BBUS 815

maya567

New member
../images/Emo58.gif

עכשיו מה שכתבת על ריב בין דיק ודסטין נשמע הרבה יותר הגיוני... תודה על התיקון. אני אכתוב שוב שאני מעדיפה שאריק ישאר, רק כי זה אומר שסופו של דיק מגיע. חבל שקייל באמת לא מהווה סיכון לאף אחד. מה שמוביל אותי להעיר גם את ההערה הבאה, ששכחתי לכתוב קודם - ג'ן יצאה מתחרות הווטו הזו מעולה. גם זכתה בווטו, גם יכולה להתחרות בהכל, גם אוכלת סלופ כמו קייל ומסתובבת כמו שפן ואוכלת ג'יפה כמו כולם. ובינינו, מה הסיכוי שהיא תזכה בחצי מליון? היא גג לוקחת את ה-50 אלף

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אדיר. פשוט אדיר. כולכם כבר דיברתם על זה, אבל הקטע של ג'מיקה מתפללת באקסטזה וג'ן פתאום עוברת עם השפן היה כזה מעולה
אני חייבת להגיד שאני רוצה שאריק ישאר בבית - כי זה אומר שדיק יעוף הביתה בקרוב. באמת נמאס ממנו. גם ממנו וגם מדניאל. ובכלל דניאל כזאת ביץ', איך היא ישר התעצבנה על דאסטין ועל קייל. כשבתכלס - הם צודקים. הוא מתנהג כמו אידיוט, וזה משפיע גם עליה. יאללה אני תכף טסה ואת ההדחה אני אראה לייב!!

willo

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט שבוע מעניין. ג'מיקה לא מובנת לי, מוכנה לוותר על כךכך הרבה ורק לא על הכסף ואז הולכת להתפלל לאלוהים. ג'ן פשוט אלילה. אישית אני מקווה שאריק ישאר (בניגוד לרוב חברי הפורום) כי עד עכשיו הוא היחיד שהכניס עניין ופארנויה בבית (נכון שזה בזכות כך שהקהל הכריח אותו פעמיים להצביע בניגוד לדעתו), ואם הוא ישאר זה רק ימשך.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

בית של משוגעים. אנשים לא שפויים בעליל. דיק, ג'מיקה, ג'ן. מאיזה כוכב הם הגיעו ולמה הם לא בג'רי ספרינגר במקום בביג בראדר ? עלוב שאמריקה בחרה את ג'סיקה במקום נגיד את ג'ן שאריק מנסה להעיף כל שבוע, או זאק שהוא בכלל יצור. קייל לא תשלם מחיר כבר על השטויות בויטו כי היא כנראה תעוף השבוע וחבל, כי למרות שהייתי רוצה לראות איך התכנית של דיק מתפוררת ואריק נשאר, אני עדיין אשמח לראות את אריק עף כבר מהבית. הצביעות של דיק חוגגת. רק לו מותר לשקר (כמו השקר שהוא זרק שג'ן אישרה לו שאריק משחק בכולם) וברגע שמישהו אחר משקר הוא חוטף את הדיק-טריטמנט המאוס שלו. שמישהו ישלח אותו כבר הביתה.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

האמת היא שדיק לא שיקר, ג'ן באמת אישרה לו שאריק משחק בכולם. או יותר נכון, ככה דיק פירשן לעצמו את התשובות של ג'ן. אבל ג'ן בפירוש אמרה לו ולדניאל שאריק אמר לה "אני מחשק בכולם בבית הזה" (או משהו בסיגנון).

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

סליחה שאני לא קופץ מהמקום, אבל לשבת ולהקשיב לדיק ודניאל ומדי פעם להגיד YEAH כאילו בהסכמה זה לא נקרא לאשר שום דבר. זה לא שהיא נתנה להם דוגמאות אלא סתם פשוט אישרה בנימוס כדי להסכים עם מה שדיק אמר. זה לא שג'ן מגיבה בהתלהבות כאילו היא באמת חושבת מה שדיק חושב, אלא פשוט זורקת באדישות תגובות של כן כי במצב הזה היא מעוניינת שדיק יחשוב שהוא משתף איתה פעולה. ה-YEAH HE DID שלה התייחס לזה שניק נדפק ממה שאריק עשה או כביכול עשה כי הם לא יודעים בוודאות. אחרי השיחה הזאת לראות את דיק ויוצא ואומר אתה מה שהוא טוען כאילו זה יצא מהפה של ג'ן לג'סיקה. זה שקר איך שלא תסובבו את זה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל יופי אמבר לא בכתה הפרק אפילו צחקה.... דסטין נעלם ומעצבן אני מקווה שאריק יעוף למרות שאני חושב שהוא שחקן טוב ומבין את המשחק הוא מעצבן אותי בטירוף הוא יודע לשכנע אנשים אחרים אבל הוא מעצבן אותי ברמות לא יאומנות... אני מקווה שאריק יעוף גן לזכייה.... רק חבל שבלי להתחרות בהוה וויטו אין לה סיכוי רחוק להגיע(מקווה שאתבדה בזה) שאנשים יחשבו בראש להכניס את גן כאופציה לפיינל 2 כמישהו שהם יכולים לנצח(המחשבה שאף אחד לא יתן את הכסף לגן זה יהיה טיעון טוב להשאיר את גן בבית) קייל לדעתי מאכזבת מאז שהיא נהייתה מועמדת בפעם הראשונה היא אנמית ומובסת ולא נלחמת מה קרה לקייל של השבוע הראשון שניסתה לשחק את המשחק? האנשים שאני מעדיף שיזכו זה גן,דניאל גסיקה אם הם יזכו אני אתפוצץ מזעם: גמיקה,אריק אמבר ודאסטין(אני מעידף את גו) ודיק לגבי הוויכוח של האם גן חכמה וכל זה מהשירשור הקודם לדעתי גן כן משחקת את המשחק טוב מאד ומה שהכי חשוב שיש לה את הגישה הנכונה למשחק לא שמה יותר מדי על המשחק כמו אמבר שבוכה כל שנייה

verdax

New member
../images/Emo58.gif פידס

fun fun fun. למטה. עוד....
אז ככה, אני לא בטוח ב-100% שזו השתלשלות העניינים, אבל זה פחות או יותר הולך כך : בשבועות הקודמים כשאמבר היתה יותר מיודדת עם אריק היא סיפרה לו על ימיה העליזים כמסוממת. מסתבר שהיא שיקרה לחבר הנוכחי שלה שהיא עשתה הרבה הפלות בגללו או בגלל ריבים איתו או משהו כזה וכנראה שהוא יגלה את זה רק כשהוא יצפה בפידס. אריק סיפר את כל זה לדיק ואמר לו שזה ישמש כקלף נגד אמבר אם הוא יצטרך להשתמש במידע הזה. דיק סיפר את זה לאמבר שעכשיו יודעת שזה נכון כי כנראה היא סיפרה את זה רק לאריק ולדסטין ודסטין לא היה אומר לדיק. כל זה הוביל להתפרצות ענקית של אמבר על אריק, מול כולם, כשאריק יושב מולה וסופג את כל הקללות והגידופים, קצת בהלם, בלי להגיב. לינק למופע של אמבר ב- youtube : http://www.youtube.com/watch?v=TVvKDG9GXNw&eurl=http%3A%2F%2Fforums%2Ejokersupdates%2Ecom%2Fubbthreads%2Fshowthreaded%2Ephp%3FCat%3D%26Board%3DBBMedia%26Number%3D6380148%26page%3D1%26view%3D

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifלפידס של VERDAX

אבל למה אריק האידיוט סיפר את זה לדיק? מה ההגיון ?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif לפידס

פעם ראשונה שאמבר לא מעצבנת אותי וגם כשהיא בוכה וזה לא מעצבן אותי. היא יצאה פה עם ביצים חבל על הזמן. באמת ממש ממש לא מובן למה הוא עשה את זה.צעד טיפשי לגמרי מצידו. וג'ן הרגה אותי מצחוק כשהיא כביכול סותמת את האוזניים של התחפושת ארנב שלה

למעלה