פרק 7

ketrina

New member
הזכרת לי שיש תיאטרון שלם שמבוסס על

מבטים קפואים-תיאטרון נו, אצל היפנים-שכל הקטע זה המון תנועה ומחול ובלי להזיז אף שריר בפנים..

hodaya96

New member
וואוו וואוו וואוו וואוו וואוו וואוו וואוו ווא

וו
ים מפה והלאה
פשוט אחד הפרקים! כל פרק רק עולה האהבה שלי ליומני הערפד
ודיימון
זמתם לב למבטים שהוא דפק בפרק הזה? נמסתייייי! אין סיכוי שקת'רין פשוט תתרקב שם:/ דיימון היה צריך להרוג אותה כשהיה לו סיכוי.. ויש לי הרגשה שזה שחטף את אלינה הוא מישהו שיעזור לקת'רין... וציטוט שאהבתי בפרק: (סליחה שזה לא הכי מדויק:p) בוני:היי מה קורה פה? ג'רמי:אנחנו הולכים להרוג את קת'רין בוני:מה? סטפן:אני יכול להסביר בוני:נו? סטפן:אנחנו... הולכים להרוג את קת'ריןXDD

וואו!!../images/Emo58.gif

פשוט פרק אדיר! הדבר היחיד שפחות אהבתי זה הרעיון של ג'רמי ובוני... בוני כל כך מיותרת שחיפשו בכוח איך להשאיר אותה הא? אבל למה ג'רמי? שישאירו את החתיך למישהי שתתאים לו! דיימון הוא כמו בקבוק יין טוב... משתבח עם הזמן
לכמה רגעים חששתי שהוא ירחם על קתרין (בכל זאת הגבול בין אהבה לשנאה דק מאוד) ויציל אותה אבל שמחתי שהוא סגר את הדלת... רק כדי שיוכיח שהוא לא נמושה... קתרין חייבת לחזור! חייבת! אני מתחילה לאהוב אותה יותר מאת אלנה (הקצת משעממת) סטפן סופסוף נהיה קצת מעניין... הוא יותר מדיי ילד טוב. צא מזה! קרוליין נהיית חמודה יותר ויותר מפרק לפרק ככה שאני שמחה שהיא עדיין איתנו מאט... אין מאושרת ממני על זה שהוא ניצל! אבל מעניין מה יקרה עכשיו כי הרי הוא אמור להמשיך עד שטילור יהרוג אותו... והמסקנה היא שהם לא בסדר עם זה שהם משאירים אתנו ככה במתח עד שבוע הבא! אני לא אעמוד בזה! זה היה הרבה יותר מ"אין מילים"

../images/Emo58.gifוואו איזה פרקקקק

מדהים!! אבל לא הבנתי למה קת'רין רצתה את אבן הירח? ג'רמי...איזה חתיך הוא היה הפרק... דווקא הוא ובוני הולך טוב... אלינה נהייתה ממש מרגיזה. סטפן עושה הכל כדי להציל אותך ואת לא רוצה אותו! ודיימון איזה חמוד הוא... איך הוא אמר לקת'רין "אני אשמור עליה"... באמת הם יהיו ממש מתוקים ביחד...

ההתחלה בלי ספויילר

אוקי אתם לא מבינים מה היה לי
כל הסופש לא הייתי בבית ולא הספקתי לראות את הפרק,ואז!! בדרך הבייתה!! ישבה לפני מישהי שראתה באייפון שלה את הפרק עם תרגום ואני כל שניה לא רציתי להגניב מבטים אבל מתתי לדעת מה קורה
ומפה מתחילים הספויילרים אז רגע אוקי
איזה פרק כיפי . אפילו צחקתי מסטפן ! כאילו השיחה שלו עם בוני (אנחנו הולכים להרוג את קת'רין) הייתה קורעת. דיימון התעלה על עצמו והוא היה מדהים כל הפרק. הקללה מופעלת על טיילר צפוי ומבאס גם יחד. ואלינה לא חוזרת לסטפן, צפוי עוד יותר
נראה לי שיהיה מגניב ..

jasika siton

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif

איזה קטע מהמם היה הקטע האחרון של דיימון וקת'רין! פעם ראשונה שהיא מראה חולשה, - אהבתי. וראו במבט של דיימון שכואב לו לעשות את זה. יש לי הרגשה שקת'רין חזרה בשביל אלנה ולא בשביל סטפן. להגן עליה ממשהו או מסיבה שנדע בהמשך. ושיחזירו את קת'רין! ומהר! אין עליה!!!! וג'רמי מעצבן אותי. כאילו, בהתחלה ממש אהבתי אותו. ( כל הסיפור עם וויקי וזה.. ) אני עדיין אוהבת אותו.( אלא אם הוא יהיה עם בוני. אז אני אתחיל לשנוא אותו ולרצות במותו. ממש אבל. ) ומה הוא דוחף את האף שלו? מה הוא קשור לחבורה בכלל ? חח

mikej007

New member
../images/Emo58.gifפרק מהמם!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

היה ממש מגניב לראות את דיימון וסטפן מחזירים לקתרין על כול מה שעשתה... בייחוד דיימון הגבר!!
אלנה יצאה פארשית כשלא הסכימה לחזור לסטפן..ואז חטפו אותה...אין רגע דל בסדרה הזאת בוני וג'רמי מופרך לחלוטין אבל פשוט אין מה לעשות עם הדמויות שלהן...שימו לב שהפרק הם כבר נפטרו מהחברות של מאט וטיילר הזאב...|

Maverick Spirit

New member
../images/Emo58.gif

פרק אדיר. לא האמנתי שהם יצליחו לשטות בה. כל הכבוד דיימון וסטפן. תוכנית מצויינת! הצטערתי כ"כ בשביל טיילר. מסכן, הוא לא רצה בזה. ריחמתי עליו
מעניין איך הוא יתמודד עם זה. אני שמחה שלבסוף לוסי התעשתה ועזרה לבוני והבנים נגד קת'רין. קרוליין משפרת מרגע לרגע, היא דמות חזקה. אני כ"כ מחבבת אותה, בניגוד לעונה הקודמת. דיימון: I'm gonna go to the masquerade ball, and I'm going to kill her tonight. סטפן: You're not gonna kill her. דיימון: Don't give me that goody-goody crap. סטפן: .You're not going to kill her דיימון: Oh really? סטפן: Because I am. דיימון:
ג'רמי: We're gonna kill Katherine. סטפן: I can explain. בוני: please! סטפן:We're gonna kill Katherine.

פעם ראשונה בשתי העונות שהיה פרק שלא אהבתי...

כמובן שהיו קטעים טובים נגיד אני דווקא שמחה שבוני שוב חמודה כזאת ושג'רמי אמר לה אני כבר לא ילד אבל כאילו קתרינה מנסה להרוג את אלנה כל העונה ופאיום צריך להגן עליה כאילו WTF?! וגם שחטו את אלנה היה ממש מפגר ואיזה מסכן סטפן כאילו הוא בא לנשק אותה אבל היא אומרת שלו כאילו מה?! את רצית אותו נפרד ממנו בגלל קתרינה פטרובה הזאת ואת נותנת לו כזאת תגובה שהיא סוף סוף נעלמה? טיילר מסכן [קרוליין כמבן שחמודה כמו תמיד דיימי סקסי ומצחיק כרגיל אהבתי בהחלה את הקטע שסטפן אומר לדיימון שהוא לא יהרוג אותה כי הוא יעשה את זה וגם את הקטע שהוא סוגר את הקבר

למעלה