פרק 7

../images/Emo58.gif../images/Emo41.gifפרק 7../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

אזזזזזזזזזזזז, צפיה נעימה
אני מזכירה לכם, כל הודעה לסמן עם
על מנת לא להרוס לאלה שצופים בקצב של HOT.

ארטמיס6

New member
../images/Emo58.gif

הפרק היה מעולה ומותח, ממש נהנתי!!
מעניין אם נראה את קת'רין עוד פעם.. אתם רוצים שקת'רין תחזור לסדרה?? חבל שאליינה לא חזרה להיות חברה של סטפן

yt2104

New member
אחרי הפרק (ללא ספויילרים)

אוקי ....בכללי מאוד נהנתי מהפרק . סוף סוף רואים דמויות משעממות שמתפתחות למשהו יותר מעניין.
דיימון

../images/Emo58.gif

אני מאוד רוצה לראות שוב את קת'רין ..הדמות שלה מעניינת ומעניין למה היא אמרה שהם צריכים אותה..כדי להגן על אליינה

../images/Emo58.gifהיה פרק טוב../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

פרק שזרם טוב, מעולה אהבתי אהבתי אהבתי. קת'רין בטח עוד תחזור, ומעניין מה קרה לאלנה
אז בסהכ קת'רין הגנה עליה. שאלה, ממתי ג'רמי כל כך מעורב בקטע של הערפדים? כן, מאז שהוא איבד את אנה הוא הבין התאבד בלה בלה. אבל מי אמר לו שיש קת'רין שהיא בידיוק כפילה ואת כל הסיפור, אלנה לא? באיזה פרק
? פשוט שכחתי את הקטע הזה שסיפרו לו הכל והוא החליט להיות מעורב.

lady blah blah

New member
הגנה עליה ?

היא ביקשה מהמכשפה הזאת שתטיל כישוף שכל מה שעושים לה (לקת'רין) יפגע גם באלנה.. חח

nogaash

New member
../images/Emo58.gif היה פרק מצויין

אבל מי לעזעזל חטף את אלינה?? איך ידעתי שמאט לא ימות בסוף.. קרוליין הזאת, אני ממש מתאהבת בה מפרק לפרק..

../images/Emo60.gifאחד הפרקים הטובים העונה../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

אני בטוחה שקת'רין עוד תחזור ואם לא זה יהיה נורא עצוב כי בסה"כ היא דמות נורא מעניינת. אהבתי את זה שכל שנייה היא אמרה למאט/סטפן/דיימון -"אתה נורא חתיך"
במיוחד לדיימון- "ממתי נהיית כ"כ חתיך??" (Seriously?!) בוני וג'רמי? זה בהחלט יכול להפתיע
את קרוליין אני פשוט אוהבת מפרק לפרק !! ולגבי סטפן ואלנה, דווקא די שמחתי שהם לא חזרו אולי תהיה לה הזדמנות עם דיימון.. חחח ;) הסוף היה מותח.. מעניין מי זה..

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif על הכל ../images/Emo58.gif

האם יכול להיות בוני\ג'רמי? אם כן זה יהיה הזויייי! ודיימון? טחחח. מה זה "ממתי נהיית כזה חתיך?" הלוווווווו, הוא תמיד היה כזה חתיך! דה. הדבר היחיד שאולי אכזב אותי זה שאלנה לא רצתה לחזור לסטפן. זה היה טיפה צפוי, אבל אם זה נותן צ'אנס לדיימון\אלנה, אז אני זורמת :) וואי, וקרוליין הייתה פשוט מהממת עם השמלה הזאת!

../images/Emo58.gif פרק 7

עוד פרק שכאילו קורה משו ובעצם כלום.... קת'רין
אני לא מאמינה שנגמר הסיפור איתה. זה רק פסק זמן. אגב, אהבתי שהיא השתמשה במחליק, זה היה כ"כ ריאליסטי, בסדרה שהכל בה לא מציאותי.... אלנה וסטפן
אני לא מבינה, בפרק הקודם אלנה עשתה הכל כדי להישאר עם סטפן ופתאום את כזו הפכפכה.... עאלק לדאוג לאהובים עליי... דיימון
אהבתי את זה שהוא לא נרתע מלהרוג את קת'רין. בחיי שהדמות שלו מתחבבת עליי יותר ויותר. קרוליין
ע"ע דיימון
טיילר
נו אז מה חדש , כבר מסוף העונה ה-1 ידענו בקשר לזאביותו...... בקיצור אין חדש.. מאט
שמחה שהוא נשאר... בוני
היתה קצת יותר נסבלת הפרק. לא אהבתי את זה שגם המכשפה השניה היא שחורה . כאילו מה אין מכשפות לבנות? תאמינו לי שאני מכירה כמה וכמה מכשפות לבנבנות למהדרין....
לזה שהפרק נגמר בתעלומה....

lady blah blah

New member
גם אני שמתי לב לזה בקשר למכשפות,

וזה ממש מעצבן ! מהזה הגזענות הזאת, מכשפות רק שחורות או היספניות או וואטאבר..חח

MY LAMPARD

New member
מדהים ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

היה פשוט פרק מדהים!! סטפן מתחבב עליי יותר ויותר ,דיימון מדהים כהרגלו וממש שמחתי שהוא לא הקשיב לקתרין בסוף ולא היה איכפת לו להרוג אותה... הקטע שקתרין קשורה לאלנה היה דיי מגניב ומותח (אם כי ידעתי שאלנה לא תמות..)[ בוני וג'רמי??? לא ממש הולך לי ביחד...אני מקווה שלא יהי בינהים כלום.. אני כל כך מרחמת על טיילר. ,הוא כל כך לא רצה שזה יקרה :( איך אלנה לא חזרה לסטפן המתוק הזה?? והסוף היה ממש מפחיד - בייחוד בגלל שאנשים עם מסכות מפחידים אותי גם ככה וממש ממש מעניין אותי לדעת מי זה..אולי מישהו שקתרין השפיעה עליו. בקיצור היה מהמם וזה משתבח מפרק לפרק!!

ketrina

New member
עכשיו הבנתי למה אנשים מפחדים מליצנים

היה לו פרצוץ ממש מפחיד!

למעלה