7x19

adii1201

New member
טוב רגע זה כבר לא ספוילר../images/Emo6.gif

היא התכוונה ועוד איך. הוא אמר לקרלוס שהיא לא חוזרת ואז כשהיא התעמתה איתו על זה הוא אמר לה שזה בגלל שהם איבדו כבר תינוק אחד ושהוא חשב שהיא תרצה להישאר עם זאתי בבית. ואז היא התעצבנה עליו ואמרה לו שהוא מכיר אותה מספיק טוב בשביל לדעת שהיא שונאת את התפקיד של סטיי אט הום מאם *הולכת לנבור ביוטיוב כדי למצוא לך את הקטע* אוף אין
אם יש לך את הפרקים במחשב או משהו זה פרק 12 בעונה 6.

adii1201

New member
אוח נהיה לי קשה עם כל הראנטינג על טום

הזה
אני ממש אוהבת אותו ואני ממש אוהבת אותם כזוג (לרוב
)

אררג, איך שכחתי את זה? אכן חצוף ../images/Emo4.gif

אבל כמובן שזה עדיין לא מצדיק או מוריד מהכעס שלי על מה שהיה בפרק

../images/Emo58.gif

ברי וגבי: מביך!! מביך!! הדיבור שלהן, ההתנהגות, מה זה הדבר הזה? זה אמור היה להיות מצחיק אני מניחה, אבל זה פשוט יצא גרוע. קרלוס: הקטע עם העוגה? באמת? באמת??????? ומה זה המשחק הזה בין לבחור חברים לבין בן-זוג? למרות שספציפית במקרה הזה לקרלוס יש סיבה טובה... אני לא יודעת איך הוא וגבי ישקמו את היחסים שלהם עכשיו. אני בחיים לא הייתי סולחת למישהי כמו גבי... לינט: תסתמי את הפה שלך כבר חתיכת בכיינית!!! מה הלאה? תכעסי על זה שאף אחד לא נותן לך להיכנס לחדר המלחמה בבית הלבן? את רוצה קריירה? תדאגי לשים קונדום או התקן תוך רחמי או לקחת אומנת! והקטע המגוחך הזה עם מג באטלר? די כבר, די די די! סוזן: נכנס לקטגוריית המביך, ובענק. אין לי מה לומר פשוט... ומה את מנסה לעזור לאדם שרצח מישהי, ניסה לנקום בכולם ועוד ועוד? מייק: אומנם מעצבן, אבל הגיוני. חבל שיש לו כזו אישה מפגרת. רנה: היא הייתה חסרה לי בפרק הזה!! פלישה: וואו וואו, מלכה לגמרי. פשוט מעולה! מעניין לאן זה יתפתח.

אני סובלת מחלק מהדברים

כמו נגיד מלינט, ובפרק הזה גם מגבי וברי. זה לא אומר שצריך להפסיק לראות... גם בהאוס יש דמויות שאני בכלל לא אוהבת, זה לא פוגם בחוויה הכללית. לדעתי, בכל אופן.

../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

וואייי כל כך התחשק לי לצחוק שוב אז ראיתי עוד פעם כל הסצינות עם הפיינאפל אפסייד דאון קייק
תודו תודו שזה היה קורע!!!

forglemmigej

New member
../images/Emo58.gif

הערב נהנתי מאד מאד, מוכרחה לציין שהפרקים האחרונים מעולים ביותר, כאילו מישו שמע שמה את הטענות שלנו ועשו שיפוץ ממש רציני. הקטע עם הדרישה של קרלוס שגבי תתנתק לגמרי מברי היה טוב מאד, אם היא לא מסוגלת להבין את הכאב שלו אז שבאמת תעזוב וזהו השאלה היא איך היא תוכל לעשות את מסעי הקניות בלעדיו
כשהיא עם ברי והם מנסות לתחמן את קרלוס גם היה מצוין. גברת מקרלסקי ופלישיה היה עשר לגמרי. קודם כל אני רוצה לציין שקרן נראית מעולה, יש לה משקפיים חדשים, עשתה תספורת חדשה ורזתה מאד הן שתיהן גונבות את ההצגה כל פעם . רק כל הסחטנות הזו שקרן ראתה הכל נראתה מגוחכת לגמרי. לינט המלכה בכנס סופסוף מראים שפלאס אחד (או ברוב המקרים אחת) זה פשוט מס שפתיים לכל מיני מנהלי על שכאילו מתיחסים לאשה הקטנה ולוקחים אותה ליום כיף מזכיר לי שעבדתי פעם באיזה מקום ותמיד פעם בשנה עשו לנו יום האשה עם איזה מאפרת או ספא או ביקור בחנות תכשיטים כאילו שזה הדבר היחידי שמענין נשים
סוזי עם פול היה נפלא ומרגש אפילו מחיתי דמעה קשה לי להאמין שהוא נהפך לפודל פתאום ויכול להיות שמייק צודק ואסור לסמוך עליו אבל מי יודע אני סקפטית באירופה.. גבי וקרלוס בסוף היה די צפוי היא פשוט ילדה קטנה ומפונקת ולא מבינה שמשפחה שמים בראש. אול אין אול מעולה ביותר.

למעלה