8x05

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif לגבי גבי וקרלוס

אני לא חושבת שהכוונה היא להפוך אותו לאלכוהוליסט. ממש לא, וזה מה שאהבתי בסיפור שלה בפרק הזה. כל הרעיון היה שגבי עסוקה בניסיונות להציג תדמית מושלמת - היפה, העשירה, עם הבעל המושלם והחיים הנהדרים. היא כל כך עסוקה בזה שהיא כבר שיכנעה את עצמה שהכל בסדר בחיים שלה. היא הייתה צריכה את קרלוס השיכור מול הנשים האחרות כדי לחטוף סטירה. הבעיה היחידה היא שבסדרה הזו הדמויות נראות בסוף כל פרק כאילו הן לומדות לקח ובפרק הבא הן מתנהגות בדיוק אותו הדבר. אז אני בספק אם נראה בפרק הבא גבי שמתמודדת עם הכאב של קרלוס ועם הבעיות שיש לה בחיים. אבל בפרק הזה, זה היה מאוד חזק. כשהוא הגיע שיכור ראו את המבוכה על הפנים שלה, מבוכה של אישה שברגע אחד מרסקים את כל התדמית שהיא עמלה קשות כדי להשיג. ומילא שהאחרות הבינו את זה, מה שהיה חזק זה שהיא עצמה הבינה כמה היא חיה בסרט.

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif אני לא מסכימה

זה שהוא שתה פעם אחת לא הופך אותו לאלכוהוליסט. הוא לא מצא עם מי לדבר - מייק לא רוצה שהוא ייפגש עם סוזן, גבי הייתה עסוקה בלשחק "חיים מושלמים" מול האימהות האחרות. יש לנו מספיק אלכוהוליסטים בסדרה (ברי ואנדרו), אני לא רואה אותם מתעסקים עם זה שוב. קרלוס שתה כי לא היתה לו תמיכה/הקשבה מאף אחד. זה לא הופך אותו לאלכוהוליסט.

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

זה שהוא אמר לגבי שהוא שותה והוא לא רוצה להפוך את זה להרגל והלך לשתות כשמייק סילק אותו, זה מה שהופך אותו לאלכוהוליסט....

Itay Simons

New member
פרק סביר ../images/Emo58.gif

רנה
וכל מילה מיותרת! ברי- מה זה השטויות האלה עם הביסק בבית תמחוי, גיב מי אה ברייק
לינט- טום אידיוט, זה כבר הבנתי. אבל לינט? מי ישמע, אתם פרודים, מצאת בחור חתיך, לעבודה!!! מה את מתקפלת
גבי-
אהבתי את העלילה שלה בפרק הזה.
עדי, את בטח תשמחי לשמוע שאיזה 2 דק' אני מנסה להבין את מי שכחתי
אז: סוזן- בפרק הקודם היא התחילה להימאס עליי, היום היא נמאסה עליי. וזהו

forglemmigej

New member
../images/Emo58.gif מה עושה וטרינר עם חיה גוססת

פשוט מרדים אותה. זה לדעתי מה שצריך לעשות עם הסדרה המופלאה היתה נהדרת בשלוש-ארבע העונות הראשונות ובעונה הזו פשוט לא . אז ככה מה שאני חושבת שקורה הוא שמיסטר צ'רי רוצה פשוט לקרוע לגזרים את כל הדמויות. ברי כבר לבד ואיפה דניאל נעלמה פתאום מחילים איזה סטוריליין ומשאירים על השיש כמו גלידה ישנה שנמסה לגמרי. לינט וטום נפרדו ובדרך לעצמאות מדינית למה הם נפרדו בכלל לא זוכרת שהיה פיצוץ נוראי בינהם בעונה הקודמת אולי בגלל שזה כל כך שטוח לא זוכרים כלום. ןמי בכלל הולך לדייטים בבארים ולהכנס עם גבר שרק פגשת לדירה שלו כשאת מכריזה שאת אמא לחמישה ילדים זה ממש לא קורה היום אלא אם לא אכפת לך שיחתכו אותך לחתיכות. כל הקטע היה מאולץ ולא עובר מסך. גבי וקרלוס היה מכמיר לב ביותר לדעתי מגיע לשחקן שמשחק את קרלוס פרס אמי הוא פשוט מדהים. גם הם בדרך לפירוק הבלתי נמנע כי גבי לא רואה איש ממטר ובאיזה מקום היא צריכה קריאת השכמה. סוזי השתפרה מאד חבל שרואים את היכולות שלה רק לקראת הורדת הסדרה. וכל קטע העירום היה כל כך אמריקאי בסדרה אירופאית מראים עירום פרונט בלי שום בעיות מזל שלא עשו BEEP
מי זה הצייר הזה מאד מוכר לי השחקן. רנה דמות מיותרת הפעם אותה בטוח לא נזכור. אול אין אול זה כבר תפילת השכבהוחבל.

../images/Emo127.gif../images/Emo58.gif

הפרק הזה היה גרוע ברמות מטורפות... אני ממש לא יודע מה אנשים מצאו פה מצחיק או מעניין או עמוק או וואטאבר... אני אפילו לא מתכוון לכתוב ריוויו..
מה שניסו להעביר עם גבי לדעתי בכלל לא עבר. זה היה ילדותי ברמות מפגרות של גן ילדים!! כמו ילדה של נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה עם לשון בחוץ. מזעזע!! אני לא חושב שהיתה עלילה יותר תת רמה מזאת שגבי קיבלה הפרק. ברי.. כה שקוף שהיא "משחקת תפקיד" הישר לידיו של מר נדלניסט ממולח. צ'רי והכותבים שלו חושבים שהצופים שלהם בני 12. לינט.. וואט כן איי סי.. אי מבין עכשיו את עדי לגמרי. זה כל כך לא מתאים ולא אופייני לדמות של לינט!! אין מצב שבחיים הייתי מאמין שלינט תתנשק עם בחור אחר. ראיתם מה קרה עם ריק.. ההתייסרות הרגה אותה. מעניין שמה שראינו הפרק היה שיא הקלילות בשבילה. לא אמין בעיני ואפילו מבזה! הגיע הזמן שהסדרה הזאת תיגמר!! לא מבין למה עשו עונה 8 אם היא נראית ככה. אם יודעים שעונה מסויימת היא האחרונה, צריך להביא את הסדרה לשיא של כל השיאים!!! שכל פרק יהיה הדבר הכי טוב שראינו. הכל פשוט פילרים משעממים. מסוזן כמעט נרדמתי מהשעמום והדביליות!!!!!

CharmedRulez

New member
לייק לשניכם.

העלילה של סוזן הייתה כלכך מודעת לעצמה, שהם אפילו הכניסו לה שורה שאומרת "זה הקטע שאתה אומר לי שאני היחידה עם פוטנציאל..."... העלילה נגמרה 10 דקות לפני סיום הפרק כי בבירור לא היה שם בשר. מספיק. ברי - עלילה טיפשית וצפויה קילומטרים מראש. לינט... הכי סתם. הכי פתטי לבכות בבית של מישהו שהרגע הכרת אחרי שהתנפלת עליו בעצמך. גבי... תת רמה זה לגמרי הביטוי המתאים.

למעלה