ANTM עונה 11 - פרק 7

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ג-ד-ו-ל!!

עאלק לא שחקנית טובה,היא הייתה מעולה!!!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif לא אהבתי לצערי...

התפלאתי שהשופטים לא הדיחו אותה,למרות שאני מת עליה!!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif מדהימה!

ממש אהבתי למען האמת.ולא הבנתי מה השופטים רצו ובמיוחד פאולינה,גם הגוף נראה נפלא עם צורה והכל. מה שמצחיק שאם תסתכלו בקלוז-אפ,העניים של הבחור נראות בדיוק אותו הדבר כמו של שינה

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif פרטי הפרק ../images/Emo58.gif

האתגר: צילום שבו צריך להבליט את הייחוד של כל אחת. זוכת האתגר: מרג'ורי
הפוטושוט: שיבושים בטקס פרסים. התפקיד של כל מתמודדת: אנליי- מראיינת עם אטיטיוד אלינה- השחקנית שזכתה ולא מצליחה לדבר מרוב בכי ג'וסלין- הבחורה שעוד מישהי באה עם שמלה זהה לשלה לורין ברי- הזוכה שנופלת במדרגות כשבאה לקבל את הפרס מקי- הבחורה שהייתה בטוחה שתזכה, אך לא זכתה מרג'ורי- הבחורה שנתקעה בשירותים לפני הטקס סמנת'ה- המנחה שמסתנוורת ולא מצליחה לקרוא את הכרטיסיות שינה- הבחורה שדורכים לה על השמלה סדר הקראת השמות: 1. מרג'ורי
2. אנלי 3. מקי 4. סמנת'ה 5. אלינה 6. ג'וסלין bottom 2: לורן ברי ושינה. המודחת: לורן ברי

../images/Emo58.gifדעתי על הפרק!!!

אני בשוק!!!! לורן-ברי הלכה הביתה!!! הייתי בטוח שהיא ושינה יהיו בגמר.... נראה לי טיירה מפלסת את הדרך בשביל הזכיה של שינה... מזל שלפחות אלינה נשארה! בסה"כ פרק יפה, ופוטושוט מדהים

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif גם אני הייתי בהלם

הייתי בטוחה שלורן ברי תישאר עוד הרבה! טיירה מפתיעה העונה עם ההדחות...

../images/Emo58.gifדווקא האמת טיירה

לא ממש הפתיעה אותי עד הפרק הזה, וגם הפרק הזה,די הבנתי שפייבוריטית הולכת לעזוב(לורן-ברי, שינה או אלינה)... חוץ מהפרק הנוכחי, כל שאר ההדחות לא ממש הפתיעו, רק קצת שאייסיס הודחה (חשבתי שהיא תגיע רחוק יותר), אבל גם אז המבלך הפרק הבנתי שהיא כנראה תודח...

NP16

New member
טוב היה ברור../images/Emo58.gif

שאחרי כ"כ הרבה הדחות מוצדקות,תגיע הדחה די קשה. למרות שעם כל הזמן מסך שלורן ברי קיבלה ממש לא הייתי בהלם,אבל קיוויתי בכ"ז שאולי שיינה.. אני מחבב את שיינה,אבל היא לא הוכיחה את עצמה כמו לאורן,גם בפרק הזה הייתה לה תמונה גרועה יותר. פעם ראשונה שהראנר-אפ לא פותחת את הפתיח
מקווה שאלינה תזכה

../images/Emo58.gifגם אני חשבתי על זה

שסוף סוף אחרי חמש עונות רצופות הראנר-אפ לא ראשונה בפתיח... ובאמת חשבת שטיירה תדיח את שינה?!?! זה הרי כ"כ שקוף שהיא הולכת לנצח- לא משנה מה... וזו פעם ראשונה שזה כ"כ שקוף מי הולכת לנצח! בכל אופן, אני מקווה שאלינה ה-
תגיע כמה שיותר רחוק!

NP16

New member
למרות שזה נראה ככה באמת,../images/Emo58.gif

אף פעם לא היה לה תמונה שממש הדהימה או נקראה ראשונה.. אם אני לא טועה גם לא שנייה.. וכמו שאמרת,הזמן מסך הלך ל3 מתמודדות מאד חזקות, לא סתם בסוף הפאנל טיירה אמרה "והזוכה היא לא..." אז נשאר לי רק לקוות
התקווה האמיתית שלי הייתה סמנת'ה,או אולי ג'וסלין למרות שגם הן חמודות..

למעלה