BB 810

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

פרקי אוויקשן ממש משעממים. הפעם הרצתי 90 אחוז מכל הקשקושים שלהם מול המצלמה כי הם ב-99 אחוז חסרי חשיבות ולא משמעותיים. לא ממש שינה לי מי עף, ואריק ממשיך להציק . נחמד היה לראות שלגמר של ה-HOH הגיעו אנשים שלא שיחקו עד עכשיו את המשחק. סך הכל לא מרגש. כל החבילה הזו של BB האמריקאי פשוט לא עושה לי את זה בלי שחקנים אסטרטגיים ומעניינים. ג'ולי צ'ן מציקה בטירוף ולמי באמת אכפת מחבר של דניאל. וגם כל פעם שאני שומע את המוזיקה שמציינת שהגיע הזמן למופע של אריק בדייארי רום אני מרגיש רע פיזית. פשוט לא מעניין.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני מניח שזה עניין של טעם כי אני דווקא ממש נהנה מהעונה הזו, ולדעתי גם קטעי ה"משפחה" (ע"ע חבר של דניאל) עשויים ממש טוב, כשרואים אותו אומר שהוא סומך עליה ומחכה לה, ושניה אחרי זה היא מחליפה נוזלים עם ניק. מה שכן, גם אני ממש ממש ממש ממש ממש לא מסוגל לסבול את אריק. מלבד זה שכל הסיפור של אמריקז פלייר מיותר, כל סשן שלו בדיירי רום כולל תמיד תנועות סופר מעיקות עם הגבה השמאלית, בא לי להחטיף לו בוקס. שישאיר את זה לרוק. הוא גם זרק בצורה מאוד מאוד ברורה את תחרות ההו"ה, כשברור שהוא לא רוצה להיות הו"ה כי הנומז יבואו מאמריקה ולך תסביר אח"כ לכל הבית למה בחרת ככה. לגבי ההדחה, חבל לי שקייל נשארה כי אני די לא סובל אותה, אבל זה מה יש, מייק היה פשוט אידיוט. נ.ב.- בלוטות הדמעות של אמבר לא התייבשו עד עכשיו? שניה אחרי שדסטין זכה אפשר היה לראות שהיא שוב בוכה. זה לא אנושי.

../images/Emo45.gif כמעט חסכת לי הודעה,

רק אוסיף ואומר שחבל שג'מיקה לא זכה בהו"ה, כי זה יאלץ אותה לדבר ו/או להביע דעה. דסטין, עם כמה שאני אוהב אותו, לא יעשה ממש משהו מפתיע ואני בספק אם המועמדים לא יהיו זאק וקייל/ג'ן.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

ברגע שמייק יצא מהבית דיק התנפל על ג'ן מול כולם שהיא זו שהצביעה נגד קייל (והיא לא, זה היה זאק). כנראה ניסה לערער אותה לפני תחרות ה- HOH, כמו שעשה לקייל ב- VETO. דאסטין HOH אומר שאמבר, דיק ודניאל בטוחים. הם כמעט כל לילה (פידס, אפטר-דארק) יושבים בחוץ ומדברים. נראה לי שהוא יעמיד להדחה את זאק וקייל או משהו כזה. לא רואה אותו עושה משהו מפתיע כמו להעמיד להדחה את אריק או דיק. אריק כרגע לא נמצא על הראדר של אף אחד להדחה, למרות שהוא מדבר המון אסטרטגיה ומראה לכל השחקנים האחרים כמה הוא חכם וכמה הוא מסוכן, בסוף זה יתנקם בו. אמבר בכתה כשדאסטין זכה. מרסלס יכול למחות כמה שהוא רוצה, הצעד המטומטם ביותר בהיסטוריית BBUSA עדיין שייך לו. מקום שני לקייזר. מקום שלישי לג'יימס. אוליי אח"כ מייק.

Boran

New member
שאלה

מרסלס זה ברור, הצעד ביי פאר הכי מטומטם שאפשר לעשות. אבל תזכיר לי מה היה עם קייזר וג'יימס?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

קייזר זה להאמין לג'ן, ולתת לה להיות HOH אחרי שהוא חזר (ואז העיפו אותו). לגבי ג'יימס אני לא זוכרת.

maya567

New member
../images/Emo58.gif לאולסטארס

יכול להיות שהכוונה להעפה של ג'ייס...

verdax

New member
../images/Emo58.gif לגבי ג'יימס

ג'יימס העמיד להדחה את ה"ברית" שלו, האווי ורייצ'ל, כי מגי הצליחה לשכנע אותו והוא לא האמין להאווי ורייצ'ל ולא הקשיב לשרה. האאאחחח, עונה 6, good times....

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

אני די בטוח שזה היה הפוך, והאווי העמיד את ג'יימס ושרה להדחה בגלל שמגי שכנעה אותו. ואז רייצ'ל התעצבנה שהוא לא דיבר איתה לפני זה.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

נכון, נראה לי שיש לי בעיות זיכרון סלקטיביות. זה היה האווי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני עם אלכס וורדקס. העונה הזאת ממש טובה, וההערות שלכם היו גם טובות. רק לגבי ההצבעה לקייל - דיק חשב שזאת ג'ן כי היו 2 הצבעות לקייל. אחת של זאק, שכולם ידעו שהוא יצביע כך, והשניה של אריק, שאף אחד לא חושד בו. וכן, זה היה ממש ברור שאריק מנסה לזרוק את התחרות HOH. ברור מספיק שהוא יכול להיות בסכנה השבוע. קצת התבאסתי שמייק עזב, כי בדיוק השבוע התחלתי להעריך אותו כבחור חתיך
וקייל סתם מעצבנת אותי. ולסיום, דאסטין HOH יכול להיות נחמד מצד אחד, כי הוא סבבה, אבל יכול להיות משעמם מצד שני, כי מה כבר יכול לקרות השבוע...

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

מצד אחד, אני ממש נהנה לראות את ג'ן. על כל המשמעויות של המשפט הזה. מצד שני, לא קורה כ-ל-ו-ם בבית הזה. אני מחכה לרגע בו האוטופיה של דיק-דניאל-דסטין-אמבר-ג'סיקה-ג'מיקה תתנפץ והם יתחילו לריב קצת. כי ג'יז כל הפוצי מוצי הזה עושה לי רע. וזה לא כאילו בצד השני יושבים אנשים מעניינים במיוחד, כמו שהיה נגיד, בעונה 4. פשוט יושבים שם אנשים שמחכים שיעיפו אותם. זאק-קייל-ג'ן, תתעוררו. אה, כן, אריק- תתאבד. ותיקח משהו שיגרום לפרצוף שלך להפסיק להתעוות. וגם, מוזיקה של האמריקה'ז פלייר מעצבנת. הקטע עם המשפחות היה נחמד, אמא של ג'ן מדברת על כמה היא חכמה ואז מראים אותה מתנגשת במראה. החבר של דניאל אומר שהכל זה עניין של אמון ואז רואים אותה ואת ניק מתנשקים, זה ממש משעשע כמה שביג בראדר יכול להיות מרושע. מישו מוכן להסביר לי מה מרסלס עשה? נראה לי שאני יודע בגלל כלמיני דיבורים שהיו באולסטארז, אבל מישו מוכן לאשר לי את זה?

Mr Bing 17

New member
הסבר../images/Emo58.gif לעונה 3

עונה 3 הייתה העונה הראשונה שהתחילו עם הויטו. בהתחלה [תקנו אותי אם אני טועה] כשהויטו נכנס בתחילת העונה, אם מועמד זכה בו הוא לא יכל להציל את עצמו, אלא רק את המועמד השני. בסוף העונה, היה טוויסט והויטו הפך למוזהב, מה שאומר שמועמד יכול להציל את עצמו. מרסלס זכה בויטו ויכל להציל את עצמו, אבל לא עשה את זה כי הוא חשב שזה לא יהיה הוגן כלפי האחרים או משהו וגם הבטיחו לו שהוא יישאר. הוא לא הציל את עצמו ועף. [ההסבר לא משהו כי אני לא זוכר בדיוק מה קורה שם, אבל זה מה שקרה בגדול]

Boran

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

מדוייק. הויטו בעונה 3 היה ככה שאפשר להוריד רק את המועמד השני. בפיינל 4 אם אני לא טועה היה הויטו האחרון, אז עשו טוויסט שזה גולדן ויטו (וככה זה עד עכשיו), שמי שזוכה בו יכול להוריד גם את עצמו. מרסלס היה מועמד וזכה. כל מועמד אחר בעל שכל היה מוריד את עצמו דבר ראשון, כדי להיות בטוח 100%. אממה? אם מרסלס היה יורד, זה אומר שחבר שלו היה עולה על הבלוק במקומו (כי בפיינל 4 אין ברירה את מי לשים), וכולם הבטיחו לו שהוא רק פון, והוא בטח נשאר. ואז האמירה הנצחית של ג'ייסון: "as cruel as it may sound, you should have used the veto. i vote to evict you, marcellas" ואל תאשימו אותי אם כתבתי את השם שלו לא נכון.

Oukami Kun

New member
../images/Emo6.gif

בהחלט מגיע לו להיות ראשון ברשימת המהלכים המטומטמים. אני צריך להשלים עונות. ><

willo

New member
../images/Emo58.gif

יש לי רגשות מעורבים לגבי הפרק הזה, מצד אחד העונה טובה, שמויות מגוונות ומעניינות (חוץ מג'מייקה שגם כשמנסים לגרור אותה לדבר, היא שותקת...). מצד שני, דאסטין HOH, זה כל כך משעממם, הוא לא יעז לצאת נגד מישהו חזק, הוא מרגיש בטוח ולכן הוא יעמיד שניים מהארבעה קייל/ג'ן/ניק (מה זאת התסרוקת הזאת..)/זאק (שגם עפו ראשונים) מעניין אם האסטרטגיה של דיק תצליח להוביל אותו רחוק.

../images/Emo58.gif

רגע של חוסר פוליטיקלי קורקט: מדוע כל המתמודדות השחורות בתוכניות הריאליטי כל הזמן מהמהמות: "מממ... מממ"? זה התחיל מקסנדרה, נמשך בג'מיקה. מספיק.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא פרק מאוד מעניין. אם לא הייתם כותבים בשרשור שדאסטין יושב ומדבר עם דניאל ודיק כל יום בחוץ, לא הייתי יודע שהוא אוהב אותם בכלל. הוא מדבר על כמה שאחרים משעממים אבל לא ראו ממנו שום דבר מיוחד בינתיים, ואין לי מושג את מי הוא אוהב ואת מי לא, חוץ מזה שהוא אוהב את אמבר.

למעלה