7x19

adii1201

New member
../images/Emo58.gif7x19../images/Emo58.gif

שם הפרק: The Lies Ill-Concealed צפייה מהנה

../images/Emo58.gif

מילה אחת: ענקקקקקקקקקקק
:
יואוו לא צחקתי ככה מדספרט כבר מעונה 4!!!! 3 עונות חיכיתי שאני אצחק ככה!
קיבלתי פרק אולד סקול! כל המרכיבים היו שם - מסתבר שבאש הדועכת באח של דספרט, נותרו עוד כמה ניצוצות וכולנו יודעים שניצוץ מגיע לשיא שלו ממש לפני שהוא נופל
אז בואו נהנה מזה כמה שאפשר
נתחיל!!! ברי-גבי ללא ספקק העלילה הכי מוצלחת של העונה! כן כן!! יו הרד מי! זה היה משעשע, מותח לפרקים, גאוני לעתים ואול אין אול - שווה את זה!
הדיאלוג עם קרלוס וגבי היה תענוג צרוף של פנינים: קרלוס: אז מי הכין אותה?" גבי: "איי אמממ.. מייד איט!"
קרלוס: "את האשה שהזמנת צ'ייניס פוד פור קריסמס והכנת פיינאפל אפסייד דאון קייק
רק השם של העוגה נשמע מסובך ייט אלואון מייק איט! אני ישר קלטתי שברי בסוף תגיד לגבי איך להכין דרך הבלוטו'ת ופחדתי שזה לא יקרה וזה בסוף קרה!! ואייי הייתי מאושררר!! און אה סייד נואוט אני חייב להגיד שלהעמיד את אשתך במצב של לבחור בינך לבין החברה הכי טובה שלה זה משהו שהוא בלתי אפשרי לביצוע.. אבל קרלוס למעשה הוכיח למי גבי נאמנה יותר ויש לנו מבחן נוסף בזוגיות של קרלוס וגבי. בהתחלה זה היה מבחן על רקע כלכלי, אחרי זה בריאותי ועכשיו נאמנותי.. לינטום לינט מהממת כהרגלה וכמו מנחת אירוויזיונים החליפה שמלה כל סצינה
זה היה דבילי בעיקר, עם חלקים משעשעים קצרים, אבל איך שהיא עלתה לבמה ישר איי וואז לייק: וכן! אפחד לא יודע שזאת לא היא!!"-D וכשהיא התחילה את הנאום ו"חשפה" שזאת לא היא, אמרתי לעצמי שהכותבים של צ'רי סיימו שנה א בכתיבה אפטר אול
רנה הזאת - היא הסייב אוף דה דיי!! כל כך נמאס לי מהעליות ומורדות של לינט (סורי עדי!!) שלינט תמיד תמיד חייבת להיות בצד השולט והחזק שקובע את החוקים שכניסתה של רנה לסצינה הזאת פשוט הוציאה ממנה את המיטב! סוזן החלומות על פול פשוט גרמו לי להקיא.... להקיאא!!!!! איך כל השנים ציירו לנו את פול כדמות מרשעת, במיוחד עם כל ההפגנות והכל ועכשיו מראים לנו פול מסכן ובודד שקבר שתי רעיות שחי כו זומבי.. וכל זה כמובן נועד לתת לנו הצופים לפתח סוג של אמפתיה כלפיו - לקראת הריגתו מן הסתם בסיזן פינאלי! פלישיה וואי לא ייאמן שיש צמח מדבר מסדרה! בקלאסקי כמובן
אהבתי מאוד שהכניסו אותה לעלילה הראשית. היה נראה לי לא אמין שקרן לא ידעה שבת' היא הבת של פלישיה! כאילו מה היא לא חיה בליין??? לא מדברת עם השכנות?? מעניין מאוד!!!! זה היה דפוק ברמות! איך פלישיה בונה סביבה מבצר
זה פשוט קורע מה שכן הפריע לי בפרק הזה, היתה העריכה! המעבר בין הנושאים היה ממש מעצבן! פתאום סוזןן פתאום גבי פתאום פה פתאום שם.. לא היתה זרימה! לא היה מעבר חלק כמו שצריך..

snavgm

New member
../images/Emo264.gif../images/Emo58.gifאחלה פרק- סוף סוף! מיני חפירה

מיני חפירה:
לינט עשתה לי את הפרק!הייתה ענקית! היה מעצבן ולא מובן מה פתאום נהייתה עקרת-בית-א-לה-שמטה..משחקת כינור שני וקטן לטום- יענו איש עסקים מוכשר (מתי זה בדיוק קרה???!!!) הסצינה שלה במטוס עם הלובסטר ממש עיצבנה אותי- שלינט בתפקיד בזוי של האישה הקטנה..
אבל- אז הגיע כל הקטעים בכנס- וכל המסרים הפמניסטים- תענוג!!
וכמו שנאמר-זאת הלינט THAT WE ALL KNOW AND LOVE !! היא הייתה ענקית בכנס-
| כמה צחקתי
- בקטע שמזמינים אותה לעלות לבמה לנאום!
ענק! לינט-
גבי וברי- טוב כקוריוז זה התחיל טוב ואף משעשע- יענו בדמוי פלירטוט. ברי הייתה סקסית לאלללה וממש מקסימה בפיתויים וברמיזות לרומן..
אבל אח"כ זה כבר היה קצת TOO MUCH כל הקטע עם העוגת אננס היה סלפסטיק ירוד וטיפשי בעיני.
קארלוס והאיסור הזה- די טפשי. בכלל לא מובן לי איך הוא לא רוצה לתבוע את אנדרו. או את ברי. במקום נקמה אמיתית- סתם "ברוגז"? לא נראה לי אמין.
והקטע בסוף שהיא עוברת לגור עם הבנות...
למה הבנות לא נשארות עם קארלוס? כאילו שהוא היה נותן לה לקחת את הבנות.. סתם עלילה טפשית נוספת לגרומ מתחים עם ברי..
סוזן ופול- דווקא מעניין לאן לוקחיםאת זה.. אם כי אני מסכימה איתך נילס..קטעי הסקס עם פול היו דוחים..
מנסים לעשות לנו מניפולציה (כמו עם אורסון הקלפטומן שהשניאו אותו עלינו..) כאן מנסים לעשות אמפטיה מחודשת לפול.. מעניין למה?
ולסיום- מקלסקי ופלישיה- טוב זאת עלילה חדשה ודדוקא מסקרנת. הטוויסט עם מקלסקי שתמיד כיף לראות אותה. ופלישיה מפחידה ולא צפויה כתמיד- אני דווקא סקרנית לאן לוקחים את זה.
פלישיה..
ALL IN ALL פרק אחלה!!

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

הללויהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיו כמה נהנתי מהפרק הזה
גבי וברי
לינט
אוי כמה שאני צחקתי
ופלישיה
סוזן
אוי מיי גאד רציתי להקיא את נשמתי
וטום
נשבעת ביקר לי שאם הוא היה לידי הוא היה חוטף ממני שתי סטירות!!!! אבל כל זאת ועוד בחפירה
שאל וי?
פול סוזן ומייק- יש לי משהו אחד בלבד להגיד על הכל- איכס איכס איכס
אני לא מבינה את העניין הזה עם מארק צ'רי. באמת שלא. כל פעם מחדש הוא נותן לסוזן את העלילות הדביליות האלה שאין בהן כלום, עושה מזה האישיו של הפרק ואומר הנה, תהנו. זה לא מעניין, אנחנו לא נהנים, בטח לא כשסוזן ערומה ועושה סקס עם פול! פול!!!!
מייק אומנם טמבל גמור אבל לפחות יש קצת נוף! פול
איכס!!!!!!!! זה כל כך בזבוז של זמן מסך! וזה לייק מארק רוצה שנשנא את סוזן
ואיכ כל כך לא אמין מה שמייק אמר לסוזן, יאללה
פלישיה ומקלאסקי- הו איזה שילוב גאוני
אני חולה על שתיהן
הערה קטנה לגבי הסיפור ואז אני אמשיך להלל אותן: מה זה הניסיון להוציא מהבוידעם סוד של מקלאסקי? זה היה נראה נואש מדי, מטופש מדי ובעיקר מנסה להכניס עניין הרבה יותר מדי. לא עבד, מצטערת. וחזרה להילולים! פלישיה בסצנה מהעבר עם הקרייזי לוק על הפרצוף שלה, אוי מיי גאד האישה הזו גאונית! ומקלאסקי עם ההערות שלה והפרצופים שלה, היא צריכה להיות ליצן
היא פשוט מדהימה!!!! והשיחה ביניהן, איך פלישיה הזו וואי! בחיי היא גרמה לי להאמין לסיפור שלה!
אהבתי מאוד, למרות שלא קניתי את מה שמארק ניסה למכור. זה נעשה מצוין, זה היה שילוב מעולה בין שתי הדמויות ואהבתי את זה ממש! עוד מזה והכל יהיה טוב
אגב, ממתי מקלאסקי הפכה להיות הבייביסיטר של השכונה?
חשבתי שהיא רק הבייביסיטר של לינט
ברי וגבי- קודם כל אני חייבת לציין שקרלוס המשיך לעצבן אותי. בסוף הפרק שהוא העמיד את גבי במבחן הוא קצת צדק (למרות שמאיפה הוא שלף את זה עכשיו
?) אבל הוא מלכתחילה לא היה צריך להטיל את הוטו הזה! סליחה, אתה אבא שלה? אמא שלה? אתה שולט בה?! מה זה השטויות האלה?! אם הוא רוצה לכעוס על ברי, יאללה לך על זה. אתה יכול לגשת לגבי ולהגיד לה שמפריע לך שהיא נפגשת עם ברי, שאתה רוצה שהן יפסיקו להיפגש בגלל מה שקרה. לבקש, לא לצוות! היא לא עבד ואני שמחה ממש שהיא עמדה על שלה ולא נתנה לו להחליט בשבילה. באיזשהו מקום אני גם שמחה שהיא לא בחרה בקרלוס, כי היא אמרה לו בתכלס שהיא לא מוכנה לבחור במישהו שמציב לה גבולות ושמעמיד אותה במצב שבו היא צריכה לבחור בין אחת החברות הכי טובות שלה לבעלה. הבחירה כאן אומנם הייתה צריכה להיות ברורה, אבל עצם העובדה שברי לא העמידה אותה במצב הזה, זה מה שנותן לה נקודות זכות. אוי כל הקטעים שלהן ביחד אבל היו אדירים ברמות שאי אפשר לתאר
גבי עם העוגה
זה רק תפוחים ועוגה הפוכה
אוי זה היה אדיר
וואי ואיך היא ניסתה לפתות אותו עם סקס
והעוגה שנשפכה לה יווו
ואיך היא אמרה לו בסוף אם רק אמון היה כל כך קל כאילו שהיא לא הפכה את העוגה וקיבלה איכסה
אוי כמה שאני צחקתי אלוהים
והשיחה שלהן בבית של לינט
וואי זה פשוט היה אדיר, אני מסכימה עם בן, לגמרי דספרט אולד סקול
נהנתי ממש, הם עשו את זה נהדר!
ברי כמובן הולכת לאכול אותה עכשיו על זה שהיא הסכימה שגבי תישאר איתה
ואני מסכימה עם עדי שאמרה שממש כאילו שקרלוס ייתן לה לקחת ככה את הבנות
לינטום- אמרתי קודם, ונחזור לזה עכשיו. אוי מיי גאד כמה שהטום הזה עיצבן לי את החיים בפרק הזה
היה לו משפט אחד. אחד! והוא הרתיח לי את הפיוזים! המשפט שהוא אומר לה שהוא תמך בה לאורך כל הקריירה שלה כשהוא היה מאחור והיא לא מסוגלת לעשות את זה בשבילו. אלוהים אדירים הוא דרש סטירה ואגרוף ובעיטה וכל מה שאתם רוצים
הוא בחיים, אבל בחיים!!!!!!! לא תמך בה בקריירה שלה! היא נמצאת איפה שהיא נמצאת היום בגלל שהוא לא תמך בה! היא עזבה כדי לגדל את הילדים, בעונה 2 כשהיא חזרה טום פתאום ניסה להידחף לה לשם ואז עיצבן אותו שהיא הבוסית שלו! בעונה 3 היא ויתרה על הקריירה שלה בשביל הפיצרייה הכושלת שלו! בעונה 5 היא כבר סופסוף חזרה לעבודה והוא שוב התחיל עם הקיטורים שלו שהוא מסכן ומשעמם לו והוא רק מחכה שהיא תחזור הביתה והוא גם רוצה לחזור לעבודה, ואז אוי לא הוא לא מוצא עבודה! ואז היא בהריון והוא מיד לוקח את המקום שלה כאילו כלום, והיא לא חוזרת לעבודה, והנה, איפה טום היום? ובזכות מי?! אם לינט הייתה חוזרת לעבוד אצל קרלוס, זה היה התפקיד שלה. היא הייתה הסי אף או של החברה הזו! ואם היא לא הייתה דוחפת אותו מלכתחילה לקחת את התפקיד הוא היה נשאר אותו למך שהוא היה תמיד (כן אני כועסת
) אז יש לה את כל הזכויות שבעולם לסרב להיות הפלוס וואן שלו!!!! אני לא אומרת, היא הביכה אותו והכל, תכעס. היא התנצלה, תסתום את הפה ותסלח לה
כאילו שהוא מושלם, הוא לא עושה לה פאדיחות
וואי ושמתם לב שכולן חוץ מלי היו נשים?! מה זה החרא הזה?!?! איזה מסר שוביניסיטי משווע אלוהים ישמור! אהבתי מאוד מאוד מאוד את כל מה שלינט אמרה, כל הפמיניסיטיות נשפכת ממנה כיאה לאישה אמיתית וגאה! זה היה נכון, והיא צדקה בכל מה שהיא אמרה. המג בטלר הזו או איך שלא קראו לה, הייתה צריכה לחטוף את המרגריטה של לינט בפרצוף רייט דן אנד דר! לפי מה שנראה האישה לא התחתנה, אין לה ילדים אז שתסתום את הפה! וטום הוא זה שהתחתן עם מישהי שהייתה הרבה יותר מצליחה ממנו. זה שכרגע דרך כוכבו, לא הופך אותה לאישה הקטנה
אוי ללינט אם היא תסכים להיכנע לחרא הזה, זה עיצבן אותי ממש!!!! הכתיבה של לינט הייתה מעולה הפרק הזה ופליסיטי כרגיל הצליחה להעביר את הקומדיה ואת הדרמה בצורה הטוב

adii1201

New member
../images/Emo58.gifמה אתה חותך../images/Emo69.gif

הטובה ביותר
החלפת השמלות הרגה אותי
ואיזה כוסית היא
ואיך שהיא עלתה לבמה אוי מיי גאד כמה שאני צחקתי
שיו זה היה פשוט אדיר
בכלל כל מילה שיצאה ללינט מהפה הפרק הזה הייתה מעולה
גואו לינט
רנה צדקה במה שהיא אמרה ללינט, אבל אין שום סיבה בעולם שלינט תסכים לזה. זה שאחרות מוכנות לקבל את זה (כמו הסתומה ההיא שאמרה שהיא מרגישה כאילו היא ביפן
) זה נורא נחמד וטוב ויפה, אבל לינט מעולם לא הייתה ומעולם לא תהיה האישה הקטנה. היא אשת קריירה, עם הרבה מאוד שכל, שלא תסכים לקבל את זה. ומצוין! כל הכבוד!!!!
נקודות לשיפור-
בחייכם, תפסיקו להפשיט את סוזן
ותפסיקו להפשיט את פול
ותפסיקו להפשיט את שניהם באותה סצנה ביחד
פליז, יש לי לב חלש
עוד פלישיה ומקלאסקי ביחד
עוד גבי של פעם עם ברי
אני לא כל כך רוצה שגבי וקרלוס ייפרדו
זה רק אני או שפייג' של לינטום ממש אבל ממש מכוערת?
אם טום לא ירגיע אני אכה אותו
אני בעד שלינט תמצא עבודה בתור CFO באיזו חברה מתחרה ותראה לטום מאיפה משתין הדג
אוי שמישהו כבר ימצא לרנה גבר, היא נואשת
עוד פרקים כמו הפרק הזה. דפינטלי
טוב, הלכתי למקלחת
גוד דיי

snavgm

New member
לגמרי- עם כל מילה שכתבת על לינטום!!../images/Emo140.gif

לגמרי איתך לגבי- טום
ולינט.!
וגם- הנואשות של רנה לגבר..
פייג'
המכוערת..
פלישיה
ומקלסלקי..
וסוזן ו..פול! איחס ענק

adii1201

New member
הם לא יכולים פור וואנס להביא ללינט וטום

ילד יפה??!?! הם שניהם כאלה חתיכים, אלוהים אדירים, זה לא אמין בעליל
וואי וטום מעצבן אותי את לא מאמינה כמה, לא עבר לי

עדי, יש לי שאלה ../images/Emo58.gif

למה הכל צריך להיות או לינט או טום? טום מעצבן ובכיין וייללן, אבל זה לרגע לא מוריד מזה שלינט דרכה עליו לאורך השנים. טום גם מכיר בכך שהיא תומכת בו, ובאמת יש פעמים שהיא תומכת בו (הפיצריה למשל). ללינט יש את תפקיד ה"אישה הקטנה" כבר שנים! היא לא אשת קריירה!!! די להתייחס אליה ככזו! זה שהיא משלה את עצמה שהיא כן, זה קצת עצוב, אבל מובן. היא בבית, מגדלת את הילדים, לא עובדת (חוץ מהיומיים וחצי אצל קרלוס והשעה ורבע בחברה ההיא), עושה הכל בשביל בעלה ובני משפחתה. האם זה שטום בתפקיד מצליח וחשוב אומר שזה בא על חשבון לינט? כן, מבחינת הזמן שהם יבלו יחד, אבל לא מבחינת זה שהיא האישה הקטנה! זה שלינט הופכת כל סיטואציה לכזו שצריכה להיות סביבה, זו בעיה שלה! אז לא נתנו לה להיכנס להרצאה, בו-הו!!! לא נתנו לה להיכנס לא כי היא אישה (היא בכלל שמה לב שהיא בסמינר עסקי מסדרת פרחים עם גבר שהוא הומו??), אלא כי היא לא קשורה לעולם העסקי! נקודה! גם כשההורים שלי מצטרפים אחד לשני לנסיעות עבודה הם לא נכנסים לסמינרים המקצועיים. גם אני כשאני יכולה לנסוע איתם, לא מצטרפת. כי אסור לי. ולא כי אני "אישה קטנה" או "ילדה קטנה", אלא כי זה מקצועי, כי יש מספר מקומות מוגבל וכי יש דברים שהם לא רוצים שאפילו בני משפחה ישמעו, ככה זה!! וזה מעולה בעיניי, כי הסמינרים האלה הם מקום של עובדים, לא של בני המשפחה שלהם! זה שמצרפים בני משפחה כצ'ופר זה נחמד, אבל בכלל בכלל לא קשור למהות המקצועית! לינט יכולה גם להישאר בבית ולשחק קלפים, היא יכולה לחזור לעבוד, היא יכולה לעשות הרבה דברים - אבל מה שהיא עשתה? אין לו כל הצדקה, והוא אנוכי והוא מגעיל!!! אז אני מבינה שאת אוטומטית תמיד בצד של לינט כי את אוהבת את השחקנית, אבל אני חושבת שהדמות שלה יוצאת מכל פרופורציה כבר. ולא, זה לא מצחיק לקחת בגדים למישהי שיש לה עסק ושהיא קורעת את עצמה בעבודה כדי שאת תוכלי, כמו ילדה קטנה, להראות לכולם מה זה! ותיכף גם לדעתי היא תתחיל להתלונן על זה שטום לא מקדיש לה זמן. וכולם פה בטח יגידו "טום החרא הזה! בכיין! מפגר!" - אבל היא דחפה אותו לעבודה כזו. היא רצתה שיהיה לו כוח וכסף, אז מה היא רוצה? שהחברה שהוא עובד בה תתנהל בהתאם ללו"ז שלה? היא חכמה מספיק בשביל לדעת איך העולם העסקי מתנהל...

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

אני לא תמיד בצד של לינט או בצד של טום
אני בדר"כ בצד של שניהם ביחד
בכל מקרה, אני אמרתי מלכתחילה שהיא תתחרט על זה שהיא דחפה אותו לעבודה הזו אבל זו בעיה שלה. ואני גם חושבת שהיא הולכת להגיד לו שהוא לא מקדיש לה זה, אבל בעיה שלה. אני אגיד את זה גם אם זה ייקרה. אני אבל לא מסכימה איתך עם כל מה שכתבת. נתחיל מזה שלינט תמיד אבל תמיד תמכה בטום. הם תמיד היו מאוד תחרותיים שניהם, אבל לטס פייס איט, הוא תמיד מצליח איכשהו לגרום לה להרגיש רע על זה שהיא חוזרת לעבודה והוא גורם לה תמיד בדרכים כאלה ואחרות להפסיק את העבודה שלה. זה התחיל עם ההריון של התאומים וזה נמשך. לינט היא כן אשת קריירה במהות שלה, באופי שלה. היא תמיד הייתה כזו והיא תמיד תישאר כזו. היא אמנם עקרת בית למופת, אבל זה לא מבחירה מוחלטת וגמורה שזה מה שהיא רוצה, זו הייתה כפייה של טום (סוג של) שנמשכת הרבה מאוד זמן. מה שהרגיז אותי כאן זה לא שהוא כעס עליה. הוא היה צריך לכעוס עליה, היא הייתה לא בסדר כי היא באמת הביכה אותו. זה שאני מסכימה עם התגובה שלה זה משהו אחר, אבל אפשר היה לעשות את זה בצורה לפחות שלא תציג אותו באור שלילי. אז שוב, אין בעיה שהוא כועס. מה שמרגיז אותי זה שהוא ברוב חוצפתו עומד שם ואומר לה שמצח נחושה שהוא תמך בה לאורך כל הזמן שהיא רצתה לעבוד וזה פשוט לא נכון. הוא מעולם לא תמך בה, הוא מעולם לא רצה שהיא תחזור לעבוד ותמיד היה לו מה להגיד. אז הוא לא באמת יכול לבוא ולצפות לקבל ממנה את אותה התמיכה שהוא לא נתן לה! לעניין ההרצאה שלא נתנו לה להיכנס, זו לא הייתה הרצאה בנוסח עיסקי הקשור למטרות עבודה. זו הייתה הרצאה של סופר שכתב ספר עיסקי שיכול לעניין גם אדם מן השורה שלא עוסק בזה. ההתמרמרות של לינט הייתה על זה שאם עושים סמינר שכזה, שהוא לא יום עיון אלא נטו צ'ופר לעובדים, למה אתם מזמינים את בני הזוג אם הם מימלא הולכים לשתול פרחים?! ואגב, מה שעיצבן אותי כאן גם היה שכולן חוץ מלי שהוא הומו היו נשים, וזה רמז עבה מאוד לעובדה שהגברים כביכול שולטים בשוק העיסקי. לינט כעסה, ובצדק, על זה שאמרו לה נטו (והמג באטלר הזו גם אמרה לה את זה בפרצוף) את לא שווה מספיק בשביל להיות חלק מאיתנו. וזה פשוט היה מרגיז בכל צורה אפשרית לדעתי. שוב, היא אמנם לקחה לזאתי את כל מה שהזכרת וכו', אבל זה נעשה בשביל הקומדיה (ואת לא יכולה להגיד שזה לא היה מצחיק
), אבל אחרי איך שהיא דיברה אליה, סורי זה הגיע לה. יש ללינט הרבה מאוד הישגים בזכות עצמה שאין להם כל קשר לבעלה, והיחס הזה שהיא שם רק כעציץ, כמשהו שתלוי לטום על היד, סורי זה מרגיז. זה מרגיז אותי וזה מרגיז אותה וזה מצוין. הכוונה ל"אישה הקטנה" זה לא שהיא נשארת בבית ולא עובדת. זה שאשכרה עשו ממנה האישה הקטנה, זו ששותקת, שלבושה יפה, שנמצאת ליד בעלה בשביל שהוא ייראה יותר טוב. גבי הייתה ככה תקופה ואז פיתחה רומן, רנה הודתה שגם היא הייתה ככה והנישואים שלה נגמרו בגירושין. אני לא מסכימה עם הגישה הזו שגבר שנהיה עשיר ויש לו כוח ומשרה מוצלחת פתאום צריך להפוך את אשתו לצמח שהוא לוקח איתו. לא מקובל עליי זה הכל... אני גם לא חושבת שהיא כועסת על העובדה שהוא מרוויח ויש לו כסף. היא כועסת על מה שזה עושה לו, כי טום של לפני העבודה הזו בחיים לא היה מסכים לדבר כזה. ומהספוילרים שקראתי, אני כנראה גם צודקת, כי הוא ממשיך להדרדר.

../images/Emo58.gif

נכון, בעצם באמת אמרת את זה על העבודה החדשה של טום... שכחתי :) בנוגע ללינט כאשת קריירה - טום הכניס אותה להריון ללא ידיעתה? בכוח? האם לינט אשת הקריירה המפולפלת אינה מכירה אמצעי מניעה מהם? האם הגברת לא יכלה להתקין התקן תוך רחמי? לקחת גלולות? לגלות קצת אחריות על הרחם שלה אם היא כל-כך רוצה לעבוד? או לשקול אומנת או עזרה אחרת אם היא מעוניינת בהרבה ילדים פלוס עבודה? אנשים עושים את זה במציאות. יש להם ילדים וקריירה... לומר שהוא כפה עליה לא לעבוד דרך ההיריון עם התאומים זה באמת מוזר מאוד מאוד בעיניי... וגם לא נכון... בעניין טום העקר בית בזמן שלינט עובדת - אני מבינה אותו. גם אני לא הייתי רוצה לשבת בבית בזמן שבעלי עובד... למה שהוא ירגיש שונה ממני? ועובדה שהוא כן ישב עם הילדים בבית תקופה... ולטעמי טום כן תמך בה בזמן שהיא חזרה לעבוד, אם אני זוכרת נכון. אם לא - אז המשפט הזה שלו בהחלט לא במקום. ההרצאה הייתה חלק מכנס עסקי, מה הבעיה פה? אם היא רוצה ללכת לראות אותו מרצה, שתלך להרצאה שלו שפתוחה לקהל הרחב. והציגו את מג באטלר כאחלה אשת קריירה... והיו עוד הרבה נשים אחרות בקהל בזמן ההרצאה... ובנוסף: נכון, לינט לא שווה כלום מבחינה עסקית. אז את המושב שלה עדיף לתת לאדם בעולם העסקי. ללינט אין כל-כך הישגים עכשוויים בעולם העסקי... אולי יש לה כבנאדם, אבל זהו... וחוץ מזה, רושם הוא עניין חשוב. אז כן, פעם בשנה אפשר לעשות קצת מינגלינג כדי שהבן-זוג ייראה טוב. וזה עובד לשני הצדדים, לא רק מצד האישה!!! לכנס עסקי מביאים גם בני-זוג כי זה כיף, כי זה מנוחה, כי זה סופ"ש נחמד וכי הם יכולים לבלות ביחד. אז יש הפרדה בין עסקים לכיף? אז יש! זה חלק מהעבודה. טום לא היה מסכים למה? לזה שבמשך יומיים ורבע אישתו לא תידחף להרצאות עסקיות?

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

תראי אני מאוד מאוד מאוד (תוסיפי עוד כמה, אין לי כוח להקלידXD) אוהבת את פליסיטי הופמן. אבל א' אני קודם אוהבת את לינט (כלומר, בגלל שאני אוהבת את לינט התחלתי לאהוב את פליסיטי) וב' אני מבקרת גם אותה לפעמים. כל מה שהיה עם גבי וקרלוס בעונה 6- הגיע לה ואמרתי את זה בלי להתבייש! (אני שוב אומרת שקרלוס היה קצת מרושע לטעמי אבל זה הגיע לה כי היא הייתה לא בסדר). באופן כללי יש הרבה מקרים שאני חושבת שהיא לא בסדר. אז אני מאוד אוהבת את לינט כדמות וכאישה, אבל גם אני יודעת להודות כשהיא לא בסדר
ואני אפילו יודעת לתת לסוזן קצת קרדיט כשהיא כן
לעניין ההריון- טום לא הכניס את לינט להריון בכוח, לא התכוונתי שהוא כפה את זה עליה. התכוונתי שהוא כפה עליה את זה שהוא רצה שהיא תישאר בבית. הוא מעולם לא הציע לה נני והוא בחיים לא אמר לה שהוא יישאר בבית והיא תלך לעבוד. הוא פשוט הציב לה עובדה שהיא נשארת בבית. אני לא אומרת, היא יכלה להילחם בזה והכל, אבל בתכלס בסופו של דבר הוא חסם אותה. ופתאום בעונה 2 כשלינט חוזרת לעבוד וטום נשאר בבית ומחליט שהוא גם רוצה הוא אומר לה שהם יכולים לקחת נני. פתאום זה בסדר?! אני גם לא חושבת שטום צריך להישאר בבית. זו אחת הביקורות הכי גדולה שלי על הסדרה- למה זה תמיד חייב להיות או שהוא עובד או שהיא עובדת, אנחנו חיים בעולם מודרני, קחו נני ותצאו לעבוד שניכם. ההורים שלי עבדו (ועדיין עובדים ב"ה) שניהם כשאנחנו היינו תינוקות! מה שאני אומרת זה שאם טום אומר לה שהיא צריכה להישאר בבית ובסוף הם מחליפים תפקידים, הוא קצת נמצא בעמדה שאין לו זכות דיבור. לעניין אם הוא תמך בה או לא, הוא ממש לא. כל פעם שהיא רצתה לחזור הוא היה או אומר לה בסדר או מתחיל עם הקונצים שלו ובסוף היא הייתה חוזרת ואיכשהו הוא תמיד היה דופק לה את זה! בעונה 2 זה היה שהוא נכנס לחברה שלה גם, בעונה 3 עם הפיצרייה והיא עזבה שם, בעונה 5 הוא אמר לה שהוא לא חושב שהיא צריכה לחזור כי היא צריכה להישאר בבית ולטפל בו ובילדים ואח"כ כשהיא כבר כן חוזרת הוא מתחיל להתבכיין על זה שהוא לבד בבית כל היום. גם בעונה 6 היא עבדה אצל קרלוס ואחרי כל הקטע עם המטוס וכו' הוא אומר לקרלוס שהיא לא תרצה לחזור. הוא פשוט מאוד בא ולקח לה את המקום. אז מפרגן הוא לא היה מעולם, וזה מה שהרתיח אותי. לו הוא היה מפרגן, הייתי מבינה את הטענה שהוא אמר לה. אבל בסופו של דבר, אני מצטערת, המקום שבו הוא נמצא עכשיו זה רק בזכות (או בגלל תלוי איך תסתכלי על זה
) לינט וזו היא שהייתה צריכה לשבת בכיסא הזה.. לעניין ההרצאה, הכנס היה כנס לאנשי עסקים, הטייטל שלו לא היה יום אוריינטציה בנושא עסקים. זה בונוס, צ'ופר שנותנים לעובדים. ואני מניחה שאותו מרצה כנראה לא מרצה לקהל הרחב. מג באטלר הוצגה כסטריאוטיפ של נשות העסקים- אני מניחה שהיא לא נשואה כי בעלה לא היה שם, ולכן כנראה שגם אין לה ילדים (זה בגדר השערות אבל) וגם אם היא נשואה והכל, אז בתכלס בסופו של דבר אמנם היו הרבה נשים בקהל, אבל אני מזכירה לך שבפלוס וואן היה רק גבר אחד, והוא היה הומו אז כך שבמערכת היחסים שלו עם בוב גם הוא נחשב האישה (אין פה אמירה סטריאוטיפית! לי הוא באמת האישה במערכת היחסים בין בוב ללי
). לעניין ההישגים של לינט הרי שזה לא נכון. אם היו שם בוסים קודמים שלה, כולם מכירים אותה מהעולם העיסקי. היא לא איזה נואובאדי שצצה משומקום... רושם עניין חשוב, אבל לא במחיר הזה, ולינט צודקת. טום יכול לעשות רושם גם בלי אשתו! והם לא בילו יחד, זו אחת הבעיות
שהפרידו אותם כל הסמינר הזה! אז כבר היית משאיר אותה בבית וזהו! וטום לא היה מסכים שיתייחסו ללינט ככה, ולו הוא לא היה יכול לעשות כלום, הוא לא היה כל כך כועס עליה על שהיא ניסתה לעשות.

../images/Emo58.gif

לדעתי אף פעם לא היה להם כסף לאומנת ובגלל זה אחד מהם היה צריך להישאר בבית. טום לא צריך להציע אומנת, לינט רוצה לעבוד? שתשכור אומנת. היא לא איזו אישה נשלטת וחסרת עמוד שדרה, לא? ומה זה עובדה? אחרי שהיא נכנסה להריונות היא לא חזרה לעבוד. טום לא השאיר אותה בכוח וציווה עליה לא לעבוד... הוא המשיך לעבוד... וזהו. מה, הוא אמור להתפטר גם? היא לא חזרה לעבוד. אני ממש לא חושבת שטום נמצא שם בזכות או בגלל לינט. אומנם היא דחפה אותו אבל הוא לגמרי מקצועי ובעל כשרונות משל עצמו... אחרת הוא לא היה בתפקיד. לינט ממש לא עושה את העבודה בשבילו. את יודעת מה, יכול להיות באמת שהוא לא מפרגן ולא פירגן וזה מאוד פסול ומכעיס ואני מסכימה איתך ביותר - אבל היא תמיד יכלה לחזור לעבוד. ואם אין כסף לאומנת - חוסכים קצת עד שיש. ואם חשוב לה לעבוד לא מבצעים התאבדות כלכלית בדמות הפיצריה, לא משנה כמה זה החלום שלו. היא מעולם לא אמרה אבל החלום שלי זה לפתח קריירה, אז בוא נשקיע את הכסף באומנת... ההישגים והבוסים הקודמים לא מעניינים אף אחד. אי אפשר להחליט שרק בני זוג שפעם היו בתחום העסקים יהיו בהרצאה... זה לא עובד ככה. וזה שאת משערת שלמג אין בעל ומשפחה... אני דווקא לא חושבת ככה. ומקווה שזה לא ככה! ובעניין הכנס - אמרת בעצמך - הכנס הוא לאנשי עסקים. זה תמיד נחמד כשבן הזוג שלך נמצא אם זה מתאפשר. אבל לבן-זוג ברור שזה כנס לאנשי עסקים. אף אחד לא אומר שהם סוג ב', רק אומרים שהם לא מעולם העסקים. זהו. לא צריך דרמה. וגם מה זו התמימות הזו? ברור שחשוב לעשות רושם בכנסים כאלה, ליצור קשרים, לפתח חברויות, למה לא? למה זה פסול? הפרידו אותם בהרצאות... זה הכל. ואיך הוא התייחס אליה? אמר לה שהיא לא מיוחדת משאר בני הזוג ולא יכולה להיכנס להרצאה שמיועדת רק לאנשי עסקים? באמת, שיתבייש.

adii1201

New member
טום כל הזמן אמר לה שהיא לא צריכה../images/Emo58.gif

אומנת. עד שהיא התמכרה לכדורי ADD של הבן שלה ואז הוא הסכים
לא, אבל הוא לא יכול, וזה לא פייר לדרוש ממנה שתישאר בבית.. לא, הוא אמנם הגיע לזה בכוחות עצמו, אבל תמיד לינט הוצגה כזו שהייתה יותר טובה ממנו בתחום, והוא מודה בזה מספר פעמים גם. היא דחפה אותו לזה, ואני בטוחה שאם היא זו שהייתה בתפקיד היא הייתה מקבלת את ההצעה הרבה יותר מהר... זה העניין שאיכשהו זה תמיד טורפד. בין על ידי טום באופן ישיר ובין על ידי טום באופן עקיף (הכוונה לזה שהוא שוב הכניס אותה להריון
ואני רציתי לעשות ביג לייק על ההתקן התוך רחמי שהצעת באחת ההודעות הקודמות
) והיה להם מספיק כסף לאומנת. לא כל הזמן, אבל היו תקופות, עובדה שבעונה 2 הייתה להם אומנת ומקלאסקי הייתה הבייביסיטר שלהם הרבה מאוד זמן. וזה העניין אבל שאם היא לא הייתה מסכימה לפיצרייה אז טום היה אומר שהיא לא תומכת בו, זה וישס סירקל, בגלל זה בדיוק אני כל כך כועסת
לא אני חושבת שכל בני הזוג שזה מעניין אותם צריכים להיות רשאים לשבת בהרצאה! אף אחד לא אמר שזה פסול, אבל אמרתי את זה כבר קודם, לא על חשבונה. היא לא מוכנה, ובצדק, להיות הפלוס וואן שלו. היא לא עציץ ואני ממש נגד העניין הזה. כנס לאנשי עסקים או לא, אם הזמנתם את בני הזוג אל תפרידו אותם מהשאר. אם אתם מדברים על דברים שקשורים לאותה עבודה שאתם עושים בסדר, אבל כשאתם מביאים סופר שבא להרצות על ספר שהוא כתב, זה פשוט מגעיל ההפרדה הזו. אני לא אומרת שהם בהכרח אומרים בצורה מובהקת שהיא שווה פחות. אבל הם כן מרמזים על זה לכל הפחות. (אוי נזכרתי באורסון שאומר לברי you're saying I'm worthless והיא עונה לו no, I'm saying you're worth... less
) לא הוא צעק עליה ואמר לה שהיא לא תומכת בו

../images/Emo58.gif

מה זה משנה מה הוא אומר? אם לינט הסכימה לא לקחת אומנת ולא לעבוד, והיא הסכימה, אז היא צריכה ללמוד לחיות עם ההחלטה שלה. שוב, היא לא חסרת כוח והיא לא מסכנה - היא "לובשת המכנסיים" בבית. יש בני זוג שמצפים מהאישה לגדל את הילדים. זה דברים שלרוב מדברים עליהם לפני הנישואים. אני בטוחה שלינט לא גילתה ביום בהיר אחד בעל שתלטן שאוסר עליה לעבוד... זה הרי ממש לא המצב... להפך. והיא נכנסה להריון לא כי טום "הכניס אותה", אלא כי היא לא שמעה כנראה על אמצעי מניעה... ואני לא אומרת שזה רק אחריות האישה, אבל אם את לא רוצה יותר ילדים - תקשרי חצוצרות וחלאס. וכמו שכבר הספקתי להכיר את טום מאיך שהוא הוצג בסדרה, הוא היה מתפשר על זה. הרי אפשר ששניהם יעבדו, יעשו קצת כסף ואז אולי הוא יפתח את הפיצריה שלו... אני בכלל לא מסכימה שבני זוג צריכים לשבת בהרצאה. אני מאמינה מאוד בזה שכשיש כנסים עסקיים, הם לעובדים. לפעמים יש הרצאות פתוחות לכולם. ככה זה וככה אני מכירה גם מחיי האישיים. זה עובד, זה בסדר, זה לא פוגע באף אחד חוץ מלינט המיוחדת. בשורה התחתונה - ללינט יש בעיה כשלא הכל סובב סביבה. היא אשכרה לא התביישה להכניס "בורקה" לכל העסק. מגוחך היה להקשיב לנאום הדבילי וחסר ההיגיון שלה בזמן ההתעסקות עם הפרחים. יש גם דרך לעשות דברים. לא נוח לך עם הכנס? אין בעיה. תפני למארגנים בצורה מקובלת. היא לא THE FIRST LADY שמייד יבצעו את כל רצונותיה. הרי ברור שאי אפשר לפתור הכל תוך שנייה רק כי ללינט מתחשק. ושוב, אני בכלל לא מבינה למה הם עשו כזה טררם סביב הכנס? ההורים שלי היו באלפי כנסים, וגם אני, ובחיים לא הרגשתי פחותת ערך או מושפלת בגלל שלא נכנסתי להרצאה שמיודעת מלכתחילה לבעלי מקצועות מסוימים.

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

זה משנה, היא לא חיה לבד, היא חיה במערכת יחסים, צריכים לכבד בקשות ורצונות אחד של השני לכאן ולכאן. אני לא חושבת שהוא אסר עליה, אבל אני מניחה שלא סתם מארק צ'רי דואג להחזיר אותנו אחורה לזה שלינט בבית בגלל שטום ביקש שהיא תהיה... יש לי רק משהו אחד להגיד לך על עניין ההריון- AMEN!!!!!!!!! אני אמרתי את זה כבר מזמן!!!!! אגב, היא קשרה חצוצורת כבר
ב"ה! אני יודעת להגיד לך שכשמזמינים את אבא שלי לכנס עסקי והוא מוזמן עם בת הזוג, אמא שלי נכנסת לכל הדברים ביחד איתו. יש להם כל מיני פרסומי מאזנים, דברים אישיים של העבודה, ואז בני הזוג פשוט לא מוזמנים, וזה לא מתאים וזה בסדר. אבל בהרצאות ואירועים שמוגדרים לבני הזוג יחד עם העובדים, זה דבילי לחלוטין לא להכניס אותם. אני לא מסכימה עם שום דבר ממה שכתבת בפיסקה האחרונה.

../images/Emo58.gif ../images/Emo9.gif

ברור שהוא לא אסר עליה! כל מי שראה אפילו חצי פרק של הסדרה יכול לומר בבירור שטום ממש לא אוסר על לינט כלום... ואם הוא ביקש והיא הסכימה, זו הפשרה שהיא לקחה על עצמה. אם לא טוב לה איתה - הפתרון הוא למצוא דרך אחרת. ואם היא מתפשרת ולא מרוצה וממורמרת לנצח - אז זו דרך מאוד מאוד לא נכונה להתמודדות ובכלל, לניהול חיי זוגיות ומשפחה. כמו שאמרתי, יש הרצאות שפתוחות גם לבני הזוג. ויש הרצאות שלא. יש גם פעילויות שפתוחות רק לבעלי מקצוע כי הם נועדו לשם גיבוש או פיתוח מקצועי. את לא מסכימה עם זה שיש דרך תרבותית ונאותה להתמודד עם סיטואציות בחיים, ולא הכל צריך להיות דרמטי וילדותי?

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

כן, אבל אנחנו לא באמת יודעות מה היה שם. הרי אם זה היה כמו שאת מציגה את זה, שהיא התפשרה, כנראה שלינט לא הייתה כועסת על זה עד כדי כך גם היום. בטוח הרי שיש פה משהו מעבר. בכל מקרה, כמו שאמרתי, טום עשה הרבה מעבר לסתם לבקש. בעונה 6 הוא אמר לקרלוס מפורשות שלינט לא מתכוונת לחזור. זה טירפוד של התוכניות שלה! עם זה אני מסכימה, אבל אז זה לא היה מצחיק

../images/Emo58.gif

רגע, והיא באמת לא התכוונה לחזור או שהוא סתם אמר? אני לא זוכרת כבר

למעלה