שירשור הפרק היומי

Nira22

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gifשירשור הפרק היומי../images/Emo41.gif

פרק נחמד.... ג'ארד היה מעצבן,דילן חמוד, התחרות של דייב וניק היתה מצחיקה וכמו כן הצילומים ללוח שנה והקטע של גילוי הנוודים היה מצחיק. טס ושרלוט באמבטיה היו חמודות.... והקטע עם הבחורים שהתחילו עם הבנות בסוף היה גדול....

פגית

New member
היה פרק חמוד,כיפיי,קליל ,שמח

ועליז אחרי אתמול והוא הראה לנו את שרלוט...

yaelelele

New member
איזה פרק...

אחלה פרק!! באמת! הכי אהבתי את הסוף עם מג.. חחחחחחחחחחחחחח ממש נהנתי היום! חוץ מה** **** הזה...

lions queen

New member
../images/Emo187.gifזיןןןןןןן

לא ראיתי ואני גם לא אראה היום.. =\\ כי אני רוכבת... מישהו יכול בבקשה לספר לי מה היה..? פליזזזז..?

פגית

New member
אההההההההההה כיף לך שאת רוכבת!!!!!

ואממממ לא כדי לך שאני אספר לך כי כואב לי הראש רצח ונראה לי שאני זוכרת רק חלק חחחחחחח

lions queen

New member
../images/Emo187.gifתרגישי טובב ../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif

כןן... זה כיף שאני רוכבת.. בעיקר שלא רכבתי מיום שני.. ואני מתחרפנתתתת אבל אני שונאת שזה נופל לי על בנות מקלאוד... =\ ובבוקר אני לומדתת בלאטט חחח אז תנוחי בובה... אם יש מתנדב אחר שיספר לי.. אני הכי אשמחח

moria007

New member
תקציר הפרק של היום! ../images/Emo58.gif

היי! אז ככה: הבנות מוצאות כל הזמן סימנים לכך שנוודים מסתובבים בדרורס - מדורות שלא כובו עד הסוף, פחיות שתיה ריקות. מגיע גבר מסתורי לדרוברס, ומתברר שזהו לא אחר מאשר.... בעלה של סטיבי!!! כן, כן, סטיבי נשואה. היא חתמה על מסמכי הגירושין אבל הוא לא הגיש אותם למי שצריך וכך יצא שהם מעולם לא התגרשו, ועכשיו הוא רוצה אותה בחזרה. סטיבי כמובן עצבנית עליו בטירוף, ואפילו מבקשת מאלכס שיעמיד פנים שהוא חבר שלה... ואלכס החמוד עושה עבודה כל כך טובה... מביא לה פרחים ושוקולדים... ואני חושדת שהוא אפילו נהנה לדמיין שהוא עם סטיבי. בסופו של דבר סטיבי נכנעת לרגשות שלה וחוזרת לבעלה, רק כדי לגלות שהוא בא לחפש אותה כי הוא שמע שיש לה הרבה כסף, מה שלא נכון בכלל. אז הוא חותם על מסמכי הגירושין והיא מעיפה אותו לכלכ הרוחות... במקביל (1), ג'ודע מנסה לארגן תרומות למכבי האש ולא הולך לה- עד שמישהו חמוד (כבאי שבא מפישר רק לפרק זה) מציע לה לעשות לוח שנה עם תמונות עירום מרומז, לא מלא, וכך לגייס את התרומות. בהתחלה אף אחד לא מסכים אבל בסוף כולם מצטלמים וזה מצליח. תמונות יפות, אני מקווה שנוכל למצוא אותן איפשהו... במקביל (2), דייב וניק כל הזמן מקניטים זה את זה ויורדים אחד על השני בקשר לטס ומי מהם צריך לזכות בה (אפילו כשהיא עומדת לידם, היו קטעים מצחיקים). בינתיים, נשרף צריף בגלל מדורת נוודים שלא כובתה... ניק ואלכס יורדים לנחל להביא מים ומוצאים את הנוודים, או יותר נכון- הנוודות! שלוש שוודיות או משהו כזה שמטיילות באיזור מתרחצות בעירום!!!!! אז הם עומדים שם עם הלשון בחוץ והן מזמינות אותם להיכנס, אבל אז טס באה והם לא נכנסים לשחות... בסופו של דבר, טס מחליטה להזמין את ניק ודייב לארוחת ערב כדי להפסיק את העויינות הזו, והם מגמגמים, מתחמקים, ומסתבר שהם יוצאים ביחד עם השוודיות!!!!!! גדול!!!!!! משאירים את טס ההמומה מאחור ועולים לטנדר עמוס כוסיות שוודיות!!!! זהו, תנסי לראות אם יש את התמונות עירום איפשהו, כי הן ממש יפות! מקווה שזה מספיק..... אם יש תיקונים ממישהו אז הוא מוזמן! תהני ברכיבה!

sibonishani

New member
לסטיבי יש מלא כסף

יש לה את אבני הלשם השחורות שהיא מחביאה שאגב- אומרים שהן מביאות מזל רע וטס אמרה לה את זה ומאז שהיא הביאה אותן קלייר מתה....

פגית

New member
תודה , אני כבר הפסקתי לספור

כמה זמן אני לא רוכבת נראה כמו נצח:((((((..

Nira22

New member
הפרק../images/Emo58.gif

בעלה של סטיבי (ג'ארד) מופיע ומתברר שהוא בכלל לא שלח את מסמכי הגירושים כפי שהיא חשבה בכל אופן כל הפרק הוא רודף אחריה ומנסה לחזור אליה, היא משתמשת באלכס שיתחזה לבחור שיוצא איתה ואלכס אף נכנס לתפקיד (מביא לה פרחים, שוקולד) במהלך הפרק סטיבי מתרככת והם שוכבים אך בסוף מתגלה שהוא בעיקר מעוניין בכסף שלה היא מבקשת ממנו שיחתום על מסמכי הגירושים הוא חותם ועוזב. *(בעלה מגלה לאלכס על רוז) ג'ודי נערכת לגיוס כספים ל"שירותי החירום" דילן (כבאי שהצטרף ליחידה שניק מציג לה) עוזר לה ואף מציע רעיון לצילום בעירום ללוח שנה של הכבאים וג'ודי מנסה לגייס את החברה להצטלם אך בהתחלה נתקלת בסירוב. היא מצטלמת עם דילן, ואח"כ מנסה לאט לאט לגייס שוב את החברים דייב ששומע שניק גם יצטלם מיד מסכים (לאור התחרות בינו לבין ניק על ליבה של טס) סטיבי מצטלמת, מג גם, טס בהתחלה מסרבת אך בסוף מתרככת אחרי שהיא שומעת שניק ודייב הצטלמו ולבסוף מסכימה. הבנים חושבים שהיא תצטלם עם אחד מהם אך היא בסופו של דבר היא מצטלמת עם שרלוט (שהגיעה לסופשבוע) באמבטיה. טס וסטיבי, ניק ואלכס מתחקים אחרי קבוצת נוודים אך בסופו של דבר מתברר שהן בנות, הן אומרות שיפצו אותם על הנזק שנעשה וג'ודי ישר מעלה את הרעיון שהם יצטלמו ללוח שנה. ניק ודייב כרגיל במתח בגלל טס ומכניסים את עניין זיווג הכבשות כמעין דוג' , טס בסופו של דבר אומרת להם שיפסיקו את התחרות המטופשת והם אומרים לה שאין ביניהם תחרות, היא מציעה להכין להם ארוחת ערב אך יש להם תוכניות (פגישה עם הנוודות) מקווה שהבנת.

למעלה