../images/Emo58.gifנו אני בפעם האחרונה כנראה
כנראה זה כי אם לינט וטום יחזרו אז אני אחזור ואם לא אז אני אחזור בפינאלה
הרשו לי להתחיל בזה שתודה לאל שהיו לי 5 שניות בערך של אושר בפרק הזה. וכן אני מדברת על ה-5 שניות אחרי הפריביוסלי און דספרט האוסוויבז שהראו את לינט וטום של פעם או למעשה את לינט וטום של עכשיו בלי כל הבולשיט שמאכילים אותנו. ועל זה אני צריכה לחיות פרק שלם
אז לאלו מכם שעדיין תוהים למה אני מפסיקה לראות- זו בדיוק הסיבה. לשבת ולראות את סוזן ערומה 3/4 פרק זה וואן טינג. לעשות את זה ולסבול בסצנות של לינטום זה כבר התעללות
סוזן- פאקינג פאקינג פאקינג כמה מטומטמת את יכולה להיות!!!!!!! אלוהים עדי שעניתי למיילים בכל הסצנות שלה! פאק היא סתומה ומפגרת ומעצבנת ואיכסה עם הגוף שלה והכיעור שלה! גאאאאדדדדדד אני לא סובלת את הדמות הזו|קיר||קיר||קיר| כן כן היא גורמת לי לרצות לדפוק את הראש בקיר! קודם כל ההתנהגות הילדותית שלה בשיעור שהיא לא הפסיקה לצחוק מהגברבר הערום. גאד, כולה זין! גט אובר איט!!!!!!!!!!!!!! ראתה את של מייק, ראתה את של טום, ראתה את של איאן ושל קארל. בטח היו עוד כמה שהסכימו לחלוק את זה איתה. אז מה?! מה?! אז הוא עומד ערום מולך, ג'יזס גט אה גריפ!
ואז שהיא מופיעה ערומה, פאק היא פשוט איבדה את זה לגמרי, היא פשוט סתומה שאין דברים כאלה. זה מה שיש לי להגיד. הדבר היחידי, וזה באמת היה יחידי כי כל העלילה בכלל מטומטמת, היה המורה שלה שלא מפסיק לרדת עליה וחזק. כפרעליו
הוא החבר הכי טוב שלי
ברי- אוח זאתי עם הגילט שלה. הכומר הזה איתנו כבר 8 עונות אתם יודעים?
מעניין אם מארק יעיז להרוג אותו עכשיו, בכל זאת כומר
למה תמיד הוא יודע להגיע בזמנים כאלה למה
הוא הרג אותי עם האת עדיין בחיים
ואז עם העוגיות
מעולה
אבל תכלס? עוד עלילת פילר. ואני לא אוהבת את זה שבן נראה מעוניין בברי. הוא אמור להיות עם רנה. אני רוצה שהוא יהיה עם רנה. במיוחד כי אם הוא יהיה עם ברי כל הסקס אפיל שמגיע עם המראה שלו והמבטא שלו פשוט יילכו לעזעאזל כשיהרסו אותו
כן, זה היה נחמד שברי ככה עמדה ונאמה ובלה בלה בלה, אבל נו די זה כמו שטיי אמר על הפרק הקודם שגבי רבה על חנייה, אז ברי רבה על אוכל. תפסיקו
גבי- מה הם רצו להגיד? שבסופו של דבר קרלוס יהיה אלכוהוליסט? בשביל זה אנחנו מסתובבים סביב העלילה של ה-PTA הזו כבר 3 פרקים? באמת? הם לא יכלו למצוא דרך אחרת לעשות את זה? גבי לא הייתה מצחיקה, היא לא הייתה מעניינת ואני ממש מאוכזבת מהמשחק של אווה בסצנה האחרונה עם קרלוס. היא יכולה יותר עם כל הכבוד. מצד שני, אולי זה הכתיבה. הכל פה היה כל כך לקוי וניסו להוציא אותה סתומה, והיא ממש לא. ואני לא אוהבת את זה. וזה מעצבן אותי וחבל. אני גם לא מבינה את כל האדישות שלה למה שקרלוס אומר לה. כן היא אגואיסטית אבל לא עד כדי כך. עוד הקצנה של דמויות, זה כנראה הפייבוריט החדש של העונה. בקיצור, כבר ראינו עלילה של אלכוהוליסטית, כבר מיצינו את גבי הזו של עונה 1 וכבר ממש מיצינו את הניסיון להגיע לעלילה מסוימת דרך עלילות חוזרות ונשנות וממוחזרות שנגררות על פני הרבה יותר מדי פרקים. נקסט.
רנה- אוי אם היא לא הייתה אדירה בהתחלה ומעצבנת אח"כ! היא הרגה אותי עם הפורנו
ואז שהיא לקחה את לינט לבר
אוי היציאה על זה שהממתק שהיא מחפשת צריך להיות עם נאטס
אבל אז איזו כלבה מה היא עוזבת אותה ככה! גם אם היא מסכימה איתה לפחות שתישאר. ביצ'
אבל אני עדיין אוהבת אותה
לינט- לייר לייר פנס און פייר זה כל מה שיש לי להגיד על טום!!!!!!! חתיכת@#%%$^%$^#$#$%#$^#$^&%#*^*#% קודם היציאה שלו על זה שהוא לא יוצא עם ג'יין
יא רייט. אח"כ לינט אומרת שהוא לוקח אותה לשיי נו?!?!?! חתיכת$*%&*%^^$%&%*%^%$^$&*% זה המסעדה של ימי הנישואים שלכם יא מניאק
ואז כשהיא שואלת אותו אם הוא לא עושה סקס "נואו. נוט יט" לא אין הוא דורש מכות#%^$^&$#$^$&&%^%$% איך הוא יכול להגיד ללינט שהוא רוצה לתקן את זה, שהוא רוצה לחזור אחד לשנייה ובאותה נשימה לתכנן כבר את הפליידייט הבא שלו במיטה עם ג'יין?! ועוד יותר מזה, הוא אומר לה שהם לא גרמו אחד לשני אושר כבר הרבה זמן, אז מה אם תצא ולא תמצא מישהי שתגרום לך אושר תחזור ללינט שגם לא גורמת לך אושר?! כן, זה נורא חכם. זה נורא הגיוני. &%*$%^#$^*%^*^T%#&$# גאד ואז ההערה של לינט שהיא לא יכולה לחכות שהחבר החדש שלה יעשה את מה שהיא לא נותנת לטום לעשות#$&$^&$%^#$^#$^ בא לי להרוג מישהו. זה כל מה שיש לי להגיד. הדבר הבא שהציל את המצב היה סקוט
איזה שווה
ואיזה חמוד הוא!!!
עם כל היציאות שלו על הגייז, הוא הרג אותי
כל הלוזרים האחרים בפאב
אבל סקוט
איזה כיף שלינט תמיד מקבלת את כל החתיכים
השיחה שלהם בהתחלה הייתה כיפית ברמות
הניסיון שלהם להבין מה עושים אח"כ היה אקוורד אבל חמוד
לינט עם המשפט על הסקיני ג'ינס
כפרעליה
ואיך היא התנפלה עליו ג'יזס
טוב שהם לא אכלו אחד את השני! וכן כן אולי אני בהתחלה נהנתי אבל כל כך שמחתי שהיא הפסיקה את זה! העצב הזה בעיניים שלה כשהיא הבינה שהיא לא מוכנה לזה, כשהיא אמרה לו שהוא בחור נחמד והוא גורם לה לצחוק, כשזה בעצם מה שהיא אמרה לרנה שהיא מצאה בטום, אבל הוא לא טום, גאד ההבנה הזו בשקט בשקט בלי שהמילים נאמרו- זו הסיבה שאני מפסיקה. כי לפחות שהפרידה הזו הייתה הוגנת, תנו גם ללינט את הצ'אנס להמשיך הלאה. אבל עכשיו פתאום לינט מוצגת כתלותית, כזו שרוצה את טום ולא ההיפך. וזה כל כך לא ככה. אז היו לי 5 שניות של אושר בתחילת הפרק שנהרסו מכל החרא הזה. סקוט היה חמוד, וגם ריק היה חמוד, אבל לינט שייכת לטום כמו שטום שייך ללינט ואני שונאת כל דבר אחר! וזהו. אז טום שקרן ומניאק ואני מסרבת להמשיך להשתמש בשמות גנאי כי אני אוהבת אותו ממש!
נקודה לשיפור כדי שאני אמשיך לראות:
לינט וטום ביחד שוב. זהו. חברים, שתהיה לכם המשך צפייה נעימה. או שנתראה בפינאלה או שאולי קודם, מי יודע!