארנט כי זה לא תענוג גדול להיזכר בזה יאאאאאאאאאאאק!!!!
חהההההההה הרגת אותי עם זה שאולי היא גם רוצה סידני קטנה
אולי באמת?? חחחח והקטע שוויס דיבר עם ווהן על נישואיו, מה הוא בדיוק אמר לו??? עכשיו לגבי ההרגשה מפחידה שלי: זוכרים שכתבתי כאן לא מזמן שאולי ההפתעה הבאה של JJ היא שלורן תיכנס להריון בגלל כל הדיבורים שהמצב של ג'ק ווהן מאוד דומה, וול, מישהו כתב על זה גם כן באליאס-מדיה, עכשיו, יש שמועות שבפרק 317 ווהן ירצה הפסקה מלורן ויעבור לגור עם וויס, ההרגשה שלי היא שווהן יחזור לסיד וירצה להתגרש מלורן (לפני שיידעו עליה את האמת) ושההפתעה הגדולה בפרק האחרון לעונה תהיה הגילוי שהיא בהריון שכמובן תזעזע את כוווווווולם!!! מה דעתכם?? אני אישית מאווווווווד מפחדת מהמחשבה הזאת אבל...

varty

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo58.gif

הטלנובלה שכתבתם מאמתת את עצמה. לורן באמת תכנס להריון אחרי שווהן יעזוב אותה (מעניין אם היא תגיד לווהן, ומעניין אם כמו שאמרתם זה יהיה הילד של סארק) ג'י ג'י באמת איבד את השכל שלו... אפשר לראות צעירים חסרי מנוח זה אותו דבר
לגבי מה שוייס אמר לווהן, עדיין לא ראיתי את כל הפרק רק את הקטע באליאס מדיה. וןיס שאל את ווהן איפה לורן שהוא לא ראה אותה כל היום ווהן ענה לו שהיא בוושנגטון, משהו עם הCAI וגם לקחה כמה ימים עם המשפחה.וויס מקניט את ווהן ושואל אותו מה שלום הסניטור,ווהן עונה לו שהוא דווקא אוהב את הסניטור (כאילו הבין את ההקנטה אבל משחק אותה ראש קטן) ואז וויס מקניט באופן יותר מסיבי ושואל אותו , איך הולך מע' הנישואין של ווהן??? ברגע הזה בדיוק סידני נכנסת...

varty

New member
בכיף ../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

קרלוצה

New member
אוי רק עכשיו ראיתי שכתבת../images/Emo9.gif

כתבתי קצת הרבה ולא שמתי לב, סורי

למעלה