BBUS804

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

הזוי, באמת מוזר לראות את ג'ן הזאת כHOH (אגב, נכון היא מזכירה את מאיה בוסקילה???) היא בטח תעשה משהו ממש טיפשי בתור הHOH אגב, שמתם לב של פעם מראים וידוי של אמבר היא נראת אילו היא התעוררה משינה/בעטו לה בפנים/דפקו לה מחבט על הפנים (ואגב, היא מזכירה ממש את דניאל מהמירוץ 9 ו-11)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

שתי סטירות וגמרנו. כאילו, מה? זה מספיק גרוע שאחרי שכל כך רמזו לזה, דניאל בסוף לא תיאמה עם קייל להשתמש בהו"ה ולהעיף את היצור המעצבן ג'ן, אחרי זה גם קרול עפה ולא אמבר, ובסוף עוד ג'ן הו"ה!!! מה נסגר???? אוף אוף וזה מעצבן אותי שההפקה יכולה לעשות עריכה מגמתית שתגרום לציבור לשנוא מישהו, ואז אריק יכול להשפיע להעיף את המישו הזה מהבית. כלומר- כמו בדבר הגרוע שנקרא כוכב נולד, יש להפקה שליטה על מה שקורה בבית.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

גן ההו"ה גבר גרוע זה יצור מצב או דניאל מול דיק ! דניאל בגלל הקירבה לניק ודיק בגלל השנאה הגלויה שלו חבל שדניאל לא השתמשה בויטו(למרות שלפי מה שנראה לי קייל לא רצתה לשנות את המועמדויות שלה..) אני מקווה שגן תפתיע וגם רנאה עוד בריתות דסטין ואמבר יותר מדי קרובים הם יפורקו לדעתי בקרוב מאד מקווה שאמבר תעוף היא כל הזמן בוכה(די להפסיק להשתמש בילדיה,מילא היית מראה איזה משחק אסטרטגי אז מילא..)

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif שאלה

מישהו יודע מי הצביע להעיף את אמבר? בטח ג'ו.. דסטין

Ogakor

New member
לפי מה שאני זוכר מהאתר בCBS ../images/Emo58.gif

ג'ן הצביעה להעיף את אמבר

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

בדקתי וזה נכון. הבנאדם ממש תמוה, מה ם שאחרי התחרות HOH שומעים אותה מדברת עם כולם על מה היא אמרה כשהיא הצביעה נגד קרול..

gah

New member
לא... ../images/Emo58.gif

שומעים אותה מסבירה לאמבר ולמי שלידה למה היא הצביעה דווקא לאמבר... היא הרגישה בטוחה לחשוף את זה כי היא זכתה ב-HOH וידעה שהיא כבר לא בסיכון.

willo

New member
../images/Emo58.gif

סה"כ בהחלט שבוע ראוי לסדרה. הבעיה היא שמדובר בשתי בחירות לא אסטרטגיות בעליל (שכל מטרתם לא להכעיס אחרים) ולכן לא היה מאבק אמוציונאלי כלכך. ג'ן HOH, יכול להיות משעמם ומנגד יכול להיות מעניין (ג'ו נגד דאסטין למשל). אם אני הייתי ניק הייתי מתחיל ללקק לה אחרי ארוע הנשיקה.. מעניין מי הצביע נגד אמבר כי לא הראו את ההצבעות. התפקיד של אריק הולך להיות קשה מרגע לרגע (למרות שהתגובה של קייל לשיחה שלה איתו הראתה שהוא עשה עבודה טובה). בניגוד לאחרים אני מקווה שג'ו ישאר עוד שבועיים שלושה, וגם ג'סיקה כי בלעדיים הבית לא מעניין.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

עליתי על קונספירציה. ג'ו וג'סיקה הם בעצם אותו בנאדם. באמת, הם אפילו מדברים ואתו דבר. היה פרק נחמד. לא פחות, לא יותר, נחמד. אני עדיין לא מוצא שום הבדל בין זאק למייק. ג'ן HOH. יהיה משעשע. נתקפתי פרץ געגועים לג'אנל, וויל, דניאל וצ'יקן ג'ורג'. תוחזר עונה 7 לאלתר.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אז כן,כמו כולם: ג'ן HOH!%$%@#@$
מצד אחד,זה הולך להיות הכי משעשע בארץ נראה לי. מצד שני,ככל הנראה היא תעלה את דניאל [
] ואת דיק,שאני גם רוצה שבנתיים יישאר להדחה. אני ממש מקווה שאחד מהם יזכה [דיק] בתחרות הויטו וישנה את המועמדיות. לא נראה לי שלג'ן יהיה ממש אכפת.היא יותר מדי טיפשה בשביל זה. ג'ן היא פשוט טלויזיה טובה.היא כ"כ טיפשה שאני מקווה לעוד קטעים של 'לכולם יצאה תמונה טובה ורק לי לא.אעאעא,בחיים שלי לא יצאה לי תמונה רעה,אני כ"כ פוטוגנית.' אני,בניגוד לכולם,דווקא רציתי שאמבר תישאר.ודווקא קרול לא עשתה לי את זה כ"כ. אני מודה שרציתי שאמבר תישאר דווקא בגלל הקירבה שלה לדסטין. ודסטין הוא דסטין.מתוק
. קרול לא ממש עניינה עד עכשיו.ולא קרה איזה קטע מותח בינה לבין ג'סיקה המלכה,ככה שהיא בזבזה את זמנה.במיוחד לנו. יללאה התמונה גדולה של ג'ן על כל החדר!#$%$#@%$#@$
ענק! ניק,בבקשה תעשה אותי
.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif לפרקים הבאים

ראיתי את הפידס וגיליתי לעצמי מה קורה
נהיה ממש מעניין! מי שלא רוצה לדעת לא לרדת וכאלה: המועמדים:
דיק ודניאל. בנוסף,
ניק או מייק לא זוכר כבר מספר לדניאל על ברית רובינסון, והברית כולה מתגלה בבית מה שגורם לכוולם לרכל עליהם וזה מאוד מעניין! אהה ואמבר משקרת כל הזמן שלא יגדל לה האף

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif ספוילר עתידי.

לפעם הבאה שים לב: להגיד דעה על ההמשך כמו "נהיה מעניין" זה ספוילר עתידי לכל דבר, שגם הוא צריך להופיע אחרי הרווח. אני יודע שהזהרת כבר בכותרת אבל בפעם הבאה כל דבר שיכול לגלות אפילו טיפה על המשך התוכנית צריך להיות מתחת לרווח ולא בתחילת ההודעה.

למעלה