BBUS819

De fire

New member
../images/Emo58.gif

הללויה. סופסוף מעניין בבית הזה. אני לא בטוח אם להיות מרוצה או לא שג'ן לא לקחה הו"ה. מצד אחד יש את אמבר וג'מיקה שדיק ישמח להיפטר מהן כמה שיותר מהר, מצד שני דניאל לא טיפשה והיא יודעת שהן לגמרי לבד, בעוד אנשים כמו ג'ן יכולים לשחק בשני המחנות, והיא יכולה ללכת על מישהי כמו ג'ן לפני שהיא תלך על אמבר וג'מיקה. לא נראה לי הכי סביר, אבל תמיד יש את הסכנה. לפחות השבוע בנוסף לג'ן הרווחתי עוד פיבוריטית. ג'סיקה רולז. הקטע שלה עם הבובז כשהיא מנסה לפתות את אריק בזמן שהתלוש הזה מברבר על אסטרטגיה היה מעולה. ג'ן וג'סיקה לפיינל 2.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

הלב שלי דפק כמו מטורף. זה היה אחד הרגעים הכי יפים בריאלטי TV! הפנים שלו היו ממש מעוררים תיאבון
. בכל אופן - התאכזבתי שג'ן התבלבלה - דווקא היא זכרה את כל מה שהלך שם
אני מקווה שדניאל לא תעיף את ג'ן - ג'מיקה יותר כלבה ובטח שאמבר, אני במתח.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

איכשהו הצלחתי להרוס לעצמי את ה"הפתעה" של ההעפה של דאסטין, זה היה פחות או יותר בטעות. רק רציתי להוריד את הפידס ולראות אותם אחרי שאני אצפה בפרק של אתמול, אבל לא הצלחתי לפספס טקסט מסויים ולמרות שמיד הסטתי את העיניים מהמקום הזה במסך, ואמרתי לעצמי שאוליי אני טועה וזה לא בטוח, ידעתי שאני כבר יודע. אוף. they are evil. "דגים ואורחים מתחילים להסריח אחרי 3 ימים" "3 יכולים לשמור על סוד רק עם שניים מהם מתים" אני מאוד מקווה שדניאל לא תעמיד את ג'ן להדחה. הכל נראה כלכך פתוח ואין לי שמץ של מושג מה היא מתכננת והיא בטח גם לא יודעת בעצמה. מה שנראה הכי הגיוני זה אריק+ג'סיקה, אבל דיק הבטיח להם שזה לא יקרה, מצד שני כבר ראינו מה דניאל חושבת על ההבטחות של עצמה (ההבטחה לקייל...). ומכיוון שהכל אפשרי השבוע, אני לא אצפה בפידס וגם לא אכנס לאתרים של פידס, וגם לא אוריד קבצים של פידס!! הבעיה היא שהפידס הם חלק אינטגרלי מעונות BBUSA כי הרבה דברים חשובים מתפספסים בעריכה, כך שבשלב מסויים (אחרי הפרק) אני כן מעוניין לראות אותם, אבל אז זה כבר פחות מעניין. זה מסוג הדילמות המכריעות בחיים, כמו האם לנהל משא ומתן עם סוריה או האם הירידות בבורסה הם סתם תיקון טכני או תחילתה של מפולת, כאלה הם הפידס של BBUSA.

../images/Emo58.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זהו. |אייקון של צפניה קופץ מאושר|

Boran

New member
../images/Emo58.gif

איזו עונה הזויה. אנשים שעד לפני שתי דקות שנאו אחד את השני, פתאום עושים ברית. וזה קורה כל הזמן! ללא ספק, הדבר הכי מטומטם שמישהו עשה אחרי מרסלס, זה דסטין כשהוא ביקש לעלות על הבלוק במקום מישהו מהברית השניה. טיפש. החבר'ה בעונה הזו לא מפרגנים. בעונות הקודמות כשמישהו עזב את הבית מחאו לו כפיים ואמרו לו דברים נחמדים. פה הם סתם עומדים ומחכים שהוא יצא. לא יפה. חבל שלא הראו יותר מהדמויות שבאו לבקר. זה היה קצר ממש בגלל שהיו צריכים להשאיר זמן לתחרות הו"ה. אבל היה אפשר בכיף להוריד את הקטע המיותר עם ג'ו ולהאריך את הקטע עם הדמויות שבאו לבית. לרגע פחדתי שאמבר תזכה בהו"ה. כרגע הבית מסודר יפה - הבאות בתור להעפה הן ג'מיקה ואמבר, כאשר ג'מיקה לא יכולה לזכות בהו"ה. אני אומר ששתיהן יעלו לבלוק, ואמבר תעוף - רק בגלל שאין סיכוי שג'מיקה תזכה בהו"ה, אז אפשר שבוע אחרי זה להעיף אותה בשקט. וכמה אריק יכול להיות עומו? אם אני הייתי במיטה ליד ג'סיקה והיא היתה מתחילה להתפשט, לדבר על השדיים שלה ולהגיד שחם לה, זה היה ממשיך קצת אחרת...

De fire

New member
../images/Emo58.gif

בין הקטע עם הבובז והניפל רינגז אני מתחיל לחשוב שנשבר שיא של גייז בעונה אחת בבית.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אעאעאעא!#$@%$ אין מאושר ממני,פשוט אין! מה כבר יכולתי לבקש? התמונה של הפרצוף של דסטין עשתה את הכל
אנחנו חשבנו בהתחלה שג'ו הוא הנחש בבית,אבל באמת ראינו אחר-כך שג'ו צודק. אני כ"כ שמח על ההחלטה של ג'ן. אני כ"כ שמח שדניאל זכתה בהו"ה. התחרות הייתה מגניבה,כאילו כל הקטע של היצורים שבאו לבית.זה היה משעשע. באמת מעניין מה דניאל תעשה,אבל היא בחורה חכמה,אז אני סומך עליה. את ג'מיקה אין מה להעיף,כדאי לתת לה להשאר עוד קצת בבית ולסבול.מדיק במיוחד. את אמבר גם כדאי אולי להשאיר,כדי לראות אותה בוכה על החיים שלה עוד קצת.אומללה. אז לעלות את אריק?את ג'סיקה?נו..אני לא יודע /: את זאק?דניאל לא תעשה את זה.היא סומכת עליו שהוא סומך עליה. אז בסופו של דבר נראה לי שג'סיקה/אמבר/ג'מיקה יעלו. אני מעדיף שג'מיקה ואמבר יעלו,כי אני מחבב מאוד את ג'ס. אז לראות אותן בבית מתאמללות עוד קצת?אני אשמח. לראות אותן עפות?אני אשמח. מה שיהיה..יהיה
פשוט סוף-שבוע מצוין בבית :D

gah

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אז גם אני השבוע מפסיק עם הפידס. לא כי זה קלקל לי או משהו (הפסקתי עם הפידס מיד אחרי הויטו), אלא פשוט כי דיק נמצא בשליטה והבית קצת יותר רגוע השבוע. הקטע הכי טוב בפרק: זאק אומר לדיק בערסל: "Dude, I thnk we voted out the wrong gay guy". כל כך כל כך נלחצתי שאמבר ודניאל הגיעו לשאלה האחרונה וענו תשובות שונות, אך למזלי השבוע המדהים הזה נמשך בחיוב ודניאל לקחה את זה. אני מאמין שהמטרה תהיה אמבר, מכיוון שג'מיקה לא יכולה להשתתף בתחרויות. אני לא יודע למה חלקכם חושבים שהמטרות עכשיו יהיו ג'ן/אריק. אין להם שום סיבה להפוך שוב את הבית, במיוחד בגלל העובדה שללכת עכשיו נגד ג'סיקה/אריק, ישלחו אותם שבוע הבא שוב לצד של LNC. ג'ן זאת אולי אולי אפשרות (שאגב אפשרות מעולה בשבילם), אבל אחרי שהיא וזאק עזרו להם השבוע, אני לא חושב שהם יפנו להם את הגב. דיק אולי מנייאק, אבל לא שקרן.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אולי הפרק הראשון העונה שדומה לביג בראדר ולא לשלוש ארבע חמש וחצי פוגש את ג'רי ספרינגר. נחמד לשמוע קצת שיחות אסטרטגיה בלי לראות מופעי אימה של דיק או אנשים אחרים. הקטע עם המבקרים היה מצויין אם היה עומד מאחוריו משהו יותר משמעותי מאשר 2-3 שאלות דביליות של עוד תחרות HOH מפגרת. הפורמט הזה של תחרויות HOH פשוט פוגע בתכנית כי זה פשוט לא לעניין לעשות כזו תחרות סתמית בשביל כח כל כך משמעותי בבית. אם בשביל וויטו צריך לעבוד קשה למה HOH כזה פשוט ? שיאריכו את התכנית בחמישי ויעשו תחרות HOH לייב אבל מושקעת ורצינית יותר.

Boran

New member
אין שום ספוילר

אני מסכים ממש עם הקטע של תחרויות ההו"ה. אני כבר הרבה זמן אומר. הכוח של הו"ה זה הכוח הכי משמעותי בתכנית. זה פשוט ביזיון שהתחרות עצמה מסתכמת בתחרויות דביליות של נכון-לא נכון של 3 דקות רק כדי שזה יתאים ללייב. מצדי שזה אפילו לא יהיה לייב. מצדי שיוסיפו עוד פרק לשבוע. אבל בצורה הזאת זה ביזיון.

verdax

New member
לא מסכים ../images/Emo31.gif, אין ספויילרים

חלק מהעניין של הפורמט של BBUSA הוא האקראיות המסויימת של הזכיה בכח בבית. תחרויות ה-HOH קצרות ומותחות ולפעמים מטופשות ומאפשרות לכל אחד לזכות, לפעמים עם יותר מזל משכל. כך השליטה בכח עוברת מידי שבוע בין הצדדים היריבים והעונה מעניינת יותר. אם זה היה רק תחרויות סיבולת ארוכות אותם אנשים היו זוכים וגם אם אלה תחרויות שמבוססות רק על שינון וזיכרון אותם אנשים היו זוכים. אני מעדיף מידה של אקראיות בזכיה בשאלות/תשובות מהירות. אין פה שום ביזיון, זה מתוכנן וזה חלק ממה שהופך את הפורמט לריאלטי הכי טוב שיש, והקאסט לא קריטי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

לא כל תחרות HOH ארוכה מחייבת שזו תהיה תחרות סיבולת. עובדה תחרויות הוויטו שונות ומגוונות וכל מי שמשחק בוויטו כמעט יכול לזכות בו. קח לדוגמא את תחרויות החסינות האישית בהישרדות - חלקן מבוססות על פייזיות, אתלטיות, שכל וגם על אינטריגות חברתיות. יש מחיר לעניין שכביכול האקראיות של הזכיה בכח - ברגע שהזכייה בתחרות משולה למשהו אקראי אז למה לא להגריל פשוט כל שבוע HOH מבין אלו שלא היו HOH בשבוע החולף ולחסוך את השאלות היבשות והלא מעניינות כמו איזה מודח לשעבר קשקש איזה קשקוש על מישהו. למשל תחרות הקרוקט שהייתה בוויטו השבוע בכיף יכלה להיות תחרות HOH. זו תחרות שתכלס כל אחד יכל לקחת ויש לה קשר קלוש ליתרונות פיזיים ברורים.

verdax

New member
ללא ספויילר

למה לא באמת? מצידי זו גם יכולה להיות הגרלת HOH... בכך שעושים את זה עם שאלות זה נותן לשחקנים סיבה ללמוד ולשנן כל פרט קטנוני בשהות שלהם בבית (לימודי ג'דיי בפקולטה ע"ש ג'אנל והאווי) וזה טוב כי כך הם מודעים יותר לכל פרט בעונה (מי אמר מה למי ומתי וכו') וזה מכניס אותם ל-mood של משחק אסטרטגי לדעתי. וחוץ מזה, שחקן טוב אמור לדעת להסתדר בכל סיטואציה שזורקים עליו ולא משנה מי זוכה ב- HOH וזה מה שאני מצפה לו במשחק. כך שמבחינתי הכח יכול להינתן גם בהגרלה.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

אתה בעצמך אומר שגם בתחרות ויטו של הקרוקט כל אחד יכל לקחת ולא היה שום יתרון לאף אחד- אז מה ההבדל כבר אם התחרות היא תחרות קרוקט אקראית שכל אחד יכול לזכות בה או תחרות שאלות על מה אנשים אמרו שגם בה כל אחד יכול לזכות?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש לא מבין את הנקודה שלך. בסופו של דבר תחרות צריכה להיות כזו שלא נותנת מראש יתרון ברור למתחרה מסוים בעל נתונים מסויימים, וביצוע טוב יותר בביצוע משימה ספציפית יוביל לנצחון של X בתחרות. ככה צריכה להיות תחרות. אני רוצה לראות תחרות שבה אתה נדרש להצליח בביצוע משימה יותר מאחרים ולא סתם לענות על שאלות משעממות במתכונת שחוזרת על עצמה שבוע אחרי שבוע.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

הפיגור של השאלות והשיעמום שברפיטטיביות

Mr Bing 17

New member
..../images/Emo58.gif

מבחינתי תחרות קרוקט יכולה להיות סתמית באותה מידה של תחרות שאלות. לא חשבתי שהבעיה שלכם היא בעובדה שכל התחרויות דומות וחוזרות על עצמן עם הקטע של השאלות..

למעלה