BB 810

../images/Emo58.gif

אז כנראה שאתה לא מרוכז בתוכנית כי לי זה היה מובן ואני לא צופה בפידס. ברור לגמרי שדיק-דניאל-דסטין-אמבר תקועים עמוק אחד בישבן של השני. בכל פרק הם דואגים לחבק אחד את השני. זה היה בולט על רקע המועמדויות של אמבר, דניאל ודיק. בפרק הזה גילינו שגם ג'מיקה ואריק כנראה איתם.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הכי מצחיק היה שהם יושבים בחדר של הו"ה ומדברים אסטרטגיה, ובאמצע דיק קם, הולך לאמבטיה, דופק איזה 20 פלוצים, מרסס עם מטהר אוויר כאילו הרגע היה שם איזה בואש וחוזר לדבר עם השאר כאילו כלום, ורק ג'מיקה עושה פרצוף (או שהיא סתם מכוערת כרגיל וזה לא אומר כלום. שונא כושים)

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

דווקא הפרק הזה גרם לי להתחיל לאהוב את ג'מייקה.. היא התחילה לדבר ומי יודע אולי היא עוד תהיה חלק מהמשחק מתישהו

archangel3

New member
וווואייי תחקתי איזה שעה!!! ../images/Emo58.gif

הקטע גם שחוץ מג'מיקה כולם ממשיכים רגיל בשיא הטבעיות וזה היה פשוט היסטרי!!

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

שאמריקה תעשה לעצמה טובה ותעיף את השחקן שלה
ג'ן
עדיין מצחיקה.. היא קרעה אותי שהראו אותה הולכת בהליכון עם הטייץ האדום

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

חח המשפט הראשון שלך גרם לי לחשוב על אריק מועמד להדחה, ואז אמריקה מצביעה להעיף אותו. אריק פותח את הפתק.. מי אמריקה רוצה להעיף.... ורואה "אריק" !
Eric: I vote to evict.. Eric

Boran

New member
אהמ...

אבויה, צר לי לנפץ לך את הבועה, אבל מועמדים להדחה לא מצביעים

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

פרק משעמם ז מייק עף וקייל נשארה אולי זה לטובה רק חבל שנראה שלאנשי הבית הקטע של ברית זה דבר אסור דאסטין הוה? את מי כבר ישים? קייל וזאק?<? מקוה אם כך שזאק יעוף מקווה שאיזה טוויסט חדש יהפוך את העונה הזאת

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אין הרבה מה להגיד,פרק די רגיל. אין לי בעיה עם זה שמייק הלך,מצד שני למי באמת אכפת מקייל עכשיו כשהיא תנסה לשמור על פרופיל נמוך כ"כ?! כל מה שמייק אמר על המהלך שלו היה כ"כ בלה בלה ב-ל-ההההההההה אריק מחשיב את עצמו לאסטרטג כ"כ גאון,שכ"כ מבין..אני בספק אם היינו שומעים עליו יותר מג'מיקה אם הוא לא היה א"פ לפחות תצליח במשימות שלך
מה עוד יש להגיד?! אממ...מצד אחד רציתי לראות את ג'מיקה בתור הו"ה,לראות אולי יקרה משהו,אולי נופתע,אבל אני באמת בספק. אז אני עם הצד השני שלי
ודסטין..דסטין חמודי.אני שמח שהוא ישמור על מי שאני אוהב ובציפייה גדולה שהוא יעמיד את זאק ושהוא גם יעוף,כי אני באמת כבר לא יכול לסבול את פני הפיטבול שלו.

archangel3

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודע אם ראית עונות קודמות אבל בכל אופן בדרך כלל ש"פלוטרים" הופכים להיות HOH זה השבועות הכי דפוקים כי הם מושפעים בקלות והרבה פעמים עושים מהלכים טיפשיים שהורסים את כל העונה

למעלה