BB817

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifBB817

טוב, אז מכיוון שהשבוע החלטתי שאני צופה נון-סטופ בפידס, הפרק לא הפתיע אותי במיוחד. אמבר פשוט מגוכחת כל כך שזה מצחיק. היו חסרים לי כל קטעי ההתעוללות של דיק ב-LNC וגם נאום ה"Your mumma and your daugtha" של ג'מיקה, אבל אולי נזכה לראות את זה ביום שלישי. בכל מקרה, כולי תקווה ש-LNC יפלו ויפלו חזק. אגב, אני ממש אוהב את זאק.

../images/Emo58.gif

זהירות: הודעה כועסת. אלוהים - כולם שם מטומטמים! דיק ודניאל פשוט זייני שכל. אני זוכר במפורש שדיק אמר שהוא וג'מיקה מסתדרים מצוין, עד לפני שבוע דניאל הייתה חבר של כולם חוץ מג'ן, אז עכשיו כשהדברים לא הולכים כמו שהם רוצים פתאום הם שונאים אות כולם ו"מרימים" ידיים? איזו תבוסתנות. אני לא יודע מי יותר פתטי - דיק, שכבר נגמרו לו כל הכלים אז הוא פשוט אומר לכל אחד "אתה שקרן" עד שהוא יאבד את העשתונות, או ג'מיקה ואמבר, שבאמת משחקות את המשחק הילודתי והפתטי שלו. ככה או ככה, אני אשמח לראות את שלושתם עפים. גם אריק מפגר, אתה באמת מצפה שאמריקה תעשה בדיוק מה שאתה רוצה? הוא הרי ידוע בתור מישהו שמכיר את כל העונות בעל וראה את הפידס וכל זה. אני בטוח שאם הוא היה בבית ומישהו אחר היה האמריקה פלייר, הוא גם היה הורס לו בכוונה רק בשביל העניין, אז ההתממות הזאת סתם מוציאה אותו מפגר. אוף, קדימה ג'סיקה, דסטין, ג'ן ודניאל, אני מניח.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אני רק באמצע הפרק אבל זה ממש ממש הצחיק אותי שאמבר בשיחה מלב אל לב עם ג'יזס קרייסט, ואז באמצע היא משתעלת ואומרת לו "אקסקיוז מי"

E r u

New member
../images/Emo58.gif

כל השיחה חיפשתי את ישו, זה נראה כאילו היא ממש מדברת אליו - מרשים להשתמש בסמים בביג בראדר? כמה שאני שונא אותה ואת ג'מיקה, שישו יסלח לי.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

בוייייה. "אם תתנו לי הוראות שהם בהתאם לקו האסטרטגי שלי אז יהיה לי הרבה יותר קל לקיים אותם!" כן, אריק, באמת?????????? הפרצוף של אריק כשהוא קרא את ההחלטה של "אמריקה" היה שווה הכל.
זאק אכן נראה סקסי בחליפת הארנב! יש לו גם פרצוף ארנבי כזה...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אוי אני מת על ג'ס. היא רשמית השחקנית האהובה עליי. אני אוהב את העונה הזאת. תגידו מה שתגידו. אריק, עם כל הכבוד, צריך ללמוד להגיד לא לדברים שאמריקה אומרת. כאילו, וואט דה פאק, מאן? דסטין הוא חבר ברית טוב שלו, שרק בזכותו אריק נשאר בשבוע שעבר. אז שיגיד לא תודה, אמריקה, אני מצטער, אני מוותר מראש על המשימה הזאת, בגלל שאם אני אצליח בה, אז זו תהיה המשימה האחרונה שאני עושה. כאילו, מה מבטיח לו עכשיו שג'ס לא תרוץ לדסטין ותשפוך כל מה שאריק אמר? עכשיו זה רק מציג אותו עוד יותר בתור שקרן בוגדני... היה פרק מעולה.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

אני אמנם מאמין באלוהים, אבל אני ממש ממש מקווה שאחרי שמתים, כולנו נגיע לשאול של הדס או משהו ונגלה שבעצם האלוהים שלנו לא קיים, רק כדי לראות את ג'מיקה ואמבר ממררות בבכי ונשברות עוד קצת. חלאס עם ישו!מה נסגר אתכן?! אני עוד מסוגל לסבול טיפוסים נוצריים בד"כ, אבל זה עובר כל גבול. הפרק היה די חלש. הריבים של דיק עם אמבר וג'מיקה לא "מעניינים לצפיה", מבחינתי זה כבר כל כך ילדותי וחוזר על עצמו שזה בשלב ה"מביך לצפיה". "אמא שלך זונה!" "אה כן? אז את מוצצת!". קצת שנינות ותחכום לפחות. גם אני אוהב את זאק, הוא כזה מסכן ואומלל, אני פשוט מרחם עליו. זה גם מרגיז לראות איך חבורה כל כך גרועה של אנשים מתנשאת מעליו.

../images/Emo58.gif

אחלה פרק, השבוע כמעט ולא התעדכנתי בפידס מעבר לנומז ולזוכה בויטו. הקטע של אמבר בוכה ומתפללת במיטה הפיל אותי לרצפה, לא בגלל האקט עצמו אלא בגלל התוכן והאופן שבו זה נאמר. ההתנשאות שלה כלפי זאק מרגיזה אותי. מי ישמע, כאילו את כזאת מציאה. אני אוהב את ג'ן, דניאל וזאק. מחבב את דיק. בצד השני אני מסוגל לסבול רק את ג'סיקה. בשביל מקרים כאלה עשו את הבחירות להשתתפות בויטו רנדומליות, אילולא זה היה כמו בעונות 3-6, וודאי היינו רואים אנשים הפועלים לבקדורינג והחוק החדש מונע את זה ונותן הזדמנות בשביל דיק ודניאל להתחרות בויטו. ג'סיקה פעלה נכון בכך שהדגישה את זה שהיא נותנת להם הזדמנות להציל את עצמם.

../images/Emo58.gif

העונה הזו נורא משונה עבורי. מצד אחד, מאוד סימפטתי את דיק בתחילת הדרך ואז התחלתי לסגוד לג'ן
ולא סבלתי את ההשתלחויות שלו בה. ואז דיק השלים איתה והוא עבר להיטפל לחבורת האפסים הנוראיים, אז אני שוב בעדו. מצד אחד, אני מתעב את הנרד הרד 2.0. מצד שני, האלטרנטיבה האחרת נוראית לא פחות פרט לג'ן. הו וול, אני מניח שהאדם שאני הכי מרחם עליו הוא אריק שהיה מעריץ של הסדרה וכעת הוא מתמודד שנוא (?). זה נראה לי הסיוט של כל מעריץ.

gah

New member
../images/Emo58.gifפידס - זוכה בוטו + טקס הוטו

למטה הללויהההההההההההההההההההה!!!!!!!! אולי עוד יש תקווה! ממש עכשיו הסתיים הטקס. אני לא יודע אם דיק הוריד את עצמו או את דניאל (ככה"נ את דניאל), אבל אני כן יודע שדאסטין עלה כמעומד! אולי עוד יש תקווה!

verdax

New member
../images/Emo58.gif

קשה לי לראות את זה קורה. אריק יודע מה עלול לקרות ואם הוא לא טיפש, והוא לא, הוא ידבר עם ג'ן ועם זאק לפני ההצבעה כדי ש"לא יצביעו בניגוד לקונצנזוס" ושלא תהיה הצבעה חצויה כי זה "יציג אותם כאוייבים" וכו'. ג'ן וזאק לא מאמינים שיש מצב אפשרי להעיף את דאסטין בהצבעה ולכן הם לא ינסו בכלל. מה שכן, זה מאוד טיפשי מצד דאסטין, בייחוד כשבשבועות האחרונים היו קולות שהוצבעו בניגוד למה שכולם חשבו. אם דאסטין יעוף השבוע בגלל הקול של אריק המספרים בבית שוב יתאזנו : דיק-דניאל-ג'ן-זאק = 4 אריק-ג'סיקה-ג'מיקה-אמבר = 4 ואז שוב הכל תלוי מי זוכה ב-HOH.

gah

New member
../images/Emo58.gifולהזכירך:

ב-HOH זה יהיה בעצם 4 מול 2, כי גם ג'סיקה וגם ג'מיקה לא יכולות להשתתף.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

כן אני מבין שכולם פה כל ך אוהבים את דיק בגלל שהוא מטיח את כל האמת בפרצוף, אבל לא נמאס.. חלאס.. הבנו.. הוא טוחן את אותם דברים כל הזמן. ג'מיקה יודעת לריב מו כל אפרו-אמריקאית-בסדרת-ריאליטי טיפוסית. אמבר סתם שפוטה. דאסטין חכם אבל הוא נותן לדברים קטנים להוריד אותו משליטה. דניאל מעצבנת. ג'ן מתחת לרדאר. ג'סיקה חמודה. אין יותר מה להגיד. מקווה שבאמת אחד מהשניים יעופו. ואני מחכה לראות מה דיק מתכנן לשבוע הקרוב. לילה טוב!

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אם אם גסיקה היה באמת שמה את דאסטין כמועמד זה יהיה צעד מפגר מאד ודאסטין ממש אהבל על הרעיון הזה....מי אמר שהוא שחקן גאוני? הכוחות תמיד יכולים להשתנות במיוחד לאור שאריק בסוף יכול להיות נגדך.... מקווה שיקרה איזה מהפך בויטו... רק חבל שנראה שמחסירים המון קטעים מהבית וזאק מלך..נרהא לי בסוף יזכה

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אני כבר לא יודע בעד מי אני. עד עכשיו ממש אהבתי את דניאל ודיק, אבל הם מאכזבים מאוד עכשיו כשכבר אין להם כוח בבית. מתנהגים כמו ילדים. וכל הקטע ה"מרגש" של דיק שאומר שהוא יקריב את עצמו כדי שדניאל תישאר, לא מעניין. למרות זאת, אני מקווה שדיק יזכה בויטו רק כדי שיהיה קצת מעניין. מעניין אם הוא יציל את עצמו או את דניאל

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אני מקווה שהוא יציל את דניאל וגם דניאל תציל את עצמה.אז אני מקווה שאחד מהם יזכה. אם מישהו מהם זוכה וג'סיקה תעלה את דאסטין [מה שממש לא נראה לי אבל מי יודע] זה יהיה ממש ממש נחמד. בתקווה שאמריקה תצביע שאריק יצביע בעד סילוקו של דאסטין. אוי,זה יהיה כ"כ טוב!

למעלה