4X16
הפרק האחרון!

../images/Emo58.gif 4X16 ../images/Emo58.gif הפרק האחרון!

omg אי אפשר לתאר את זה פשוט! פרק מ-ד-ה-י-ם-! סיימתי לראות לפני שעה ועדיין לא התאוששתי... הם פשוט גאונים! פרק מדהים לסיים את הסדרה, אני לא מאמינה שאני אומרת לסיים את הסדרה! גאד כל הפרק היתי עם דמעות בעינים ! זה היה כל כך מרגש באמת פרק סיום מדהים לעונה מדהימה וסדרה מדהימה! אוקי קודם כל ההתחלה במטבח זה היה כל כך חמוד! שקייטלין חיקתה את סנדי ואז ג'ולי אמרה לה להפסיק זה היה ממש ממש מצחיק! ג'ולי בהריון!! גאוני! וואי ושכל הפרק הם גורמים לנו לחשוב שזה מוולט ואח"כ רואים שזה מפרנק... וולט היה ממש חמוד, כל הפרק! אהבתי שהוא קרא לקריסטן ולזאת שמכרה להם את הבית "בלונדי" במבטא המצחיק שלו, וזה היה מצחיק עם ה-12 ילדים שלו..חח כשקייטלין פגשה אותם ואח"כ שטיילור שאלה את סאמר איזה הכי חתיך.. זה ממש הוסיף.. ההתחלה עם סאמר וסת' היתה מצחיקה.. סאמר היתה ממש חמודה כל הפרק! וגם סת' ורקק עכשיו גיליתי שיש לו קול ממש ממש מציק! אהבתי שהוא אמר לה ללכת לג'ורג' הזה.. ושהם נפרדו ליד האוטובוס זה היה ממש ממש עצוב! שאמרו להם שאי אפשר לתקן את הבית זה היה ממש עצוב.. וואי והבית החדש שהם ראו היה מדהים! איזה בריכה! ממש אהבתי שראיין וסת' רצו ללכת לקנות את הבית הישן בברקלי.. הבית ממש יפה! שני ההומואים היו ממש מגניבים אהבתי את כל הקטעים איתם.. טילור וראין היו ממש חמודים. זה היה מוזר בהתחלה שהם גמרו, שמחתי שהם חזרו בסוף... זה היה מצחיק שההומו תפס אותם ואז הוא כזה אמר איזה משהו מה איתכם אנשים?!.. טיילור היתה ממש חמודה! אוקי קייטלין וג'ולי היו פשוט מדהימות! אני כל כך אוהבת את כל הקטעים שלהם ביחד! כל סצנה שלהם ממש התרגשתי יש בניהם כזה חיבור טוב! כשג'ולי סיפרה לקיטלין שהיא בהריון קיטלין שיחקה מדהים פשוט הם שתיהן שחקניות מדהימות! אויי הלידה היה ממש חמודה שסנדי אמר שהם כבר הולכים ואז קריסטן קראה לו והוא "או שלא" זה היה מצחיק! התינוקת ממש חמודה! והיה חמוד איך שארבעתם דיברו עליה.. גם כשהיא "גדלה" הם הביאו שחקנית מזה יפה.. אהבתי את השיחה של קייטלין עם פראנק ואת זה שג'ולי לא הסכימה להתחתן בלי ג'ולי,ושהם העבירו את כולם לבית של ההומואים.. הסיום היה ממש יפה עם כל הפלאשבקים והחתונה וכשראיין ראה את הילד ושאל אותו אם הוא צריך עזרה, סיום גאוני! אוקי ממש ממש חפרתי אז משהו אחרון הסצנה הכי יפה בעולם של ג'ולי וסאמר! אומיגאד זה היה כל כך יפה שהם הכניסו שם את מריסה! ממש התחלתי לבכות בקטע הזה! זה היה מדהים!

תמריקי

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודעת מה להגיד חוצמזה שיש לי כרגע רגשות מעורבים. בהתחלה הייתי ממש עצובה והגעתי לרגע שהתחילו לרדת לי דמעות,כי זה בערך 3-4 שנים מהחיים שלנו,ובסוף היה לי חיוך דפוק מרוח על הפנים. אני באמת גאה בכותבים שהם עשו את הפרק בצורה מדהימה,היו דברים שלא ממש הסתדרו(פאנקיק נקבה
עזבו נקבה מי הכניס אותה להריון..) הפרק הזה היה בעצם מיני סרט כזה שכיסה תקופה שלמה,ג'ולי בהריון ופתאום היא עם בולט,ועומדת להתחתן ואז מתגלה שהילד שלה הוא בכלל מפרנק..והקטע שראין וסת' נסעו לברקלי להחזיר להם את הבית הישן שלהם,ושני ההומוים שהיו ב"מקרה" מילד ומארגן חתונות היה מאוד משעשע,והקטע שקיטלין החזיקה את הפלאפון ופרנק דיבר,פשוט הראה איזה עולם טכנולוגי נהינו..מצחיק קצת..וסאמר עוזבת,ברגע הזה בכיתי טיפה
וגם הקטע שסת' נכנס למונית לראין עמד בחניה הזכיר לי את הקטע שהיה אח"כ שראו את ראין נוסע במכונית עם סנדי ומריסה עומדת שם של העונה הראשונה..והזכרונות של ראין... והסוף,אני הכי אוהבת שנגמר ככה,כשמראים מה נהיה אחרי כמה שנים,ראין ארכיטקט,ג'ולי סימה קולג'(חחח ראיתם כתוב למשפ' אטווד החדשה על החולצה-טיים ג'ולי) והשיא היה כשהראו את החתונה של סאמר וסת'..ואת האחות הקטנה של סת'... בקיצור,אהבתי
[סליחה על הספר שכתבתי כאן..]

liran12986

New member
שאלה...

איפה אתם רואים את הפרקים? ביוטיוב? בדיילי? במה???

mazinya

New member
פרק מעולה ומרגש!

פרק יפה וסוף יפה לסדרה המדהימה הזאת.. חבל שזה נגמר...

karin771

New member
אני לא מאמינה שנגמר!!! ספויילר

אני עדיין עם דמעות בעיניים!!! איזה פרק יפה ומרגש!!...כל הפרק הזכיר לי את הפרקים הראשונים ואיך שהם השתנו סאמר וריאן!!!...שבהתחלה ריאן היה ילד מסכן כמו הילד בסוף...וסאמר הייתה פרחה קטנה ואיך שהסתדר עם סת'!! קצת העציב אותי שכשריאן נזכר הוא לא נזכר ביותר קטעים על מריסה כי עשו עליה רק שתי קטעים בפרק והיא הייתה הדמות בין המרכזיות!!! והמבט של סת כל פעם שהיה רעיון טוב או משהו שהוא התלהב או שמח היה לו תמבט שהיה לו כשטיילור עזרה לו ולסאמר עם הייחסים שלהם ואז הוא תפס לסאמר את שתי היידים ועשה כזה עם העייניים!!!...הוא עשה ככה גם בחתונה שלהם....ולא לדבר על החתונה שלהם זה היה עשרים שניות אבל הקטע הכי מרגש בישבילי בכל הפרק!!! הם היו כל כך יפים ומאושרים!!... רק מה נסגר בסוף עם טיילור וריאן מעניין אותי...הם ביחד או שהם יתחתנו... והתבאסתי שלא הראו את הילדים של סאמר וסת' הייתי מזה שמחה אם היו מראים והיה סת' קטן כמו שהיה בפרק שסאמר ראתה מישהו שדומה לסת' ועזבה את זאק בשדה תעופה!! איזה ילד צנום שנראה קצת הומו חמוד וקטן יש לפרנק וגולי.....ובוליט נראה כאילו הוא הכפיל את עצמו בסיום לימודים של גולי... חבל שלא עשו פרק פלאשבק של כל הקטע עם המוות של מריסה ...זה מזה היה סוגר מעגל!!! קיצר פרק מדהים לסיום הסדרה אני בחיים לא אשכח את הסדרה הזו היא השפיעה לי על החיים בכל כך הרבה מובנים עולות לי דמעות כשאני רק חושבת על זה ...אני יודעת שאני אהיה מבואסת איזה חודש וכל יום אני אחשוב על זה שנגמר ויעלו לי דמעות!!! טוב אני לא יכולה כבר לבכות יותר דש' לכולם וכנראה גם אחרי שנגמר וייגמר בארץ גם הפורום ייגמר אז ביי ביי לכולם ותהנו !!!!

coooooc

New member
4X16.. ../images/Emo58.gif ההודעה האחרונה שלי.

אני מאמין שזה הפעם האחרונה שיצא לי לכתוב בפורום הזה.. שאני איתו כבר משהו כמו 3 שנים... אחרי שהעיפו אותי החזירו אותי.. מה לא... אבל אחרי הכל .. נשארתי נאמן לפורום.. אז זהו.. אחרי 4 עונות.. שאני אפילו לא יודע איך לתאר אותם... אין לי פשוט מילים.. אני לא יתחיל לכתוב על הפרק וכל קטע שהיה שם.. כי אחרי הכל כולנו מסכימים שזה היה סוף מדהים .. וכל אחד התרגש מקטע אחר... אני רק יגיד את זה.. אני יושב בחדר .. רואה את את הפרק ביוטיוב אחרי 4 שעות שאני מחפש באתרים ברוסית את הפרק .. ואז אני קולט.. זהו.. אחרי ה40 דקות האלה.. אין יותר.. אין יותר ראין מרביץ לאיזה ילד עשיר מניופורט.. אין יותר את סת' נדחף באמצע שיחה עם איזה משפט ציני ... אין יותר את סאמר מרביצה לסת' על כל טעות שהוא עושה.. אין יותר כלום.. אין לכם מושג עד כמה הסדרה הזאת השפיעה עלי.. בכל מובן.. כמעט כל דבר שקורה לי ..מזכיר לי אותה.. לא משנה באיזו דרך.. פשוט מזכיר לי... אני לא מאמין שיצא לנו לראות את הקאסט הזה משחק שוב ביחד.. הסיכויים פה לא ממש איתנו.. אבל מה שבטוח .. שאין סיכוי שאני ישכח את הסדרה הזאת.. פשוט אין .. אז אני יסיים עם משפט שאולי בסוף.. יהיה נכון... "כל סוף הוא התחלה חדשה" WELCOME TO THE O.C.. BITCH.....

karin771

New member
כל כך נכון..

אתה לא יודע כמה אני מזדהה איתך....ונקווה שהמשפט נכון....ואולי באחד הימים בעתיד יהיה מישהו חכם שיעשה המשך או סדרה בהשראת הסדרה.... welcome to the o.c bitch......

West Doll

New member
אחלה פרק נהניתי מכל שניה../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

הקטע שהכי אהבתי כמובן היה ה-חתונה של סת' וסאמר
צקחתי כשג'ולי סיימה לימודים
קייטלין ממש מתוקה
ריאן וטיילור, אין בכלל מה לדבר
היו כל הפרק חמודים. נהניתי מהפרק ונהניתי מכל הסדרה, והביאו לה אחלה סוף...רק חבל שזה נגמר
אני מחכה להתמכרות הבאה
[חוץ ממגרש ביתי
]

4ShiRaN

New member
אני לא מאמינה שזה נגמר...ספוילררררר

אחרי ארבע עונות אני פשוט לא מאמינה שזה נגמרררר הייתי בטוחה שתיהיה עוד עונה כל צוות השחקנים שם מדהימים והכימיה ביניהם קשה למצוא דבר כזה בכל סדרה העונה הרביעית הייתה מהממת אני הכי אהבתי אותה וקשה להאמין שזהו אין יותר או סי אהבתי את העריכה של הפרק יצא פשוט פרק מהמםםםםם הלוואי רק שיהיו עוד כמה פרקים שנראה מה קורה עם טיילור וריאן עם סופי עם ג'ולי קייטלין סת וסאמר אחרי החתונה אוףףףףףף לא זה לא יכול להיגמר אני רוצה עוד עונההההההההההההה

BarcaBoy2

New member
כל הקטע של הקפיצה של 6 חודשים..

מהרעידת עדמה היתה מפגרת מאוד..ראיתי עכשיו חצי פרק ושום דבר לא הגיוני בגלל הקפיצה הזאת הפרק מתחיל וגולי פתאום עם בולט ואז היא בהריון גם וואטדה פאק ריאן וטיילר נפרדו מה הולך פה הם לא יכולים פשוט לעשות משו בלי להראות שזה קרה ככה מה קרה שהם נפרדו למה גולי ופראנק נפרדו איפה בכלל פראנק קיצר זה הרס תפרק כל הקפיצה הזאת

West Doll

New member
../images/Emo58.gif מעליי!

נא להקפיד לסמן ולא לכתוב בנושא ההודעה דברים שיכולים להרוס לשאר הצופים שלא ראו...

BarcaBoy2

New member
לא חשבתי שצריך פה..../images/Emo58.gif

כי הראי כל השרשור זה על הפרק וזה הכל ספוילרים חחח.. הסוף אבל נחמד כמו שחשבתי הם עוזבים את ניופורט רק גולי וקייטלין נשארו שם נכון??

West Doll

New member
זה בסדר../images/Emo8.gif

למרות שכל השרשור הוא ספויילר אחד גדול בכל מקרה עדיף לשים, שאח"כ לא יצעקו עליך
וכן, נראה לי שכן

Torn Identity

New member
הסבירו קצת... ../images/Emo58.gif

לפחות לגבי פרנק וג'ולי. היא סיפרה לו שהיא בהריון, הוא לא ידע איך להתמודד עם זה וTOOK OFF ואז שהוא בא להתנצל ורצה להיות שם בשבילה ובשביל התינוק (קיצר, בטח להתחתן איתה גם) הוא ראה שהיא עם בולט שוב...

Johnnit

New member
../images/Emo58.gif סיימו קצת מוקדם לא?

16 פרקים. לא אמורים להיות בסביבות ה-24 בעונה? בכל אופן אני שמחה שלא עשו יותר מארבע עונות כי אז זה סתם היה נמרח. שתי העונות הראשונות היו הכי טובות. השלישית גם אבל קצת חוזרת על עצמה כזה וגם מאוד עצובה עם כל הקטע של מריסה. היא הייתה מסכנה כל העונה ועוד בסוף היא מתה. העונה הרביעית לעומת זו הייתה מאוד שונה. היא הייתה כאילו משהו אחר כזה. היא הייתה יותר כמו קומדיה והיה ממש מצחיק עם טיילור וצ'יי. בסך הכל זו הייתה סידרה מאוד יפה. ואני ראיתי המון סדרות בחיי וזו באמת אחת מיוחדת אפילו שהיא בעצם דומה להרבה אחרות. אני חושבת שהיא מוצלחת בגלל בחירת השחקנים ובגלל המקום עצמו, מחוז אורנג'. זה גם עצוב שהם עזבו את המקום והשאירו את כל הזיכרונות מאחוריהם... אבל יפה באמת סיום יפה. רק היו צרכים להכניס עוד אישה 7 פרקים לפני זה אבל לא נורא. לא נשאר טעם של עוד וזה מה שחשוב.

למעלה