BBUS804

../images/Emo58.gif BBUS804

ג'ן הו"ה!!! BEST WEEK EVER!! קצת חבל לי שקרול הלכה, אבל יותר חבל שאמבר עוד שם. אני פשוט לא מסוגל יותר לשמוע אותה אומרת שהיא שם בשביל המשפחה שלה ושהילדה שלה היא הכל עבורה. גם הפנים שלה כל הזמן אדומות וזה כל הזמן נראה כאילו היא הרגע בכתה. בלתי נסבלת. הדבר היחידה שטוב בה זה שהיא התחברה לדאסטין. נראה לי שג'ן תעמיד את דניאל בגלל שהיא מקנאה בה. אני לא יודע מי תעמוד מולה.

../images/Emo58.gif

סביר להניח שהיא תעמיד גם את דיק שלא חסך ממנה את האמת המרה
תסלחו לי רגע על השטחיות אבל זאק פשוט מכוער. הפנים שלו נראות כמו פנים של מתאגרף אחרי תבוסה. אני באמת לא מבין למה אנחנו צריכים לקבל קלוזאפים עליו. מבחינה אסטרטגית - אם הם לא יתעוררו בקרוב, חברי הבית עומדים להיות מודחים אחד אחד ע"י הברית המשעממת.ש

archangel3

New member
../images/Emo58.gif

אני אראה את כולם מתחנפים לג'ן ויעלה לי קיא... דאסטין תעשה לי נעליים!!

../images/Emo58.gif (גם לביבי 4).

ג'ן הו"ה
, אין לי מושג את מי היא תשים להדחה. הא, נמאס לי מאמבר, העיניים שלה אדומות ככה משום שהיא בוכה כ"כ הרבה או משום שהיא ככה במצב הטבעי שלה? בכל אופן, חבל שקרול עפה ולא ג'ן. קרול הייתה הפייבוריטית היחידה שלי העונה, בדיוק כמו שאמנדה הייתה בעונה 4 ועפה ראשונה ולקח לי זמן למצוא שם פייבוריט/ית חדש/ה ולכן נהנתי מהעונה פחות מהאחרות. רק לקראת הסוף התחלתי לחבב את ג'ון, וגם היא הייתה הרע במיעוטו מהקאסט הכלבתי של העונה. אני פה היחיד שממש מחבב את ג'ן? הצד השטחי שלי שוב יצא לצייד.

gah

New member
../images/Emo58.gif

עאלק ג'ן HOH, זה הולך להיות שבוע ביזארי. כמעט כמו התשובה שלה למה שג'ולי שאלה אותה: "אז ג'ן, איך היה בשבילך להצביע?", "אמממ, כיף? אני מצטער לא התכוננתי לענות על שאלות". WTF?! גדול. אם אני צריך להמר, דיק יהיה מעומד (עקב החלפת ההערות שלהם והאי חיבה שלה לדניאל) ואני חושב שגם ג'ו, כי זה מי שרוב חברי הבית ימשכו אליו. אם הבנים בברית הפיירנס חכמים, הם יתקפו אותה וינסו לגייס אותם, לפחות לשבוע, כבת ברית שלהם (בלי כמובן להזכיר את קייל), כדי להציל את עצמם וכך יעבור לו שבוע שהם בטוחים. חבל לי על קרול, ה-איי קנדי של העונה ועוד יותר חבל לי שאמבר נשארה בבית. פאקינג בחורה בסרט.

../images/Emo58.gif

אם פיירנס חכמים מספיק, הם יוכלו להשתמש בג'ן בשביל להפריד את שני הזוגות, דניאל ודיק מצד אחד ודסטין ואמבר מצד שני. ככה הם יתנו לג'ן לעשות את העבודה השחורה ולה מצידה לא תהיה בעיה לשים להדחה את דיק/דניאל VS אמבר.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

פחחחחח ג'ן HOH
לפי האינטרקציות שהיו לה עד עכשיו הגיוני שדיק+דניאל יועמדו להדחה, גם ככה הם שונאים אותה, אין לה מה להפסיד.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

יא סתומים, מה אתם רושמים 100 ומשהו גלונים של מים?!?! עכשיו נצטרך לסבול את הסתומה עוד שבוע, ועוד בתור הו"ה.. בעעע. רק שלא תעמיד את דניאל להדחה או שאני ארביץ לה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זהו, לא הבנתי את זה. גם אני חשבתי משו בסגנון המאה והרבה גלונים. זה לא הגיוני שזה 9. ממש לא הגיוני. 18 ליטר זה 5 גלון נראה לי, משו כזה. אין מצב שכל הכוס הזאת זה איזה 30 ליטר. אין שמץ של מצב.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ג'ולי הסבירה - וזה גם הגיוני - שזה בגלל הדלת הכניסה לכוס התה

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זהו, זה החלק שלא הבנתי. מה הקשר דלת הכניסה?

verdax

New member
../images/Emo58.gif

בגלל דלת הכניסה המים נשפכים החוצה וצריך עוד למלא! מה לא ברור?!

willo

New member
../images/Emo58.gif

הקשר ברור, בלי דלת הכניסה היו נכנסים הרבה מים, בגלל הדלת ניתן למלא רק את התחתית, ולכן רק 9 גלונן (שזה בערך 36 ליטר) נכנסים

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

לא יכול להסביר את זה, אבל די משעמם לי. תמיד השתעממתי מפרקי אוויקשן, והפעם במיוחד. מצד אחד אמבר עם הפרצוף תינוק שלקחו ממנו את המוצץ ומצד שני קרול עם ה"אני לא יודעת מה לעשות ואיך להשיג קולות להשאיר אותי בבית". בשביל מה בכלל באת ? את ג'ן אני ממש לא סובל, אבל יכול להיות מעניין לראות אותה כ-HOH. אולי בחדר HOH ישימו לה תמונה מכוערת של הדג זהב שלה והיא תשתגע שוב.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אם ביג בראדר גבר גבר, הוא ישים לג'ן בחדר הו"ה את התמונה שלה שיש בכניסה לבית, מוגדלת על כל הקיר

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo6.gif זה יהיה גאוני ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הייתי בטוחה שהגבתי.. מוזר. אז בגלל זה יהיה הפעם קצר: ג'ן HOH!!! וופי!!!!! ואני כל כך עם עמית. חיייייבים לשים לה את התמונה המכוערת על כל הקיר בחדר. זה פשוט מתבקש!

למעלה