BBUS 815

../images/Emo58.gif BBUS 815

הקטע הכי טוב בפרק היה, ללא ספק, הקטע שבו ג'מיקה מתפללת לאלוהים וג'ן במקביל מדברת על התחפושת שפן. גדול. ג'מיקה וקייל מטומטמות. לא להתמודד ב-5 הו"ה זה התאבדות והן עוד ישלמו על זה. אז עכשיו הבית מחולק לחצי וכנראה שקייל תעוף (סוף סוף) למרות שלא הייתי מתנגד לראות גם את אריק בחוץ. מתוך כל חמישיה יש רק שניים שאני אוהב (דניאל וג'ן בצד אחד ודסטין וג'סיקה בצד שני), ככה שאין לי ממש צד מועדף, אבל זה רק התחיל אז עוד נראה. אגב, גם אמריקה מטומטמת. מה לעזאזל מעניין בהבטחה של אריק לג'סיקה?? כל אחד אחר היה מסובב את הבית לגמרי, אבל עם ג'סיקה זה היה פשוט שעמום.

../images/Emo58.gif

הא, אני מרגיש עכשיו כאילו קראתי ספר עבה במיוחד וכרגע ראיתי את הסרט שמבוסס עליו. זה עבר ממש מהר והחסירו הרבה קטעים. טוב, לפחות את השיחה של ג'ן וג'סיקה הראו וחבל שלא במלואה. אני מציע עכשיו לכל מי שלא ראה פידס, לקרוא בשרשור של פרק האביקשן על מנת להתעדכן בכל הקטעים שלא שודרו. כמו שנאמר כאן כבר, הפידס של השבוע שווים זהב. פה הראו לנו בחמש דקות איך דניאל, דיק וג'ן החליטו לפנות נגד אריק כשבתאכלס זה היה הדרגתי יותר. אגב מטר, לא להתמודד ב-5 הו"ה גם יכול להועיל להן כיוון שהן לא נתפסות יותר כאיום אף על פי שכן להתמודד בהו"ה עדיין יותר כדאי. אני לא יכול, כל הפידס נקראתי בגלל שני דברים, הדבר הראשון היו תחפושות השפן, זה פשוט הפיל אותי לרצפה כל פעם מחדש והדבר השני זה ה"mmmmmmmmmmmmmmmmhhhhmmm" של ג'מיקה, כל יום היא חזרה על זה לפחות 58 פעמים. אמריקה'ס צ'ויס באמת היה מטומטם. בדיוק כפי שהיה מטומטם כשג'ן נבחרה כהמועמדת שאריק צריך לפעול להעפתה. החיבוק של ג'ן ודיק הוא היסטרי וחד פעמי. צריך להכנס לארכיון של הדברים ההזויים בביבי. ועוד דבר מהפרק שצריך להכנס לארכיון הזה הוא שאמבר לא בכתה פעם אחת. אני אוהב את ג'ן ודניאל, הא, וזה כששנאתי אותה עוד מהפרק הראשון, וכרגע היא נכנסה לשם כי היא פועלת ממש טוב עם ג'ן ביחד. ג'ן השיגה את מה שתמיד רצתה, ברית בין שלושת הבנות הHOHיות: קייל-ג'ן-דניאל והיי, זה פועל מצויין לעת עתה. אני מחבב את קייל וזאק (רק בזכות הפידס התחלתי לחבב אותו, הוא קורע שם). מסמפט את ג'מיקה. סובל מכל שנייה שאריק ואמבר על המסך.

Mr Bing 17

New member
|ספיולר|לפידס...

ההודעה כוללת את מי שכנראה יעוף ומה שקרה היום בבית, לא לרדת וכנ"ל..
טוב אז עד היום בבוקר זה היה נראה שאין את המספרים להעיף את אריק, אבל אחרי שיחה ארוכה מאוד של דיק דניאל וקצת ג'ן עם אמבר היא השתכנעה שצריך להעיף את אריק. א-ב-ל, היא נשבעה לו בחיים של הבת שלה שהיא תצביע בעדו, אז היא החליטה ללכת לדסטין ולשכנע אותו להצביע נגד אריק, ככה אריק יעוף והבת שלה תחיה. דסטין לא הסכים, אז היא אמרה לו שהיא תשבור את המילה שלה ותצביע היא נגד אריק. בכל מקרה, כרגע גם היא, גם ג'מיקה גם ג'סיקה וגם דסטין מתכננים להצביע נגד אריק. לכולם נמאס ממנו ונכון לעכשיו הוא עף השבוע. ממש עצוב מה שקרה לו, שלא לדבר על איך שמדברים עליו עכשיו בבית..

../images/Emo58.gifלפידס

כן, בדיוק עכשיו הם מרכלים עליו. אמבר הצליחה לשכנע את דאסטין לדבר עם דניאל ודיק והם הצליחו לשכנע אותו שעדיף שאריק יעוף. אמבר אמרה זאת לג'מיקה וג'מיקה שמחה שזו ההחלטה ואז אמבר-דיק-דניאל-ג'מיקה ודאסטין התחבקו והתנשקו במשך שעות מאושרים עם חיוך גדול על הפנים. אחרי זה ג'מיקה אמרה שקייל תהיה מאושרת עד השמיים וכדאי שהם יגידו לה הכול, דיק העיר אותה וסיפר לה הכול, היא שמחה והודתה לו. עכשיו הם עדכנו את ג'סיקה שאומרת שאריק לא עוזב אותה כל היום, לא נותן לה לדבר עם אחרים. אמבר כרגע עובדת עליה וג'סיקה בהתלבטות קשה.

Mr Bing 17

New member
גם אתה קורא את העדכונים בג'וקר משהו?

או שאתה ממש רואה את הפידס?

E r u

New member
../images/Emo58.gif פידס.

יש אלוהים ושמה היא ג'ן. איזה כיף, הניפל'ס רינג יעוף מהבית, רק מה שקצת עצוב לי שהוא יהודי וזה יכול להשאיר עליו אות קלות מזערית - החל מאיך שאמבר דיברה, מי יודע עוד כמה כמוה יש בחוץ.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gifפידס..

לגבי ההעפה..
אמבר אמרה קודם לג'מיקה שהדיארי רום מנסה לשכנע אותה להשאיר את אריק, והפידס ישר הפסיקו ועברו למסך כחול. בכל מקרה, כמו שזה נראה עכשיו, דסטין שכנע את אמבר להשאיר את אריק, וגם ג'מיקה וג'סיקה מסכימות. קייל לא יודעת שהיא עפה, דיק דניאל ג'ן וזאק גם בטוחים שאריק ילך.. אבל, וזה אבל גדול, עד עכשיו אמבר שנתה את דעתה מאה פעם.. כנראה שאריק ישאר, אבל הסיכוי שהיא תשנה את דעתה שוב קיים.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

הייתה תחרות ויטו היסטרית. חבל שאמבר לא התמודדה,הייתי ממש ממש שמח לראות אותה מתייסתרת. אני מאוהב בג'ן ובדניאל.אני כ"כ כ"כ שמח על הברית הזאת. אני ממש מקווה שאריק יעוף,כדי שהברית של ג'ן-דניאל-דיק-קייל תתקדם,אבל קשה לי לראות את זה קורה. ומכך מה יצא?רק שדניאל דיק וג'ן יהיו תחת שליטתם של ארבעת המפגרים האלה.אני אמות אם זה יקרה. הרגע המצחיק ביותר הפרק-ג'מיקה חופרת לאלוהים
אפילו זאק התחיל להתחבב עליי
אני מתאפק לא לקרוא ספוילרים למי עף..

E r u

New member
לא תמצא ספוילרים כאלה

הפרק הדחה משודר בלייב.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

האם סוף סוף אריק יעוף הבייתה? הלוואי.. אני מקווה שסוף סוף ישימו סוף לטוויסט המעפן הזה. אמבר זונה. היא גם לא טובה בלהיות מנחה. אגב, מישהו יכול לאשר לי - אם ג'ן תזכה בעונה הזאת, היא לא תזכה בכסף בכלל?

E r u

New member
../images/Emo58.gif

הפרס הוא 500,000 אלף דולר. בתחרות POV ג'ן החליטה לוותר על מחצית מהסכום - כך שאם היא זוכה, היא תקבל רק 250,000.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

בעונה הזאת יש רגעי זהב: ג'מיקה מיללת לאדון שלה בעוד ג'ן מהצד צוחקת על התלבושת ולא מתייחסת אליה בכלל - היא כזאת מתוקה. וגם כל כך יפה - תיכנסו לאתר שלה, הבחורה חתיכת על.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

החסירו בעריכה המון פרטים חשובים מהפידס השבוע. החסירו מריבות קשות בין ג'ן לדיק בבוקר של היום בו הם סיכמו על הפסקת אש, החסירו חלק גדול מההתנפלות של דיק על אריק, החסירו ריב בין אריק לדסטין על כך שדסטין אמר לדניאל שהיא צריכה להעמיד את אבא שלה להדחה (את הקטע הזה בלבד כן הראו) והחסירו את הפעמים שאמבר בכתב (וזה כנראה כי הפרק היה ממש צפוף ולא רצו לוותר על דברים חשובים יותר, אבל בגלל זה זה הפרק הראשון העונה שאמבר לא בכתה בו לדעתי, אבל היא דווקא כן בכתה), והכי חשוב אוליי החסירו שיחה ארוכה שקיימו כמעט כל הבית יחד בחדר HOH, כיוון שאני עצלן, אני מעתיק את מה שרשמתי בפידס של הפרק הקודם : "אני חייב לציין שהפידס של השבוע הם PURE GOLD. מזמן מזמן (שנה, ביבי עונה 7) לא נהנתי לככך מסדרת ריאלטי. אני יושב עכשיו וצופה בפידס מאתמול, זה כלכך כיף. כל הבית חוץ מאריק, קייל, אמבר וזאק יושבים בחדר HOH ומנהלים שיחה על אריק. עכשיו, הרבה דברים בשיחה לא מדוייקים, אבל, חחחחחחחחחחחח, בגלל שאריק השחקן של אמריקה, כל הפעולות המוזרות שלו מפלילות אותו כאילו הוא בוגד בכולם ומשחק עם כולם את המשחק. נראה להם מוזר שהוא דחף חזק מאוד להעיף את זאק ואז יומיים לפני טקס ההדחה הוא מעלה טיעונים להעיף את קייל (כי אמריקה אמרה לו). מאשימים אותו בקולות המיסתוריים בהצבעות (מה שנכון), מאשימים אותו בבריתות עם כל אחד בבית, כולל ברית עם ג'ן שג'ן (בחוכמה!!) לא ממש מכחישה ואומרת שהיא כל הזמן הרגישה כאילו היא מס'1 שלו, כמו שהוא אמר לג'סיקה וכו'. כמעט האשימו אותו שרצח את ישו, ג'מיקה היתה קרובה לזה. דאסטין הוא היחיד שלא אוהב את מה שהוא שומע ומגן על אריק כי הוא מבין שגם אמבר בקלחת ואחרי אריק יאשימו אותה, גם השם שלה היה על הבאנר. ג'ן ודניאל מסתדרות פתאום ממש טוב, זה נראה מצחיק." תחרות ה-VETO היתה ממש אכזרית לשלב מוקדם יחסית של המשחק. אני עדיין לא מבין למה ג'מיקה התאמצה כלכך והקריבה הרבה כלכך, חשבתי שזאק ייקח את ה- 10000$. PRICELESS : אחרי התחרות כשג'מיקה מתפללת לאלוהים עם טקסט נוצרי פונדמנטליסטי סהרורי של "TASTE ME GOD, TASTE ME GOD, TAKE MY CROSS" וברקע ג'ן לא מרוצה מהחגורה שלה בצבע שחור שלא מתאימה לתחפושת הארנב הלבנה.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

יווו, כמה שגיאות כתיב, כמעט כמו בוביץ...
תיקונים לאחר קריאה שניה : * בשורה שניה, המילה "אריק" השניה = דיק... * בשורה שלישית, "בכתב" = בכתה... cryber * בפיסקה שניה, שורה חמישית, "זאק" = ניק!! עוד משהו, אני דווקא לא רוצה שאריק יעוף השבוע. הוא מעניין יותר מאשר קייל בבית. חבל רק שזה יפגע בג'ן אם הוא ישאר. למרות שיש לבית טיעון מצויין למה להעיף את אריק ולהשאיר את קייל - קייל מנוטרלת ב- 5 ה- HOH'ים הבאים והיא שחקן שלא מהווה שום סיכון לאף אחד בבית.

למעלה