BB817

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gifמשהו ענקקק מהפידס...!!

טוב לא כזה ענק אבל גדול מאוד לא לרדת זה אחרי הוטו גם
לא ידעתי על זה, אבל מסתבר שממש לפני הטקס ויטו דיק מצא איזשהי הודעה שהייתה כתובה מתחת לאיזשהו כלי שחמט בבית. הוא ישר רץ לדיארי רום, וכשהוא יצא זה לא הוזכר. מה שכן, דניאל נכנסה גם לדיארי רום ובשיחה שלהם אחר כך היא אמרה לו שכשהיא יצאה מהדיארי רום היא נסתה לא להיראות שמחה כדי לא לגרום לכולם לחשוד. יש שמועות שהקו דה טה [איך אני אמור לכתוב את זה ><] חוזר, מה שאומר שדיק אולי נשאר השבוע בכל מקרה. מישהו שמע על זה משהו???

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif תגובה למשהו ענקקק מהפידס

תגיד לי מה זה הקו דה טה כבר שכחתי מה זה...?

De fire

New member
../images/Emo58.gif משהו ענק

קודם כל זה כבר מסקרן, יההי למה לחכות ביום חמישי. עכשיו, קשה לי להאמין שזה Coup d'état בגלל שהיו מודיעים על כזה דבר מראש לצופים (אלא אם לא רוצים שהם יפריחו באנרים על זה). מה שכן גרמת לי להתחיל לפנטז מה יכול להיות ביום חמישי אם זה אכן קו דה טה. אמבר וג'מיקה און דה בלוק. Can you spell Orgasm?

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון, הקו ד'טה זה כח שמאפשר למי שיש אותו לשנות את המועמדים למי שהוא רוצה מהבית שניה [חוץ מהHOH והזוכה בוטו] לפני ההצבעה. דבר שני, מסתבר עכשיו שגם יום לפני דיק דניאל וג'ן ישבו באיזה חדר וג'ן גלתה איזה מסר על הקיר והראתה להם. המסר התייחס לאיזה שהוא חלק מהסיפור אליס בארץ הפלאות על כלי שחמט, ודיק אמר להן לבדוק את כלי השחמט כשכולם ישנים. חוץ מזה. מסתבר שג'ולי אמרה מתישהו [וגם דניאל אמרה שאמרו לה את זה בDR לפני שבוע] שבשבוע 7 יהיה איזשהו טוויסט. אנחנו בשבוע 7..

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

לא ראיתי מעל שבוע, והשלמתי עכשיו את כל השבוע האחרון + האיוויקשן של ניק ואני מוכרח להגיד שהעונה הזאת נכנסה לקצב. סופסוף. ג'סיקה מלכה, באמת. אני כ"כ אוהב את המוזיקה שהם שמים לפני הקטעי שיחה עם אלוהים, זה פשוט מבטיח לי שיהיה משהו ממש מצחיק אחרי זה. ג'מיקה, גאוני. אמבר במיטה שהיא השתעלה- רגע שצריך לשמור. אם אתם כבר משווים לעונה 6 דווקא הייתי משווה את הגוש של דאסטין וכו' והוואי וג'אנל ושות', כי באמת שהם הרבה יותר מעניינים מהאחרםי. באמת, זאק? ג'ן? למרות היותה מלכה היא משעממת ממש. דיק מיצה את עצמו ודניאל... נו, דניאל אני יודע... בקיצור, מחכה לויטו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

מעבר לדברים הצפויים והעובדה שאני מגיב בשבוע איחור כמעט (מילואים) אני חייב לציין כמה שאני ממש אבל ממש שונא את ההפקה של BB. המוזיקה שהם שמים בקטעים עם אמבר וג'מיקה זו מוזיקה שבאה ללעוג ואני לא מבין איך רשת גדולה כמו CBS מרשה לעצמו ללעוג על אנשים מאמינים (מופרעים ככל שיהיו). תארו לכם שכל פעם שאיזה דניאל בן חיים או דתי אחר בתכנית ישראלית מדבר על אלוהים והאמונה שלו ישימו איזה הבה נגילה מלגלג או איזה חזן מביא בתפילה. יסלחו לי גם כל מעריצי דיק או דניאל אבל אני לא מצליח למצוא בהם שום דבר שאפשר או צריך לחבב. כאשר האסטרטגיה של להיות אגרסיבי עבדה ואנשים פחדו ממני דיק התנהג כמו מלך העולם ונהנה לשלוט באנשים ולהעמיד מטרות קלות כמו ג'ן וקייל ולפעול לסילוקם מהבית. עכשיו הכל חזר עליו בבומרנג כי האסטרטגיה הזו גרמה לאנשים שלא בהכרח היו מתאגדים יחד בברית כלשהיא (שששש לא אמרתי באמת ברית - שלא יעיפו אותי) אבל המפגשים הליליים שלהם והפחד המשותף מדיק גרמה להם ליצור את ה-LNC - אתם יכולים לקרוא להם נרד הרד 2.0, אבל אני אישית מעדיף שמישהו מהשחקנים הגרועים האלה ינצח במשחק מאשר הדבר הפאתטי הזה שקורא לעצמו EVIL. לגבי אריק והבחירות של אמריקה, אני בוודאי שהייתי מתעלם ממנה ולא מנסה ללקק לציבור. אריק לא הבין לפי הבאנר שהוא לא ממש אהוד על הצופים של התכנית ? אם עד עכשיו היה לו די קל אין לי ספק שמכאן ואילך הם ינסו להכשיל אותו ואת ה-LNC בכל בחירה שיתנו לציבור. אני בעד להפסיק עם הטוויסט הזה ולתת לחננות שכותבים בסאקס או ג'וקר לבכות בשקט אחרי שדיק יעוף במקום לתת להם את הכח להרוס את המשחק. הטוויסט הזה יחד עם הרבה החלטות רעות של ההפקה הורידו את ערך התכנית בצורה משמעותית בעיני. אבוווז כנראה. או משהו כזה.

../images/Emo58.gifבנוגע לפסקה הראשונה:

אני לא חושב שהמוסיקה באה ללעוג לכל המאמינים באשר הם, אלא רק לאנשים מגוכחים כמוהן. לקלל, לשקר, להיות צבוע לחלוטין ואז להשליך את הכל על ישו זה פשוט מגוכך, כמו גם הצורה שבהן הן "משוחחות" איתו. בנוגע לפסקה השניה והשלישית אני מסכים איתך במאת האחוזים.

למעלה