BBUS819

Mr Bing 17

New member
..

אם היו מוסיפים עוד פרק בשבוע ועושים את התחרות HOH יום אחרי האביקשן, היה יכול להיות מאוד מעניין לראות איך הבית מתפקד כשעוד אין HOH.

willo

New member
../images/Emo58.gif

יש ליח דה ז'וו, דיק ודניאל מועמדים, דניאל יוצאת בזכות וטו ומי שעולה מול דיק עף, מה עוד שזה קרה גם לדאסטין וגם לג'ו. דאסטין היה צריך לעוף, לא מתנדבים להיות מועמד, נקודה. צריך להוריד את הכובע בפני אריק (והקהל), היה צריך להעיף את דאסטין, וטוב שעשו את זה כך, מה עוד שג'סיקה הצליחה להסיט את האש ממנה. אם הייתי ג'ן הייתי דואג, דיק ישמור על המילה שלו, וג'מיקה לא מפריעה (היא לא יכולה להיות HOH בכלל), גם אמבר בסכנה אבל ג'ן נתפסת כמתמודדת חזקה. דברי הפרידה של אריק היו מעליבים, יכלת לצאת מזה כמו גבר, לציין שזה חלק מהמשחק, עניין של בריתות, להאשים קצת את ג'סיקה (לא יפריע). לגבי תחרות HOH, בהחלט מעליבה, הכל היה עניין של הימור וחבל.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

וואו, תכל'ס, לא חשבתי על זה שג'ו ודסטין עפו בדיוק אותו דבר. זה מצחיק
ג'ו בטח מתהפך בקברו. או במיטתו. ועכשיו שהתחילו עם המושבעים צריך מאוד לשים לב מה אומרים בדברי פרידה. ואריק מלך. כל פעם נותנים לו משימה שמאלצת אותו להפוך את האסטרטגיה שלו לגמרי, והוא עדיין מצליח. אם הוא לא היה השחקן של אמריקה הוא היה מנצח בליינד. יש לו ראיה ממש טובה של המשחק.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב. אני שמח מאוד שדניאל הו"ה, אבל אני מקווה שהיא לא תעמיד את ג'ן.. שתעמיד את ג'מיקה ואמבר ותזכה גם בויטו. הכי טוב

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

פאקינג פאק. העונה הזאת מעניינת. לקח לה זמן, אבל היא מעניינת. ג'אמיקה עם אמבר, דניאל עם דיק, ג'סיקב עם אריק וג'ן עם זאק (סוגשל). ארבעה זוגות כשג'אמיקה ואמבר בצד החלש. מאוד.הבית התהפך משמעותית השבוע הזה. אין יותר LNC. לפחות זה. גאד כל סצנה שראו את אמבר היא בכתה. נראה לי שזה איזה שבע או שמונה פעמים. בפרק אחד. שיא עולמי.

../images/Emo58.gif

אריק ודיק הרסו לי את העונה הזאת. ולא בגלל שדסטין עף או משהו (למרות שבפרק הזה עשו לו חתיכת רצח אופי), אבל דיק הוא הבן אדם הכי דוחה וצבוע שראיתי מזה הרבה זמן. האסטרטגיה של כדאי-לכם-להיות-בצד-שלי-אחרת-אני-אגרום-לכם-לבכות כל כך דוחה, והקטע הכי מעצבן הוא שזה עוד עובד! אריק הפך מהשחקן של אמריקה לזונה של אמריקה. אלוהים, תפתח קצת עמוד שדרה! ועוד אחר כך הוא מעז להגיד לג'ולי שהוא ממש שמח שאמריקה רוצה שהוא יעיף את דסטין. על מי אתה עובד לעזאזל? אם לא היו אומרים לו להעיף אותו הוא אפילו לא היה שוקל את זה. הוא גם היה בברית חזקה של חמישה, ועכשיו הוא בברית רעועה עם אנשים ששבוע קודם לכן רצו להעיף אותו. ממש מהלך מעולה. בכלל, העונה הזאת פשוט מעוותת. אריק ודיק משחקים משחק מבחיל, וכל השאר הבית פשוט מעצב את עצמו בשבילם. אז כן, נהיה מעניין, אבל אני לא ממש נהנה. קדימה ג'סיקה, אני מניח.

Adamreal

New member
../images/Emo58.gif פידס לנומז

אוף, לא מצליח להחזיק מעמד. בקיצור, התכנון של דניאל הוא לעשות בקדורינג לג'ן ולהעיף אותה ולכן היא העמידה את ג'מיקה ואמבר. ישנה ברית מרובעת בין אריק-ג'סיקה-דניאל-דיק ללכת עד הסוף כרבעייה. הם אמרו שאם ג'ן זוכה בויטו אז אמבר הולכת במידה וכל אחד אחר, ג'ן תפרד מאיתנו לשלום. אריק אומר לג'סיקה שהוא ינסה לשכנע את דניאל לשמור את ג'ן כיוון שהוא חושב שהיא תוכל לעזור לו ולג'סיקה כיוון שלD&D יש את זאק. במידה והוא לא יצליח לשכנע את דניאל לשמור את ג'ן, הוא יבקש ממנה להפטר מזאק שבוע הבא. ג'ן

Adamreal

New member
../images/Emo58.gif

היה אחלה פרק ואני שמח שדאסטין הלך ולא דיק. חבל שג'ן לא זכתה בויטו או לפחות הפסידה בשלבים גבוהים יותר, ככה זה נראה כאילו היא הפסידה בכוונה.

למעלה