4X16
הפרק האחרון!

West Doll

New member
זה רק מראה את ההתדרדרות של הסדרה...

מרוב שהיא לא הצליחה אפילו לא קנו עונה שלמה. אלא הסתפקו ב-16 פרקים

ליאוריש

New member
ההתדרדרות של הסדרה מבחינת תוכן

או מבחינת רייטינג את זוכרת שאת מנהלת של פורום האו.סי.... כי אם את מדברת על התדרדרות מבחינת תוכן-זה קצת מעציב שאת המנהלת אם טעיתי והתכוונת רק לרייטינג שהיה נמוך (למרות שהם עברו סדרת נוער אחרת למשל שאני לא מאמין שהיא עדיין נשארת באוויר כי היא פשוט מרדימה עיין מ"ב....) אז בסדר...אני מבין. אני מקווה שטעיתי.

West Doll

New member
ברור שהתכוונתי לרייטינג../images/Emo9.gif

אני מוכנה לראות את הסדרה הזאת שוב ושוב ולא משנה איזה עונה.. אפילו העונות האחרונות שנחשבו ללא כל כך מצליחות..אני נהניתי מכל פרק!

Torn Identity

New member
אממ... ../images/Emo58.gif

אני לא כתבתי כאן יותר מידי, אבל אחלוק כמה מחשבות שעלו לי בפרק... הכי הפריע לי האמת זה השני הומואים האלה. @__@ כלומר, מי מתנהג ככה? הם גם היו כל כך לא החלטיים, בטח, הם הכי נחמדים בעולם, כנסי הביתה, טיילי, לכי לשירותים, אבל את סנדי וסת' וריאן הם עוד שניה זורקים מהמפתן. ואח"כ הם שניהם שוכבים להם במיטה, בנוח, השתלטו על הבית, לא חשבו בכלל על להעביר את קירסטן לבית חולים, לוודא שהכל עם התינוק בסדר... לא, כלום... גם לידה בדר"כ כלל זה עסק של זמן, ומהירידת מים והציר הראשון ועד הלידה יש יאמבה ולא משנה כמה מהר יחסית, היה להם זמן להגיע לבית חולים בטוח. אני יודע, אני נולדתי בפחות מרבע שעה והספיקו להגיע איתי לבית חולים והכל.
ואח"כ גם בכזו לות עם המוכרים להם את הבית... כן, אחלה זה היה הבית שלהם, אבל עכשיו הוא שלכם. אולי הם גרים כבר שם שנתיים? בית ראשון שקנו ביחד אולי? גם הם הספיקו ליצור שם זיכרונות.. קצת מלוקק מידי וקיטשי כל הקטע הזה לדעתי. ובגדול, כל הפרק קיטש טהור. גם מכושפות למשל סיימו ככה. שלא תבינו לא נכון, נהנתי וזה חביב, אבל זה קיטש.
הכי יחסרו לי סאמר וסת', הזוג הכי מוזר בערך, אבל הם חמודים.
הנוכחות של מריסה חסרה לי, אבל יפה היה הקטע עם התיליון ואני מסכים עם מי שאמר שיש חיבור נהדר גם בין ג'ולי לקייטלין, אבל גם בין ג'ולי לסאמר, לדעתי. ג'ימי ולוק גם חסרו לי, או לא בדיוק חסרו, אבל זה כיף שמחזירים בסוף סידרה כמה שיותר דמויות. יכלו להחזיר גם את האחים הצעירים והמפגרים של לוק.

West Doll

New member
כן, מסכימה עם כל הקיטשיות../images/Emo3.gif

אבל תכלס, לא היה להם זמן לעשות משו אחר... בכל זאת, הם סיימו את העונה בפרק 16 ולא 22.. אז הם ניסו לסגור כמה שיותר עניינים מהר וזה יצא הכי לא אמיתי שיש אבל עדיין מהנה לראות שכולם חיים באושר ועושר בסוף

Torn Identity

New member
הם תמיד חיו בעושר. ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אבל אתם יודעים מה הכי הצחיק אותי פתאום? הקשר המשפחתי שנוצר בין ריאן לג'ולי.
כלומר, לריאן יש אח חדש.
והוא הבן של ג'ולי קופר. והיא כמעט הייתה יכולה להיות החמה שלו. קצת הזוי מה שהולך שם.
הכל בגלל שמריסה מתה.

../images/Emo58.gif

ההומו המארגן חתונות שיחק בתפקיד אורח בעונה הראשונה בפרק של הכריסמיכה. הוא היה מלצר כזה והציע לסת' סאמר ואנה משהו לאכול.. חח זה היה מצחיק ראיתי את הפרק הזה בידיוק אחרי...

../images/Emo58.gif טיפה מאכזב.....

זה היה מדהים וכן, זה ייזכר לדורות ~~!! אבל טיפה התאכזבי... ראיתי את שלושת הפרקים האחרונים ברצף, וזה היה מדהים, אבל משהו בפרק האחרון הרגיש לי חסר... אולי כי באמת רציתי שג'ולי תתחתן עם בוליט... פאק הבנאדם מצחיק והוא וקייטלין זה שילוב מנצח... לא ממש אהבתי את פרנק אין לי מושג למה, אהבתי את ההתאכזרויות הקטנות של קייטלין. זה פתאתי שאבא של ראין הוא הבעל של אבא של מריסה, למרות שזאת סגירת מעגל דיי נחמדה. באמת רציתי שהיא תתחתן עם בוליט!! התאכזבתי מהקטע של הבית בברקלי, ומאוד התבאסתי שהבית האגדי של קירסטן וסנדי נהרס ולא יוכל להבנות מחדש... סבבה, הם גדלו שם והכל, אבל הבית קטן, מכוער, ולא מתאים לרמה שלהם ושל הסידרה... הקטע עם ראין וטיילור היה ממש חמוד, זה היה שקוף שטיילור ואמא שלה ישלימו בסוף והקטע עם האקדח היה מצחיק.. (מעניין איך היא פגעה בול במנורה =]). קצת האמנתי שראין עומד למות, אבל בסוף היה טוב... הסוף עם ראין והבית ההרוס היה מרגש ממש, וגם בקטע האחרון בסדרה בכל העונות [עדיין לא נקלט] שראין פונה לילד שהוא רואה אותו כהוא עצמו. לא הבנתי עם מי ג'ולי התחתנה בסוף, עם שניהם? כי בטקס סיום רואים גם את בוליט וגם את פראנק... מצטער עם ערבבתי כאן כמה פרקים אחרונים ==]]

bad attitude

New member
אני לא כל כך יודע מה איתכם

אבל אני מהפרק הראשון מהעונה הראשונה של הסדרה היחסית חדשה אני זוכר שפתאום כולם תהו מה קרה יס מתחילים להביא סדרות מה זה השטויות האלו עכשיו טלנובלות מארה"ב אף אחד לא באמת האמין בזה(הכוונה ספציפית למגרש ביתי ואו סי) וואלה זה היה יום שישי כזה בערב שישבתי עם אמא לראות מה זה החרטא הזה,ומאותו יום ישבנו כל המשפה ימי שישי בשעה 19:15 בדיוק לפני ארוחת שבת וראינו ביחד את הפרקים של האו סי.הפרק היה מסתיים בדיוק בשמונה ואז ארוחת שבת כל שישי,תעונה השניה גם ראיתי יחסית מלא עונה שלישית פרק אחרון הייתי בניו יורק אז דאגתי להשלים כשחזרתי לארץ ואת העונה הרביעית כשפרסמתם פה שיהיה רק 16 פרקים קצת היה קשה לי להאמין שזהו עוד כמה פרקים ותקופה מדהימה תסתיים,אני זוכר איך הייתי מאושר לראות את ריאן ומריסה תמיד יחד לא משנה מה בסוף הם תמיד חזרו להיות יחד,תמיד הזכירו לי את האקסית שלי שתמיד איכשהו אנחנו יחד,ופתאום בפרק האחרון כשהוא נכנס לבית ומראים אותו פעם לעומת היום אתה קולט שכאילו וואו איזה הבדל,איך הוא היה אז ואיפה הוא היום,איך הוא נראה,ומה הוא עבר בדרך ומה עברו כולם,ופתאום הם עוזבים את מחוז אורנג'.את כל מה שהסדרה הייתה בנויה עליה,הכל נגמר,כולם נפרדים לשלום,הבית נהרס וכל הזכרונות איתו ראבק אני בוכה עכשיו כמו תינוק, בקיצור בחיים לא הייתה ולא תהיה סדרה כמו האו סי אני מסיים פה כי אני כבר כולי רטוב מדמעות היה לי כל כך מדהים להעביר 4 עונות,לילות,חורף,קיץ חופשים בלראות את הסדרה זאת הייתה החוויה אחת המדהימות בחיים ולא חשבתי שאי פעם אפשר להתמכר לסדרה ככה או בכלל למשהו וכמו שאומרים לא ממש מעריכים משהו עד שהוא נגמר אז הנה עוד פרק אחד הסתיים בחיים שלי ועוד משהו טוב הלך לו,נקווה שמשהו טוב אחר יגיע במקומו תודה לאנשים פה ש-4 עונות בערך כבר 3 שנים פה לפורום הזה שלפעמים אפילו דאג לקישורים להורדת הפרקים חח אני לא מאמין שאני עוד יחזור לפה כי לא יהיה טעם וגם בטח הפורום ידעך עם הזמן אז שיהיה לכולם בהצלחה בהמשך ואם מישהו בכלל קרא את כל מה שרשמתי שרק יגיב ויגיד קראתי כי זה נורא חשוב לי שאנשים יקראו את מה שכתבתי.זה באמת מכל הלב. לילה טוב ושבוע טוב ובהצלחה לכולם

אני מרגישה אותו דבר

האוסי כמה שהיא קיטשית וסבונית, היא סדרה מאוד ממכרת, אפשר להזדהות כמעט עם כל הדמויות בסדרה. אני אישית תמיד אהבתי מאוד והזדהיתי עם ראיין, אני חושבת שהוא דמות מדהימה שבחיים לא תכתב עוד כמוה (בניגוד לסת' וסאמר שהם לדעתי דמויות סבוניות טיפוסיות). גם אני אהבתי את ראיין ומריסה (למרות שאת ראיין הרבה הרבה יותר) ובשנה האחרונה את ראיין וטיילור.

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifהפרק ../images/Emo7.gif

היה ממש חבל לי שסנדי וקירסטין עזבו את ניופורט
קייטלין מלכה
כמו תמיד מריסה הייתה מאוד חסרה לי...אע"פ שטיילור וריאן חמודים ביחד, אבל זה אף פעם לא יהיה כמו מריסה וריאן בכל אופן. אני אתגעגע ממש לסדרה
אהבתי את הסוף, הוא סגר מעגל...זה שריאן נכנס וראה את עצמו לפני כמה שנים, ואת סת' עם הפלייסטיישן ושהוא ראה את מריסה בפעם הראשונה. זה היה עצוב וחבל לי באופן כללי שהסדרה נגמרת כי היא באמת סדרה טובה

../images/Emo58.gif טיפה באיחור...

אבל יש לי סיבה... הפרק ירד לי כבר לפני שבוע בערך וניסיתי לדחות את זה כמה שיותר עד שאני אהיה מוכנה נפשית לצפייה בפרק האחרון חח.. טוב אז בקיצור אזרתי אומץ וראיתי אותו היום ולפי דעתי היה פשוט מדהים!! נכון שזה היה הכי קיטשי שיכול להיות אבל אם הם לא היו עושים ככה זה היה הורס כי לא נראה לי יכלו למצוא סוף מושלם יותר לסגירת הסדרה (לא יאומן!!). זה היה פשוט גאוני שהם יהיו זוג הומואים וסנדי וקירסטן היו ממש מתוקים. סופי הכי חמודה שיש!! ג'ולי, אם אני מסתכלת לאחור השתנתה כ"כ הרבה ואני ממש אוהבת איך שהיא עכשיו ושמחה בשבילה שהיא הצליחה להמשיך הלאה אחרי המוות של מריסה ולהקים משפחה חדשה וסוף כל סוף עם מישהו שהיא אשכרה אוהבת! סת' וסאמר - פשוט אין מילים. הכי מושלמים וחמודים שיש! שמו בדיוק במינון הנכון קטעים של מריסה. ריאן היה ממש ממש מתוק והוא וטיילור כאלה מצחיקים אבל זה באמת נכון שלא יהיה עוד כמו ריאן ומריסה! אולי טיפה הגזמתי אבל אפשר להגיד שכל הפרק וגם אחריו פשוט בכיתי. פשוט כי נגמר לי פרק מאוד חשוב בחיים. באמת שהאו סי הייתה ותמיד תהיה חלק מהחיים שלי. טוב.. אז אתם בטח חושבים שאני מטורפת אחרי ההודעה הזאת אבל, מצטערת הייתי חייבת לומר את זה ומצטערת אם חפרתי קצת..

STA1

New member
../images/Emo58.gifאיזה פרק!!! ../images/Emo58.gif

ממש באיחור כי לקח לי שנים להוריד!! בקיצור, אני בפורום הזה כבר כמה שנים טובות אבל בכמה חודשים האחרונים לא כתבתי פה כי לא יצא.. מצטער.. פעם בהחלט אחרונה שאני כותב פה.. קודם כל אני אתחיל להגיד שבאסה שFOX החליטו לעשות 16 פרקים ולא יותר מ22 או לפחות 22 כמו בעונות קודמות, ושהעונה הרביעית היא הכי טובה אחרי הראשונה לדעתי..אם לא הכי טובה כי פשוט נהניתי מכל פרק ורק צחקתיי..!!! אז על הפרק עצמו..לא כל כך זוכר מתי ראיתי אותו אבל זה היה לפני זמן מה.. היה פרק נהדר ואני ממש נהניתי ולא ידעתי שזה האחרון אז נהניתי מכל דקה לפני שהוא יסתיים ובהחלט פרק קיטצ'י ומרגש אבל פרק סיום טוב שבהחלט סוגר מעגל לכל המתרחש ב4 שנים האחרונות.. אז אין לי יותר O.C ולא זהות בדויה ולא מכושפות.. רק סמולוויל..יש המלצות להתמכרויות חדשות..ונמלטים מתחיל בטלוויזיה עוד מעט העונה הראשונה אז אל תטרחו להמליץ..יש עוד משהו??

למעלה