../images/Emo58.gif
הללויהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיו כמה נהנתי מהפרק הזה
גבי וברי
לינט
אוי כמה שאני צחקתי
ופלישיה
סוזן
אוי מיי גאד רציתי להקיא את נשמתי
וטום
נשבעת ביקר לי שאם הוא היה לידי הוא היה חוטף ממני שתי סטירות!!!! אבל כל זאת ועוד בחפירה
שאל וי?
פול סוזן ומייק- יש לי משהו אחד בלבד להגיד על הכל- איכס איכס איכס
אני לא מבינה את העניין הזה עם מארק צ'רי. באמת שלא. כל פעם מחדש הוא נותן לסוזן את העלילות הדביליות האלה שאין בהן כלום, עושה מזה האישיו של הפרק ואומר הנה, תהנו. זה לא מעניין, אנחנו לא נהנים, בטח לא כשסוזן ערומה ועושה סקס עם פול! פול!!!!
מייק אומנם טמבל גמור אבל לפחות יש קצת נוף! פול
איכס!!!!!!!! זה כל כך בזבוז של זמן מסך! וזה לייק מארק רוצה שנשנא את סוזן
ואיכ כל כך לא אמין מה שמייק אמר לסוזן, יאללה
פלישיה ומקלאסקי- הו איזה שילוב גאוני
אני חולה על שתיהן
הערה קטנה לגבי הסיפור ואז אני אמשיך להלל אותן: מה זה הניסיון להוציא מהבוידעם סוד של מקלאסקי? זה היה נראה נואש מדי, מטופש מדי ובעיקר מנסה להכניס עניין הרבה יותר מדי. לא עבד, מצטערת. וחזרה להילולים! פלישיה בסצנה מהעבר עם הקרייזי לוק על הפרצוף שלה, אוי מיי גאד האישה הזו גאונית! ומקלאסקי עם ההערות שלה והפרצופים שלה, היא צריכה להיות ליצן
היא פשוט מדהימה!!!! והשיחה ביניהן, איך פלישיה הזו וואי! בחיי היא גרמה לי להאמין לסיפור שלה!
אהבתי מאוד, למרות שלא קניתי את מה שמארק ניסה למכור. זה נעשה מצוין, זה היה שילוב מעולה בין שתי הדמויות ואהבתי את זה ממש! עוד מזה והכל יהיה טוב
אגב, ממתי מקלאסקי הפכה להיות הבייביסיטר של השכונה?
חשבתי שהיא רק הבייביסיטר של לינט
ברי וגבי- קודם כל אני חייבת לציין שקרלוס המשיך לעצבן אותי. בסוף הפרק שהוא העמיד את גבי במבחן הוא קצת צדק (למרות שמאיפה הוא שלף את זה עכשיו
?) אבל הוא מלכתחילה לא היה צריך להטיל את הוטו הזה! סליחה, אתה אבא שלה? אמא שלה? אתה שולט בה?! מה זה השטויות האלה?! אם הוא רוצה לכעוס על ברי, יאללה לך על זה. אתה יכול לגשת לגבי ולהגיד לה שמפריע לך שהיא נפגשת עם ברי, שאתה רוצה שהן יפסיקו להיפגש בגלל מה שקרה. לבקש, לא לצוות! היא לא עבד ואני שמחה ממש שהיא עמדה על שלה ולא נתנה לו להחליט בשבילה. באיזשהו מקום אני גם שמחה שהיא לא בחרה בקרלוס, כי היא אמרה לו בתכלס שהיא לא מוכנה לבחור במישהו שמציב לה גבולות ושמעמיד אותה במצב שבו היא צריכה לבחור בין אחת החברות הכי טובות שלה לבעלה. הבחירה כאן אומנם הייתה צריכה להיות ברורה, אבל עצם העובדה שברי לא העמידה אותה במצב הזה, זה מה שנותן לה נקודות זכות. אוי כל הקטעים שלהן ביחד אבל היו אדירים ברמות שאי אפשר לתאר
גבי עם העוגה
זה רק תפוחים ועוגה הפוכה
אוי זה היה אדיר
וואי ואיך היא ניסתה לפתות אותו עם סקס
והעוגה שנשפכה לה יווו
ואיך היא אמרה לו בסוף אם רק אמון היה כל כך קל כאילו שהיא לא הפכה את העוגה וקיבלה איכסה
אוי כמה שאני צחקתי אלוהים
והשיחה שלהן בבית של לינט
וואי זה פשוט היה אדיר, אני מסכימה עם בן, לגמרי דספרט אולד סקול
נהנתי ממש, הם עשו את זה נהדר!
ברי כמובן הולכת לאכול אותה עכשיו על זה שהיא הסכימה שגבי תישאר איתה
ואני מסכימה עם עדי שאמרה שממש כאילו שקרלוס ייתן לה לקחת ככה את הבנות
לינטום- אמרתי קודם, ונחזור לזה עכשיו. אוי מיי גאד כמה שהטום הזה עיצבן לי את החיים בפרק הזה
היה לו משפט אחד. אחד! והוא הרתיח לי את הפיוזים! המשפט שהוא אומר לה שהוא תמך בה לאורך כל הקריירה שלה כשהוא היה מאחור והיא לא מסוגלת לעשות את זה בשבילו. אלוהים אדירים הוא דרש סטירה ואגרוף ובעיטה וכל מה שאתם רוצים
הוא בחיים, אבל בחיים!!!!!!! לא תמך בה בקריירה שלה! היא נמצאת איפה שהיא נמצאת היום בגלל שהוא לא תמך בה! היא עזבה כדי לגדל את הילדים, בעונה 2 כשהיא חזרה טום פתאום ניסה להידחף לה לשם ואז עיצבן אותו שהיא הבוסית שלו! בעונה 3 היא ויתרה על הקריירה שלה בשביל הפיצרייה הכושלת שלו! בעונה 5 היא כבר סופסוף חזרה לעבודה והוא שוב התחיל עם הקיטורים שלו שהוא מסכן ומשעמם לו והוא רק מחכה שהיא תחזור הביתה והוא גם רוצה לחזור לעבודה, ואז אוי לא הוא לא מוצא עבודה! ואז היא בהריון והוא מיד לוקח את המקום שלה כאילו כלום, והיא לא חוזרת לעבודה, והנה, איפה טום היום? ובזכות מי?! אם לינט הייתה חוזרת לעבוד אצל קרלוס, זה היה התפקיד שלה. היא הייתה הסי אף או של החברה הזו! ואם היא לא הייתה דוחפת אותו מלכתחילה לקחת את התפקיד הוא היה נשאר אותו למך שהוא היה תמיד (כן אני כועסת
) אז יש לה את כל הזכויות שבעולם לסרב להיות הפלוס וואן שלו!!!! אני לא אומרת, היא הביכה אותו והכל, תכעס. היא התנצלה, תסתום את הפה ותסלח לה
כאילו שהוא מושלם, הוא לא עושה לה פאדיחות
וואי ושמתם לב שכולן חוץ מלי היו נשים?! מה זה החרא הזה?!?! איזה מסר שוביניסיטי משווע אלוהים ישמור! אהבתי מאוד מאוד מאוד את כל מה שלינט אמרה, כל הפמיניסיטיות נשפכת ממנה כיאה לאישה אמיתית וגאה! זה היה נכון, והיא צדקה בכל מה שהיא אמרה. המג בטלר הזו או איך שלא קראו לה, הייתה צריכה לחטוף את המרגריטה של לינט בפרצוף רייט דן אנד דר! לפי מה שנראה האישה לא התחתנה, אין לה ילדים אז שתסתום את הפה! וטום הוא זה שהתחתן עם מישהי שהייתה הרבה יותר מצליחה ממנו. זה שכרגע דרך כוכבו, לא הופך אותה לאישה הקטנה
אוי ללינט אם היא תסכים להיכנע לחרא הזה, זה עיצבן אותי ממש!!!! הכתיבה של לינט הייתה מעולה הפרק הזה ופליסיטי כרגיל הצליחה להעביר את הקומדיה ואת הדרמה בצורה הטוב