מוריה הספיקה לכתוב ולשלוח לפניי כל אופן שתהיה תוספת..
J JuSt A d i New member 16/12/04 #23 אוי רחמיםםםםם על הילדה המסכנה שלא רכבה משני ואני לא רכבתי מיום ראשון בתקווה ללכת מחר
פ פגית New member 16/12/04 #24 ../images/Emo7.gif לא רכבתי חצי שנה ..... טוב זהו אני אפסיק לבכות על זה אחרי ההודעה הזו חחח
Y yaelelele New member 16/12/04 #25 וואלה גמני לא רכבתי חצי שנה, רוצה.. רוצה להתחתן אולי אנחנו מתאימות
J JuSt A d i New member 17/12/04 #29 ../images/Emo24.gif חחחח נו את חייבת להתגבר על הדלקת פפ מקסימום קחי ארגז ותעמדי עליו ותעלי על הסוס או גיגית ענקית חח זה מה שעושים בחווה של חברה שלי
../images/Emo24.gif חחחח נו את חייבת להתגבר על הדלקת פפ מקסימום קחי ארגז ותעמדי עליו ותעלי על הסוס או גיגית ענקית חח זה מה שעושים בחווה של חברה שלי
N niminam New member 16/12/04 #27 פרק... פרק אין לי הרבה מה להגיד. הייתה לי תחושה במהלך הצפייה שזה פרק סתמי, לא מי יודע מה
נ נועה167 New member 17/12/04 #31 הפרק של היום... פרק ממש נחמד, סוף סוף לא משו כבד כזה שבוכים כל הזמן חחח היה צחוקים עם השוודיות האלה או מה שהם לא היו חח ואלכס היה חמוד כרגיל וגם כל הקטע עם סטיבי היה מעניין. ועם הלוח שנה היה הכי מצחיק לדעתי, ממש נהנתי, אחלה פרק!!
הפרק של היום... פרק ממש נחמד, סוף סוף לא משו כבד כזה שבוכים כל הזמן חחח היה צחוקים עם השוודיות האלה או מה שהם לא היו חח ואלכס היה חמוד כרגיל וגם כל הקטע עם סטיבי היה מעניין. ועם הלוח שנה היה הכי מצחיק לדעתי, ממש נהנתי, אחלה פרק!!