../images/Emo58.gif
איכשהו הצלחתי להרוס לעצמי את ה"הפתעה" של ההעפה של דאסטין, זה היה פחות או יותר בטעות. רק רציתי להוריד את הפידס ולראות אותם אחרי שאני אצפה בפרק של אתמול, אבל לא הצלחתי לפספס טקסט מסויים ולמרות שמיד הסטתי את העיניים מהמקום הזה במסך, ואמרתי לעצמי שאוליי אני טועה וזה לא בטוח, ידעתי שאני כבר יודע. אוף. they are evil. "דגים ואורחים מתחילים להסריח אחרי 3 ימים" "3 יכולים לשמור על סוד רק עם שניים מהם מתים" אני מאוד מקווה שדניאל לא תעמיד את ג'ן להדחה. הכל נראה כלכך פתוח ואין לי שמץ של מושג מה היא מתכננת והיא בטח גם לא יודעת בעצמה. מה שנראה הכי הגיוני זה אריק+ג'סיקה, אבל דיק הבטיח להם שזה לא יקרה, מצד שני כבר ראינו מה דניאל חושבת על ההבטחות של עצמה (ההבטחה לקייל...). ומכיוון שהכל אפשרי השבוע, אני לא אצפה בפידס וגם לא אכנס לאתרים של פידס, וגם לא אוריד קבצים של פידס!! הבעיה היא שהפידס הם חלק אינטגרלי מעונות BBUSA כי הרבה דברים חשובים מתפספסים בעריכה, כך שבשלב מסויים (אחרי הפרק) אני כן מעוניין לראות אותם, אבל אז זה כבר פחות מעניין. זה מסוג הדילמות המכריעות בחיים, כמו האם לנהל משא ומתן עם סוריה או האם הירידות בבורסה הם סתם תיקון טכני או תחילתה של מפולת, כאלה הם הפידס של BBUSA.