אממ... ../images/Emo58.gif
אני לא כתבתי כאן יותר מידי, אבל אחלוק כמה מחשבות שעלו לי בפרק... הכי הפריע לי האמת זה השני הומואים האלה. @__@ כלומר, מי מתנהג ככה? הם גם היו כל כך לא החלטיים, בטח, הם הכי נחמדים בעולם, כנסי הביתה, טיילי, לכי לשירותים, אבל את סנדי וסת' וריאן הם עוד שניה זורקים מהמפתן. ואח"כ הם שניהם שוכבים להם במיטה, בנוח, השתלטו על הבית, לא חשבו בכלל על להעביר את קירסטן לבית חולים, לוודא שהכל עם התינוק בסדר... לא, כלום... גם לידה בדר"כ כלל זה עסק של זמן, ומהירידת מים והציר הראשון ועד הלידה יש
יאמבה ולא משנה כמה מהר יחסית, היה להם זמן להגיע לבית חולים בטוח. אני יודע, אני נולדתי בפחות מרבע שעה והספיקו להגיע איתי לבית חולים והכל.
ואח"כ גם בכזו לות עם המוכרים להם את הבית... כן, אחלה זה
היה הבית שלהם, אבל עכשיו הוא שלכם. אולי הם גרים כבר שם שנתיים? בית ראשון שקנו ביחד אולי? גם הם הספיקו ליצור שם זיכרונות.. קצת מלוקק מידי וקיטשי כל הקטע הזה לדעתי. ובגדול, כל הפרק קיטש טהור. גם מכושפות למשל סיימו ככה. שלא תבינו לא נכון, נהנתי וזה חביב, אבל זה קיטש.
הכי יחסרו לי סאמר וסת', הזוג הכי מוזר בערך, אבל הם חמודים.
הנוכחות של מריסה חסרה לי, אבל יפה היה הקטע עם התיליון ואני מסכים עם מי שאמר שיש חיבור נהדר גם בין ג'ולי לקייטלין, אבל גם בין ג'ולי לסאמר, לדעתי. ג'ימי ולוק גם חסרו לי, או לא בדיוק חסרו, אבל זה כיף שמחזירים בסוף סידרה כמה שיותר דמויות. יכלו להחזיר גם את האחים הצעירים והמפגרים של לוק.